^

Yarbay
20 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
531 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
^
2 yıl
CHP iktidar olmak istemiyor
Sihalara ihalara tihalara her türlü milli savunma sanayine karşı olan öte yandan bütün teröristleri serbest bırakacağını açıklayan chdp nin iktidara gelebileceğini yada gelmek istediğini düşünen hala varmı ? Ekonomiyi nasıl düzelteceğinin formülünü sunan fek adam ümit Özdağ oldu peki ya altılı masa bir formül sundu mu ? Herhangi eseltiri ile paralel yapıcı bir projesi varmı ? Sağlıklı günler :)
^
3 yıl
2023 secimleri hakkında önemli duyuru!
Arkadaşlar biliyorum bir çok kişi beni blocklamiş ve nefret ediyordur fakat şunu bilmenizi isterim son zamanlarda gündemde yaşananlar vatandaşımızın gördüğü muamele ekonomik durumlar derken hepinizden özür diliyorum ve şunu şöylemek istiyorum benim için ideolojik düşünce bitmiştir. Ak parti bitmiştir. Benim cebimde üç kurus para evimde huzur olmadıktan sonra neyin önemi kaliyorki. Umarım ön yargısız ca linclemeden mesaj atarsınız hepinize sevgiler saygılar. Kırdığım insanlar olduysa affola hepinizden ozur dilerim.
^
3 yıl
Misafirperver ülkemizde 3.sinif vatandaşız.
Madem test yapmadan turist alacaksın bizi neden eve tikadin ? Seneye yine rakamlar uçacak madem bu çileyi ne diye çekiyoruz biz ? Bu ülke kendi vatandasina gram değer vermiyor biz üçüncü siradayiz ikiyi biri siz bulun artık..
^
3 yıl
Daha iyi yönetecek yok
Mevcut hukumet kötü ama daha iyisi de yok maalesef. Ana muhalefet partisi genel başkanı sürekli çelişkili konuşuyor her konuda kendi ile çelişiyor. terör partisi zaten malum... adam gençlerin kriptosuna karışmayın diyor iki gün sonra kriptoyu eleştiriyor. Mesela...
^
3 yıl
Kılıçdaroğlu neden muhattap oluyor ?
Çakıcı ile neden atışıp duruyor ama muhalefet lideri neden muhattap oluyor ? Bu hiç hoş görünmüyor.. çakıcı ne yaparsa yapsın absürt gelmez ama sen ana muhalefet partisi lideri sin neden kaale alıp kendini küçük düşünüyorsun ? Mağdur edebiyatı yapmıyordur umarım bu saçma durum üzerinden...
^
3 yıl
İşsizim 100bin kredi verirlermi
İş güç yok beyler kredi kartını düzenli öderim 100bin kredi verirmi banka bana ?
^
3 yıl
7.73 ten dolar aldım
Hatamı yaptım arkadaşlar dahada dusuyor 8.50 yi tekrar gorurmu sizce ? Nezaman satmaliyim 6 Lara düşer diye korkmuyor değilim ne olur sonuç ? Birde nasıl bukadar düştü herşey TL nasıl değer kazandı neler oluyor ?
^
3 yıl
Anıtkabir\u0027de hoş olmayan sloganlar
Bir liste ile getirilen siviller cumhuriyet Bayramı'nda ve Anıtkabir'de cumhurbaşkanına dik dur reis diye bağırdı. Hiç hoş değil dikkatimi çekti bu durum bu insanlar Atatürk değilde Erdoğan için getirilmiş gibi görünüyor. Bir aktrol olarak bu durumdan son derece rahatsız oldum.
^
4 yıl
Bu ayakkabıyı neden herkes farklı renk görüyor ?
Ne renk bu ? Bende ipler beyaz ayakkabı açık pembe. Neden herkes farklı birşey diyor ?

< Resime gitmek için tıklayın >
^
4 yıl
Admin Ermenistan konumu neden sildi ??? SS li
Ermenistan a terörist dediğim konu neden silindi acil açıklama bekliyorum bunu silen şahıs kim zorunami gitti ?

< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.