S

Yüzbaşı
16 Haziran 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
7000 Hamamböceği Besleyen 8 Yaşındaki Shelby Counterman
S
6 yıl
Memlekette Adalet diye bişey kalmamış
Uzun uzadıya başımdan geçenleri anlatıp başınızı ağrıtmak istemiyorum. Şu ülkede kim güveniyor mahkemelere. Güvenen, hiç yolu düşmediği için güveniyordur. Mahkemeye yolu düşen ne demek istediğimi çok iyi anlıyacaktır. Basiretsiz, vicdansız insanlara yetki ve makam verilirse ne hak kalır, ne hukuk nede adalet. Çok kızgınım başka söyleyecek bişeyim yok...
S
7 yıl
Donanımhaber Serverlarının Yavaşlığı
Ne zaman foruma girmeye çalışsam inanılmaz derecede yavaş. Benim internet hızında bir sıkıntı olabilir diye hem cep telefonundan hemde laptoptan deniyorum sayfa imleci dönüp duruyor, yükleniyorda yükleniyor.

Şu ilanı açabilmek için bile 15 dakika bekledim. Zaten forumda dolaşmak bile artık çile oldu. Hem yavaş, hem sayfanın her tarafı reklam dolu. Eski forum müdavimleri, forumun eski günlerini arar oldu.
S
8 yıl
Kim Kardashian benzemeye çalışan iki çılgın
25 yaşındaki Jordan James Parke ve 22 yaşındaki James Holt, Facebook üzerinden ‘Hangimiz en çok Kim Kardashian’a benziyoruz’ kavgası başlattı.


< Resime gitmek için tıklayın >


Haberin Linki


Haberi okuyunca "Dünyanın çivisinin çıktığının delaletidir." dedim kendi kendime... Sizinde yorumlarınızı alayım.
S
11 yıl
Crossfire Hakkında
Merhaba, Asus 7870 ekran kartım var. Crossfire yapmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla crossfire teknolojisinde ekran kartları aynı seri yani örnek 7xxx olduktan sonra crossfire bütün modellerle olabiliyor. 7870&7850 veya 7970&7950 gibi ancak aklıma takılan ben 7870 ekran kartımla 7970 modelini crossfire yapmak istiyorum. mümkünmüdür?
S
11 yıl
Call of Duty: Black Ops II - Season Pass (DLC)
10$ lık Dlc paketinin TTnet fiyatına bakın beyler oha diyorum. 144TL.
S
11 yıl
En Ucuz Black Ops 2 Hangi Sitede?
ttnet mi yoksa steamdan mı alalım? rus keyler ne kadar bilen varmı?
S
11 yıl
iphone 5 de hologram özelliği varmı?
Soru açık arkadaşlar bi arkadaşım iddaa ediyor iphone 5 de hologram özelliği var videoyu dışarı duvara yansıtabiliyorsun, klavye dışarı çıkabiliyor falan diye. Varmı böyle bişey?


Videoyu izlemek için tıklayınız
S
12 yıl
Thr Ultimate Bundle unlock paketi hakkında
Arkadaşlar dün bu paketi aldım ancak hala bütün silahlarım kilitli hesabıma bakıyorum almış gözüküyorum ancak silahlarımın hepsi hala kapalı durumda yardımcı olursanız sevinirim.
S
12 yıl
Fujifilm Finepix F80exr Makro çekim
Merhaba arkadaşlar bu fotoğraf makinası ile makro çekim nasıl yapabilirim. Örnek aşağıdaki gibi çiçek net bir şekilde gözüküyor. Resmin arka planındaki görüntüler hafif bulanık olucak şekilde. yardımcı olursanız sevinirim...



< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.