K

Binbaşı
01 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
191 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
13 yıl
Rage\u0027in Grafikleri Pc de Çoşacak
Rage'in PC sürümüne Super Quality yaması gelecek

id Software'ın beyni John Carmack, az evvel yaptığı açıklamasında, Rage'in dokularının çok yakından bakıldığında pek de mükemmel görünmediğini söyledi. Bunun tabii ki birçok nedeni var. Sıkıştırma işlemleri, disk kapasiteleri ve benzeri unsurlar. Bu sebeple id Software, Rage'in PC sürümü için görselliği artırıcı etkisi bulunacak olan “super quality pack”yamasını hazırlayıp, indirilmeye sunabilirmiş.

< Resime gitmek için tıklayın >

Kaynak:http://www.merlininkazani.com/Ragein_PC_surumune_Super_Quality_yamasi_gelecek-haber-43623p1.html
K
13 yıl
Beyond Good \u0026 Evil 2 yalnızca PC\u0027ye geliyor
Beyond Good & Evil 2 yalnızca PC'ye geliyor

Beyond Good & Evil 2 ilk duyurulduğunda PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürüleceği söylenmişti. Bu durum tabii ki konsol sahiplerini oldukça sevindirirken, şimdi hevesleri kursaklarına kalacak gibi duruyor.

< Resime gitmek için tıklayın >


Ubisoft'tan Michel Ancel, PlayStation 3 ve Xbox 360'ın kendilerine yeterli gücü sağlayamadığını, Beyond Good & Evil 2'nin iyi bilgisayarlarda çok güzel çalıştığını fakat konsollara port edebilmek için birçok yerinden keserek oyunu kuşa çevirmek istemediklerini söyleyerek bu nesil konsolların devrinin artık yavaş yavaş kapandığını itiraf etmiş oldu.

Ayrıca Wii U'a da değinen Ancel, teknik açıdan yeni nesil bir konsol olsa da, Wii U'nun da diğerlerinden pek farkı olmadığı için, Beyond Good & Evil 2'nin piyasaya sürüleceği platformlardan birisi olamayacağını söyledi. Son olarak da Wii U'nun da tam anlamıyla yeni nesil olup olmadığıyla ilgili büyük şüpheleri olduğunu belirterek açıklamalarını noktaladı.

http://www.merlininkazani.com/Beyond_Good__Evil_2_yalnizca_PCye_geliyor-oyun_haber-42171p1.html
K
13 yıl
Kpss 2011 İşletme Bölümü Mezunları
Arkadaşlar işletme bitiren varmı aranızda kafam karıştı.Bu başvuru yaparken bölüm kodları varya hani orada 3226 kodlu işletme-işletmecilik var birde 6229 işletme ekonomi-işletme iktisat var.Bunların hangisini kodlamak gerek.Bilen varsa cevaplayabilir mi?
K
14 yıl
The Sims 3 NPC Hatası
Arkadaşlar Sims 3 oynarken evde yangın çıkıyor Gelen itfaiyeci yangını söndürdükten sonra gitmeyip evde takılı kalıyor Kanepede oturup televizyon izliyor Bu itfaiyeciyi nasıl yok ederiz Hilesi var mıdır?
Oyunun save ni silmek istemiyorum
K
14 yıl
Konsola Özel Oyunlar Ölüyor
EA kurucusu Trip Hawkins, oyunların geleceğinin Cloud tabanlı olacağını söyledi.

< Resime gitmek için tıklayın >


Şu sıralar online ve mobil oyunlar geliştiren Digital Chocolate firmasının başında bulunan Hawkins, geliştiricilerin platform sınırlarını aşmaları gerektiğini savundu.

Alan Wake ve Heavy Rain gibi konsola özel oyunların geleceği olmadığını ve platformdan bağımsız oyunların ayakta kalacağını söyledi.

Hawkins bu yorumlarıyla, geçtiğimiz günlerde konsolların öleceğini söyleyen Hideo Kojima'yı hatırlattı.

Kaynak: http://www.merlininkazani.com/oyun_haber/1/Konsola_ozel_oyunlar_oluyor-36272.html

İlginç bir haber paylaşmak istedim
K
15 yıl
PC: Oyun Sektörünün En Zengin Platformu
< Resime gitmek için tıklayın >

Her ne kadar PC oyunculuğu ölüyor dense de, PC sektörü bu iddialara inat sapasağlam ayakta durmaya devam ediyor. Bu konudaki veriler, PC oyunculuğundan kazanılan paranın sadece 2008 yılı içinde 11 milyar $ olduğunu gösteriyor. Rapora göre bu büyümeye en büyük katkıyı yapan oyunlardaki internet desteği. Valve'un Steam'i olsun, çeşitli DVO'lar olsun (World of WarCraft'ın bu 11 milyar $'lık kazanç içerisinde 1 milyar $'lık paya sahip olduğunu düşünmek biraz korkutucu olabilir) PC oyun pazarının konsollardan asıl ayrılan ve öne çıkan yanı olduğu raporda açıkça belirtilmiş.

Sevsek de sevmesek de DVO'lar PC oyunculuğuna inanılmaz rakamlarda para kazandırıyor, bu bir gerçek. Umarız hem DVO pazarı, hem de PC oyunları pazarı daha uzun yıllar boyunca büyümeye devam ederek bu kadar güçlü bir şekilde ayakta kalır.

Kaynak:http://www.oyungezer.com.tr/content/view/1035/75/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.