T

DH Yönetici
05 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
117 üye
Görüntülenme (?)
726 (Bu ay: 21)
Gönderiler Hakkında
T
2 gün
Sihirbazlar Çetesi\u0027nin yeni filmi geliyor..
Kadrodaki ilk isimler:

• Jesse Eisenberg
• Woody Harrelson
• Isla Fisher
• Dave Franco
• Mark Ruffalo


< Resime gitmek için tıklayın >
T
geçen hafta
Sinema Haberleri
Iron Man rolüyle gönüllerde taht kuran Robert Downey Jr, Marvel Sinematik Evreni'ne dönüş için açık kapı bıraktı.

"Mutlulukla dönerim. Bu rol DNA'ma işlemiş durumda. Bu rol beni seçti."


< Resime gitmek için tıklayın >
T
3 hafta
Navalny (2022)
Konuyu zaten herkes biliyor. Bence herkes mutlaka bir kez olsun izlemeli.


https://www.imdb.com/title/tt17041964/
Ağustos 2020'de bir suikast girişiminden ölümcül bir sinir gazı ile zehirlenerek kurtulan adamı takip eder. Aylarca süren iyileşmesi sırasında, hayatına kast edilen teşebbüs hakkında şok edici keşifler yapar ve eve dönmeye karar verir..
T
3 hafta
Land of Bad (2024) - Russell Crowe
Acemi saha hava desteği kontrolörü Kinney, Filipinler'deki bir görevde bir Delta Force ekibine dahil edilmiştir. Ekip silahsız bir şekilde tuzağa düştüğünde, bir Hava Kuvvetleri insansız hava aracı pilotu olan Reaper'ın becerileri, hayatta kalmaları için tek şansları olur. 


< Resime gitmek için tıklayın >
bir hayatta kalma mücadelesi. ortalama bir film ama benim gibi bu türü severler için gideri var


https://www.youtube.com/watch?v=dKcHOR-V1G4
T
3 hafta
Yerel seçimlerde oy kullanmamanın cezası var mı?
tam bir muamma olmakla birlikte ulusal basında şöyle bir haber geçtiler;

298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun'un 25. maddesine göre, Türkiye'de oy kullanma zorunluluğu bulunuyor ve YSK tarafından oy kullanmanın gerçekleşmediği durumda cezai işlem uygulanıyor. 

2023'te 300 TL olarak belirlendi
Oy kullanmama cezası, 2010'da yapılan açıklama ile 22 TL olarak duyurulmuştu. Öte yandan 2023 yılında yapılan genel seçimlerde ise oy vermeme cezası 300 lira olarak belirlenmişti. Oy kullanmayan seçmene ceza tebligatı gönderiliyor ve ödeme işlemleri Maliye Bakanlığı ya da PTT gibi kurumlar üzerinden yapılıyor.
T
4 hafta
12th Fail (2023)
Köyde yaşayan Manoj Kumar Sharma bir gün ailesinin desteğiyle rütbeli bir polis memuru olabilmek için bir yolculuğa çıkar. Ancak yaşayacağı çok büyük zorluklar onu beklemektedir. Hem çalışıp hem okuması gereken Manoj yaşadığı başarısızlıklara rağmen tekrar tekrar denemeye devam eder. 


https://www.imdb.com/title/tt23849204/?ref_=rt_li_tt
Film, imdb puanından da anlaşılabileceği gibi top250 filmi. halihazırda 100 bin oylama ile 57. sırada. yine bir hint kasma oyumu yoksa gerçekten güzel film mi merak edip izledim. kesinlikle kötü bir film olmamakla birlikte aldığı puan ve sıralaması gerilyecektir diye düşünüyorum. başarı hikayelerini sevenler kaçırmasın derim
T
4 hafta
Road House (2024) - Jake Gyllenhaal
Eski bir UFC orta sıklet dövüşçüsü, Florida Keys'deki sıradan bir barda güvenlik görevlisi olarak işe başlar. Ancak çok geçmeden barda hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını keşfeder. Bir fedai olarak, acımasız bir gangster patronuyla yüzleşmek zorunda kalır ve bu, hızla ölüm kalım meselesine dönüşen bir çatışmaya dönüşür.


< Resime gitmek için tıklayın >
Doug Liman bu tür aksiyon işlerinde uzman bir yönetmen. yani adam jason bourne'u yaptı. daha uzmanı yoktur herhalde. özellikle son kavga sahnesi efso olmuş diyebilirim. adamlar Conor McGregor ı oynatmış daha ne diyeyim size. ee başrolde de iyi adam rolünde Jake Gyllenhaal var daha ne olsun. tavsiye ederim güzel film


https://www.youtube.com/watch?v=Y0ZsLudtfjI&ab_channel=PrimeVideo
T
geçen ay
The Last Castle - Son Kale (2001)
en sevdiğim filmlerden birinin forumda konusunun olmaması hoşuma gitmedi. öncelikle tam bir erkek filmi bana göre.. film, askeriye üzerinden sadakat, bağlılık, onur, gurur temalarını çok etkili bir şekilde sıkmadan bir solukta izletiyor. izlememiş olanlara bu güzel filmi tavsiye ederim


https://www.imdb.com/title/tt0272020/


Rütbeli bir generalin işlediği bir suç yüzünden askeri mahkemece hapis cezası ile yargılanır. Hepishanede tek tük arkadaş edinmeye başlayan General mahkumları dize getirerek toplu halde haraket etmelerini sağlar ve eskiden Kale olan ve şuanda ceza evi olarak kullanılan hapishaneyi ele geçirerek hapishane yönetimini ve askerleri ufak ama etkili bir operasyonla kovarlar...
T
2 ay
The Dissident (2020)
The Dissident, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetini konu ediyor. Washington Post muhabiri Cemal Kaşıkçı, İstanbul’da ortadan kaybolur. Bu durum üzerine Kaşıkçı’nın nişanlısı ve dünyanın dört bir yanındaki muhalifler, cinayetin kanıtlarını bir araya getirerek küresel bir örtbası gün yüzüne çıkarır.


https://www.imdb.com/title/tt11382384/


çok etkili bir belgesel olmuş. herkesin görmesini tavsiye ederim. 8/10
T
2 ay
Spaceman (2024) - Adam Sandler
Bir astronot, gizemli bir toz toplamak için galaksinin ötesine tehlikeli bir göreve gönderilir. Tek başına olduğu bu görevde, karısıyla yaptığı telefon görüşmeleri teselli olur. Bu zorlu görevinde astronot, çok geçmeden geminin gölgesinde gizlenen gizemli bir yaratık keşfeder..



< Resime gitmek için tıklayın >


Atanamamış Interstellar  diyebilirim. Lakin benim gibi türünü sevenler için her türlü izlenir. 6/10



https://www.youtube.com/watch?si=zL6W7n_ngeqcICLt&v=rNZ0xKaCdus&feature=youtu.be
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.