G

Çavuş
16 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
10 yıl
Destiny 15 lvl skilleri ??
Destiny de 15lvl olduğumuzda bir skil daha açılıyor.

Oyunda iki skilden birini mi seçmemiz gerekiyor?

yoksa 15 den sonra oyun karışık olarak iki her iki skile de geliştiriyor.

15 lvl oldum eskidelvl atladıkça skil yukseltıyorsum ssımdı 20 lvlım 15 den 20 ye kadar karışık olarak skıllerı dagıtmaya basladı. bazen yeni skile bazen eski skili geliştirebiliyorum ve lvl atlayınca degıl normal zamanlardar? biraz bilgi verirseniz sevinirim
G
10 yıl
Destiny sınıflar hakkında? - Hunter Çok mu güçlü oldu
Bir kaç yerde destiny oynarken pvp de hunter >titan >warlock sıralamasından söz ediliyordu. hunterin diğer sınıflardan pvp için çok daha avantajlı olduğu söyleniyor. Baktığımızda bana da öyle geliyor. Warlockunda şöyle bir dez avantajı var. canı çok çabuk gdiyor ama digerlerine gore ıkı kat daha hızlı doluyor. çatışmalardada genellıkle adamı gordun vurdun ya da vuruldun şeklinde oldugu için pekde işe yaramıyor. açıkçası warlocku benze oyunlarda mage vs gibi karakterleri oynarken oynadıgım için çok sevıyhorum ama oyuna gore bıraz zayıf kalmış gibi gözküyor şuan için. Oyundaki herkes hunter açıyoır. acaba oyun guncelleme ile warlocka ilerleyen lvlarda yeni özellikelr verir mi denk olmaları için yorumlarınızı bekliyotum (:

bu arada oyunda maksimum lvl kaç ?

15 lvl olduktan sonra başka birr skiller açılıyor onlardan birini seçip ona odaklanmamızmı gerekıyor yani iki skil arasından birini seçmemizmi gerekiyor. Yoksa oyun otomatik olarak oynadıkça skilleri otomatik mi seçtryor?
G
10 yıl
Destiny Hangi Sınıf
be türk ne yabancı hiç bir kaynakta oyunun sınıfları hakkında detaylı bır bılgı bulamadım

warlock ıyı atack yapıyor guclu saldırıyor


tıtan ıyı defans yapıyor tank

hunterde hızlı kosuyor ve gızlenerek mı oynuyor? böyle midir?

ne skıllerının ne ıse yaradıgı ne de hangı sınıfın ozellıgı nedır anlayamadım. oyundakıelrın çoğunda hunter var bbenımde gıydıgı pelrınden dolayı hayranlıgım var ve oyunda cok fazla hunter var


sızce hangı sınıfı oynamalıyız hangısı daha ıyı ve ozellılerı nelerdır? yardım ltfn
G
10 yıl
Destinyciler gelin beraber oynayalım (:
Destiny ci arkadaşlar psn gkhn8734 ekleyın beraber oynayalım bu oyun beraber oynayınca guzel bırde sızın gıbı guzel ınsanlar olunca dahada guzel oluyor (: tam bılmıyorum ama klan grup flan kuruluyorsa onuda kuralım ya da varsa benıde ekleyın pls (:
G
10 yıl
Move fitness - my fitness coach - EA Active 2 ?? Sizce hangisi
Ps3 move için sports champions 2 oyunu aldım Onun dışında birde

move fitness

ya da

my fitness coach

ya da

EA Active 2

oyununu alacağım hangisini almam gerektiği kararsızım. Siz hangisini tavsiye ederdiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.