A

Yarbay
27 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
29 üye
Görüntülenme (?)
125 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Radyator ve Klima Fanlari Hic Donmuyor (Volkswagen Jetta)
Selamlar,

Vw Jetta 2014 model arac ile bugun ufak bir kaza gecirdim. Park halinden cikarken maalesef ondeki kaldirimi gormedigimden on tamponu kaldirima surttum. Alttaki siyah korumalik yerinden biraz cikti, tamponda az yamuldu. Ustalar sokup duzeltip takariz, sorun yok simdilik yerinden dusmez, ufak problem dediler.

Yalniz, daha sonra aracin klimasi soguk uflememeye basladi. Yarim saatlik surusun ardindan araci park edecekken farkettim ki hararet 110 derecelere cikmis. Arac calisir vaziyetteyken park halinde sogumasini bekledim ancak soguma olmadi, ustune bir 5 derece daha artti. Onun ustune kontagi kapattim. Sivida falan bir problem yok, biraz hava vardi onu atti. Ancak bu radyator fanlari kesinlikle donmuyor. Aracla bir tur daha attim yokus yukari vs yuksek devirde 10 dakikada 95 derecelerde sicaklik seyretti.

Sorum ise su, arac kapali haldeyken bile kaputu acip radyator fanini elle dondurmek mumkun mu normalde? Cunku bu fan kesinlikle yerinden hic hareket etmiyor. Acaba bir sekilde sikismis olabilme ihtimali var mi kaldirima diklemesine surttukten sobra? Yoksa bu fanlarin kendince kilit sistemi mi vardir?
A
6 yıl
Florya\u0027da Fatih Terim Sesleri
A
7 yıl
Ultraslan Anıtkabir Ziyareti (!)
A
7 yıl
Fatih Terim Basın Toplantısı
Bütün sözlükler mözlükler her yer bu toplantıya odaklandı. Birden fazla kanalda canlı yayınlanıyor gece yarısı. Ülkece kafayı yedik Fatih Terim'in gündemi sarsmasını ve ne diyeceklerini bekliyoruz
A
8 yıl
Beşiktaş U-19 Takımı
A
8 yıl
Fatih Terim\u0027in Neşteri Vurması Lazım
Medyadaki haberler muhtemelen doğru. Aylarca heyecan ve umut içerisinde beklediğimiz turnuvayı zehir ettiler bu millete. Bu kadar coşkuyu 500 bin euro için mahvettiler. Arda'sından Selçuk'una Burak'a kadar en az 5-6 kişinin milli takım ile ilişkisinin kesilmesi gerekiyor.

Fatih Terim bunca yıl maço ve sert kişiliğinin büyük ekmeğini yedi. Eğer gerçekten böyle bir adamsa bu karaktersizleri ilk 11 e almaması gerekir. Yoksa adam yönetimini en büyük artısı olarak gördüğümüz Fatih Terim'in Vitor Perreira'dan ne eksiği kalır?

Terim'i seversiniz sevmezsiniz, maaşını beğenir beğenmezsiniz ama bu disiplinsizliği o kesemezse hepimize önümüzdeki turnuvalar için geçmiş olsun.
A
8 yıl
Milli Takım Kazmaları
Bu adamlar kadroya girdikçe bizim işimiz zorlaşır. İngiltere karşısında çok net gördük. Çok afedersiniz aralarında katıksız sığır olanları bile var.

1- İsmail Köybaşı
2- Ozan Tufan
3- Yasin Öztekin
4- Selçuk İnan

Ozan olmuş 90 kilo. Memeleri sarkıyor! Şaka yapmıyorum. İşte kanıtı

https://pbs.twimg.com/media/CjE9W5nWkAAdscX.jpg:large

Yasin bu sene yokları oynuyor. Bizi çileden çıkarttı bütün sene. Bencil ve kazmanın teki. Ayrıca çok itici. Bir de zam istiyor.

İsmail tek başına 13 maçlık seriyi sonlandırdı sağolsun. Her an ne yapacağı belli olmayan tam bir el bombası adam. Dany'nin Türk sol bek versiyonu. Beşiktaş bu adama rağmen nasıl şampiyon oldu hayret birşey.

Selçuk İnan ... Ben 2 senedir bu adam kadar over-rated olmuş bir oyuncu hatırlamıyorum. Adam tam anlamıyla yokları oynuyor. Geriye pas sağa pas sola pas. Aynı Ayhan Akman'ı andırıyor bana. Beşiktaş'tan geldiğinde fırtına gibi esen bir Ayhan vardı. Top Ayhan'ın ayağına gelince rahat ederdik. Sonradan efsane BAM üçlüsü oluştu. Ayhan da tam bir el frenine dönüşmüştü. Selçuk da tam o role bürünüyor artık. Tek işe yaradığı nokta frikikler. Ama Hakan varken onu da kullanmaması lazım.


Bir de zaman zaman yararlı olabilecek ama ilk 11 de olmaması gerekenler var. Örnek Volkan Şen. Adamın tüm amacı kendini pazarlamak. 1-2 yararlı iş yapınca gaza gelip bütün topları ezmeye başlıyor.


Bu herifler ne kadar az süre alırsa o kadar iyi sonuç alırız. Dünya standartlarında çok iyi yere sahip olan Oğuzhan, Arda, Hakan gibi muhteşem tekniğe sahip oyuncularımız var. Gümbür gümbür gelecek Sinan Gümüş var. Arada bir saçma sapan hareketler yapsa da (İzlanda maçındaki kırmızı, silah çekme vs) Gökhan Töre var. İyi bir santra**** Cenk var.

Bu kazmaların yokluğunda bu kadronun iskeleti büyük işler yapacak.
A
8 yıl
Muslera Finalde Yok
23 Mayısta Uruguay milli takımına katılması şartmış. Fifa talimatlarına göre kulüpler, oyuncularını büyük turnuvalar için başangıç tarihinden 1 hafta önceki haftanın Pazartesi günü milli takımlara göndermek zorunda. Bu da Muslera'nın en geç 23 mayısta milli takıma gitmesi gerektiği anlamına geliyormuş. Kupa finali ise 26 mayıs.
A
8 yıl
Terim Yoksa Yılmaz Vural Gelsin
Bu bütçe ve kadroyla en önemlisi yönetim vizyonuyla Favre falan ikna edilemez. Fatih Terim'de bizi bir kez daha kurtarmaya gelmiyorsa Yılmaz Vural ile anlaşılmalı.
A
8 yıl
Galatasaray 2016/2017 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu
Galatasaray'ın 2016/2017 Turgay Şeren sezonu, yaz ve kış dönemi transfer haberlerleri, dedikoduları ve temennileri başta olmak üzere diğer tüm tartışmalarının paylaşıldığı ana konudur.


Eylül ayının ilk haftası itibarı ile
Yaz transfer dönemi gelen ve giden oyuncular şu şekilde oluşmuştur

< Resime gitmek için tıklayın >

Devamı :

< Resime gitmek için tıklayın >





GİDEN OYUNCULAR :


< Resime gitmek için tıklayın >

Devamı:

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.