D

Yüzbaşı
01 Kasım 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
358102 Gün Cezalı
356388 gün 8 s. 10 dk.
Gönderiler Hakkında
D
5 yıl
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü
Tüm emekçi kadınların, ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun. Tüm dünyadan grev çağrısı posterleri; Posterler gerçekten çok güzel hazırlanmış.
https://catlakzemin.com/dunyadan-8-mart-feminist-grev-cagrilari/?fbclid=IwAR1Yv386V4sUCH6_xkY9hb5MyWJnKks0-5kuUELtmFancUCv9UGOw8Ceh_M
D
6 yıl
Fotoğrafçıdan damada anlamlı dayak.
"Dün sosyal medyada yayılan "Fotoğrafçıdan damada anlamlı dayak" haberi doğrulandı.

Malatya'da düğün fotoğrafçılığı yapan Onur Albayrak, bir düğün için fotoğraf çekimine gittiğinde yaşı küçük görünen geline kaç yaşında olduğunu sordu. Habere göre “15” cevabını alınca da “çocuk gelin fotoğrafı çekemem” diyerek duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine damat, anlaşmayı bozduğu gerekçesiyle fotoğrafçı Albayrak ile tartıştı. Israrla çekimin yapılmasını isteyen damat ile fotoğrafçı arasında yaşanan yaşanan kavgada damadın burnu kırıldı.

Sosyal medyada paylaşılan haber fotoğraflarının ardından açıklama yapan Onur Albayrak, "İki gündür bu haberi görüp gerek arayan gerek mesaj yazan tüm dostlara teşekkürler. Evet maalesef durum bu, keşke yaşanmasaydı ama yaşandı. Bir daha olsa gene çekmiyorum der miyim evet derim. Kimse kusura bakmasın, çocuk gelin de çocuk istismarıdır benim gözümde ve hiç bir kuvvet bana o çocuğun gelinlikle fotoğrafını çektiremez. Çocukların saçına duvak takılmaz, kır çiçekleri ile süslenmiş taçlar takılır ancak. Saygılarımla" ifadelerini kullandı."


http://haber.sol.org.tr/turkiye/o-haber-dogrulandi-hicbir-kuvvet-bana-cocugun-gelinlikle-fotografini-cektiremez-242285


Çocuk gelinler bu ülkedeki sapık zihniyetin bir sonucu. Öyleki, bunları savunan zihniyetler bu forumda dahi var ve açık açık fikirlerini yazmaktanda çekinmiyorlar.
D
6 yıl
nicklerin üstünde alternate text yazısı.
Her bölüm veya konuda, tüm nickler şu şekilde;

< Resime gitmek için tıklayın >
D
6 yıl
Siyasi reklam almanız etik değil.
İnsanlar zaten yöneticilerin tarafsızlığı ile ilgili şüphedeyken, ve siyasi tartışmaların yapıldığı ülke gündemi gibi bir bölüm varken, siyasi reklam almanız ne kadar doğru?
D
6 yıl
y520 klavye sorunu çözümsüz mü?
https://forums.lenovo.com/t5/Gaming-Laptops/Lenovo-Legion-Y520-Keyboard/td-p/3631381/page/20

Bu forumu baştan sona inceledim. Sorun çözüldü gözüksede, tam olarak çözülmüş değil. Öncelikle, servise gönderdiğinizde klavyeyi değiştirirlerse, sorun çözülsede, bir süre sonra tekrar aynı sorun oluyor. Bunun için klavye ile birlikte, panelin bir kısmınıda değiştiriyorlar. Şimdi benim merak ettiğim, Türkiyede bu sorunla karşılaştığımızda, servis sadece klavyeyi mi değiştiriyor, yoksa bütün servisler dünyada ortak çözümü bilip kullanıp, komple panel kısımlarınıda mı değiştiriyor. Klavye sorunu yaşayıp, bilgisayarını yaptırdıktan sonra, nelerin değişip değişmediğini söyleyebilecek biri var mı? Ayrıca klavyesi sorun çıkartıp, yaptırdıktan sonra, tekrar aynı sorunu yaşayan var mı?
D
6 yıl
Monster benzeri yabancı markalar - Fason mu?
Beyler durum tam olarak nedir? Bu laptoplar sanırım Çinde üretiliyor, farklı markalara satılıyor, ve o markalar üstüne etiketini basıyor. Yani fason mu?
https://www.laptopmag.com/reviews/laptops/origin-pc-eon-15-s#https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V12-1-2.html#.Wu8O34iFPIU


Bu duruda origin markasının incelemelerini, artı eksi yönlerini Monsterıda direkt uygulamak mümkün mü? Yoksa tam fason değiller, aralarında fark var mı?

