J

Yüzbaşı
23 Kasım 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
6 yıl
Burun estetiği
Merhabalar;
Burun estetiği olmaya karar verdim. İstanbul'da oturuyorum fakat devlet veya özel arasında kararsızım arasında bariz fiyat farkı Var mi. Bütçe olarak 4-5 bin lira arasında düşünüyorum. Önerebileceginiz Bi doktor varsa hastane ve ismini yazarsanız sevinirim.
J
6 yıl
Tarifeye otomatik 6TL 500mb Tanımlama Rezilliği
Esnek 6 gb tarifesini kullanıyorum. Tarifemdeki İnternetim bitmeden ek paket satin aldım ve kullanmaya basladim. Ek paketimdeki internetim daha bitmeden ve onayim olmadan 6 tl karşılığında 500mb internet paketi tanimlamislar. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise bu paketinizin özelliği iptal edemeyiz isterseniz 3 tl karşılığında akıllı sınırlama getirip bu özelliği iptal edebiliriz diyorlar. Yemin ediyorum tam soyguncular.
J
6 yıl
Satıldı silinebilir.
Görüldüğü gibi her şey full zookacı oldugum icin heykelleri ona gore dizdim. 800 adet güç tozu vardır.
Heykeller full. isim degisme hakkı mevcuttur. Askerde olduğum icin her zaman musait olamiyorum buradan yazın musait oldugumda cevaplarım. Alacak arkadasa simdiden hayirli olsun.

Fiyat: SATİLDİ.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
J
7 yıl
FİYAT FARKETMEZ CS GO İCİN MOUSEPAD ONERİSİ ?
Arkadaşlar g403 kullanıyorum lazer sensörlü, bu mouse ile kullanabileceğim en uyumlu mousepad hangisi olur birde sormak istediğim başka bir soru daha var mousepadlerin farkları nelerdir yada özellikleri ? Cevaplarsınız cok mutlu olurum saygilarimla...
J
7 yıl
G403 mü yoksa Rival 300 mü almalıyım ?
arkadaşlar ikisi arasındaki fark nedir cok kararsız kaldım ?
J
8 yıl
Turkce müzik indirebilecegim kaliteli bir site veya program var mi ?
Arkadaslar sarkilari indirdigimde artist, title album isimlerinin vb yazili olarak indirecegim bir site var midir acaba ?
J
8 yıl
Gerçekten Uzaylılar Var mı ? VAR
Evet arkadaşlar bu tarz videolar izleyenler vardır illaki bu bilgilerin bazıları kesin bazıları olasılık fakat hiç bi bilgi yoktan var olmaz bu yüzden benim inancım var sizde görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=fngip7UZh9I
J
9 yıl
Cevap: LG 22MP55HQ-P 21.5
quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

bütçem en fazla 400 tl tavsiyeniz için teşekkür ederim bu iki monitör arasından siz olsanız hangisini tavsiye ederdiniz fikrinizi almak isterim.


hocam bende bütçeden dolayı BenQ GL2460 24" ve Asus VS247NR 23.6" bu iki monitör arasında gidip geliyorum inşallah bize yardımcı olacak bi baba yiğit çıkar :)

NOT: Gerçi yeni farkettim ikisinde de hdmi girişi yok ben ps4 ile oynadığım için aoc e261 alacagım sanırım :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.