E

Yüzbaşı
13 Nisan 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme (?)
162 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
E
3 yıl
Kredi çektiğim bankadan konut sigortası zorunlu mu??
Halkbanktan çektiğim kredi ile aldığım ev için dask 124 konut 524 lira fiyat vermiş. Rakamlar normal midir acaba? Ayrıca dışarıdan bir sigortacıdan yaptırabilir miyim?
E
4 yıl
Turknet internet yok
Kurulum dün yapıldı. Oh dedik internet geldi beklediğimize değdi. Dün bir bugün iki internet yok.
E
4 yıl
Vakıfbank ipotek kaldırma sorunu
Arkadaşlar merhaba. Vakıfbank'tan çektiğim kredi ile aldığım evi satmaya karar verdim. Kalan krediyi kapadım ve ipotek kaldırma yazısını ilgili şubeye yolladık. Bu aşamada şube çok yoğun olduklarını 10-15 gün süreceğini söylüyor. Alıcı da biraz acele ediyor. İpotek kaldırma işlemi kaç gün sürdü acaba sizlerin? Şube mi işi safsaklıyor anlayamadım.
E
5 yıl
4 kapı sökme takma
Arkadaşlar bu gün aracımı expere soktum. Herhangi boyalı parça değişen parça yok. Tampon çamurluk dahil. Fakat 4 kapı için de sökme takma olabilir diyor expertiz yapan arkadaş. Bu 4 kapının değiştiği anlamına da gelebilir hepsinin ayar yapıldığı anlamına da gelebilirmiş. Bu konu ile ilgili tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi acaba?
E
5 yıl
Atiker regülatör su kaçırıyor
Arkadaşlar merhaba. Atiker Gold regülatörümün dirsek kısımlarından su kaçıyor. 2 3 ustaya gittiğimde regülatör değişecek dirsek değiştirmek sağlıklı olmaz dendi. 300 350 lira gibi bir fiyat çektiler. Sizden isteğim İstanbul Avrupa yakası dirsek değişimi yapabilecek usta var mı acaba bunu öğrenmek. Bir de regülatör mü yoksa dirsek mı değişmeli?
E
6 yıl
Lütfen yardım...
Merhaba arkadaşlar. Sorunum artık canıma tak ettirmese bu şekilde başlık açmam.
Öncelikle araç Clio 4 1.2 benzin+lpg. 52 binde. Atiker kit mevcut. Son 1 yıldır egzoz emisyon kontrol ettirin uyarısına çözüm bulamıyorum. Lpg ustası motorcuya motorcu lpg ciye yolluyor. Subab ayarı yapıldı. Buji buji kablosu ateşleme bobini değişti. Çekişte düşüklük yok. Hatayı siliyor usta 1 ay sonra tekrar ediyor. Yetkili servis lpg li diye bakmıyor. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Başına gelen arkadaşlar özellikle paylasirsa çözümü çok memnun olurum...
E
6 yıl
Clio egzoz emisyon kontrol ettirin
Arkadaşlar merhaba. Aracım 1.2 75 HP Clio 4. 52 binde benzin+LPG. Geçen hafta titreme ve çekiş düşüklüğü nedeniyle lpg enjektörü değişti sorun düzeldi. Ama dün egzoz emisyon kontrol ettirin uyarı çıkıp arıza ışığı yaktı. Çekişte düşme titreme vs yok. Daha önce başına böyle bir arıza gelen oldu mu? Yardım rica ediyorum.
E
6 yıl
1.2 Clio LPG de aşırı titreme
Aracım Clio 4 50bin km de . Atiker Gold LPG takılı. Dün lpg de aşırı titreme oldu.biraz gaza yüklenince Araç çalışmadan yanan çalışınca sönen motor ışığına benzer ışığı yakıp söndüğünu gördüm. Benzinde sorun yok. Farklı yerden yakıt almadım. Başına benzer durum gelen oldu mu acaba?
E
7 yıl
Joker 150/50 hopi yanıyor!!!!!
Gece 22.00 ile sabah 10.00 arasında geçerli olacak kampanya. Bebek bezi geçerli değildir diye ibare yok. Sadece diğer kampanyalar ile birleştirilemez deniyor. Değerlendirilebilir...
-%4 avantajix eklenebilir
-Anneler kulübü 20 lira indirim oluyor
-İndirimli ürünlerde denedim oldu hopi yattı.
-ikinci alışveriş için picodi den 20 liralık kod alabilirsiniz.
E
7 yıl
sorun lpg mi?
arkadaşlar 1 aydır süre gelen sorunuma çözüm bulamıyor yardımlarınızı bekliyorum.

araç clio 4 1.2 2014 model 43 binde. benzin+lpg

sorunun ilk ortaya çıkışında, egzoz ışığı yanıp sönmeye araç teklemeye başladı. bir süre sonra yokuş kalkış desteği arıza ışığını yaktı. benzine geçince sorun çözülmedi. araç stop ettirildi 1 saat sonra arıza ışıkları kendiliğinden söndü. sürekli aynı sorunu yapmıyor. bazen 600 700 km yapmıyor bazen 50 km sonra yapıyor. sübab ayarı yapıldı fakat sorun çözülmedi. lütfen yardımlarınızı bekliyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.