Not: Fason kelimesini kalitesiz, negatif olarak kullanmadım.
D
6 yıl
Monster Abra A5 V13 Alsam mı?
Arkadaşlar genel olarak marka nasıl? ürünü bilen var mı? Malzeme kalitesi nasıldır? 2-3 senede dökülsün istemiyorum. Aldıktan sonra SSD de ilave edicem. 1050tilı modelleride var ama onlarda kasa farklı.
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V13-1.html#.Wu2H4YiFPIU
D
6 yıl
3000-4000 bandında alacak bilgisayar olmaması. gelin içeri
Evet arkadaşlar. İstediğimiz ne? 1050 veya 1050ti, SSDli veya düz, IPS ekranlı, kronik sorunu olmayan bir bilgisayar. Peki var mı? Bakalım;

Dell 7577 -> Muhtemelen şarj cihazından kaynaklı batarya yıpranması. Servisin artık değişim yapmaması.

Acer An 515 -> Cpu sıcaklığının 90lara çıkması.

Asuslar -> IPS ekran yok, F/P çok iyi ama kasa şeklinden soğutma sorunu olabilir.

Monsterlar* -> IPS ekran yok, yerli birleştirme olduğu halde fiyat avantajı yok.

MSilar -> IPS ekran yok, buna rağmen fiyatlar diğerlerine göre yüksek

Lenovo Y520 -> Klavye sorunu, fiyat yüksek**

HP Omen 15 -> Bilinen bir sorunu yok, ama fazla kullanan da yok. Fiyat yüksek gibi gözüksede, HDD 7200RPM ve SSDli


Sonuç; YOK

Evet arkadaşlar yazdığım modellere ekleyeceğiniz avantaj, dezavantaj, kronik sorun vb. varsa ekleyin. Ayrıca başka marka model varsa söyleyin.

Not: Hp Omen uygun gözüksede, marka imajı olarak alasım gelmiyor. Hala eskisi gibi cayır cayır yanıyorsa?


*Biraz daha araştırınca şu ürün dikkatimi çekti ve almayı düşünüyorum;
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V13-1.html#.Wu2H4YiFPIU

IPS ekran var, multicolor ışıklı klavye var, subwooferlı ses sistemi var + olarak. Şuanda sorunsuzluk, fiyat - performans - özellik olarak bu ürün sanırım en iyisi.

**Lenovo şu anda fiyat performans olarak en iyi laptop oldu (bende aldım dün) bu fiyata 1050ti, 16gb ram, ssd, 7200hdd vs. çok iyi.
D
6 yıl
Kredi kartı tek çekim - para yatırmada faiz oranı?
Arkadaşlar peşin bir ürün alacağım. Fakat kapıda ödeme vb. birşey yok, mecbur kredi kartı ile tek çekim yapıp, parayı bankamatik ya da banka aracılığı ile kredi kartına yatırıcam. Şimdi benim merak ettiğim, tek çekim, çekilen tutar aynı gün yatırıldığında veya hesap günü yatırıldığında ne kadar faiz oluyor? 3700 gibi bir rakamı tek çekim yapıp, muhtemelen aynı gün ya da sonraki gün, kredi kartına tekrar yatırıcım?
D
6 yıl
Dell 7577 şarj adaptörü son durum nedir?
Ürünü yakın zamanda alıcam;

1-Adaptörü değiştirmeden kullansak ne gibi problemler oluyor?
2-Hiç yeni alıpta içinden 180watt adaptör çıkan oldu mu?
3-Değişim yerine oem 180wattlı adaptör kullanımı riskli midir?
4-servis artık değişim yapmıyormuş sanırım, ama yapıyorsa, işlem ne kadar sürüyor, laptopu göndermeye gerek var mı?

edit; ohaa orjinal 180 wattlık adaptör 373TL. servis değişim yapmıyorsa artık ve düşük wattlı adaptör sorunsa ne olacak? yoksa almasam mı? başka markalara yönelmek istemiyorum ama bu adaptör olayı...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.