D

Çavuş
20 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
100 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
7 yıl
Nissan Almera Kullanan Var mı?
Arkadaşlar umarım doğru yere konu açıyorumdur. Ben 2001 model Nissan Almera 1.5 Luxury HatchBack sahibiyim. Arabayı 1 hafta önce aldım ve amatör bir binici olarak kaputu açıp hangi basit bakımları yapabilirim, bunu sormak istiyorum. Su ekleme vs.

Özellikle almera kullanıcılarının tecrübelerine ihtiyacım olacak, iyi forumlar...
D
7 yıl
Tartı Sorunu
İyi geceler sıcak fırsatlar ahalisi. Bu akşam Ankara Ankamall 5M Migros AVM'den kilosu 19,90 TL cevizleri görünce 2 paket aldım. Paketleri şeffaf poşetlere koymuşlar, kimisi az kimisi çok olacak şekilde seçiyorsunuz. Ben de yaklaşık 2 kilo civarı olsun diye 2 paket aldım. Bunun yanında süt, nescafe gold falan da aldım. Tartma işlemi kasada yapılıyor(A101 ve ŞOK'taki gibi). Toplam tutarı söyleyince bi afalladım ama neyse dedim ödeme işlemini tamamladım. AVM'den çıkarken fişe baktım ve fişte yazan ağırlıklar kadar cevizim olmadığına eminim, elimin tartısına güvenirim ayıptır söylemesi :)

Migros'a tekrar döndüm ve kuruyemiş reyonuna gidip "şunları bir tartar mısınız" dedim, tarttırdım. Paketlerden biri yaklaşık 100 gram diğeri de 400 gram fazla benim fişte. Hemen durumu Migros girişindeki müşteri hizmetlerine izah ettim ve onlar da tarttı, sonuç aynı. Müşteri hizmetleri elden 9 küsür TL ödemeyi yaptı. Kasadaki tartı arızalıdır dediler, "yahu gün boyu o tartı ne canlar yaktı desenize" dedim içimden. Dışımdan da "hemen uyarın kasiyeri de tartmasın bari" dedim.

Migros'u karalama niyetim yok :) Alışverişimi sık sık buradan yaparım zaten. Sadece bilginiz olsun ;)

< Resime gitmek için tıklayın >

Dün sağolsun Migros aradı beni. DonanımHaber'deki bu konuyu görmüşler ve araştırma yapmışlar. Kasadaki tartıyı denemişler ve tamamen doğru tartıyormuş ama kasiyerin o an elinin, kolunun tartıya değme ihtimali ile bu durumun oluşmuş olabileceğini söyleyip özür dilediler. İlgileri için teşekkür ederim.
D
8 yıl
N11 Uzmanları Bi Baksın :)
S.a. arkadaşlar.

N11.com'da geçen hafta 1600 TL'lik bir alışveriş yaptım ve okula dönüş kampanyası kapsamında

1000 TL – 1999 TL arası alışveriş yapan üyelerin hesabına 20 TL, 50 TL, 70 TL ve 100 TL değerinde 4 kupon YÜKLENDİ.

Şimdi bu kuponlardan 1500/100 olanını kullanmak üzere 1200 TL'lik TV ve 400 TL'lik çay makinesi alıcam. Bu şekilde siparişi verince tekrar bir sürü kupon(1500/100 hariç) yüklenecek. Buraya kadar hemfikiriz dimi?

Olur da siparişi verdikten sonra çay makinesini iptal edersem kazandırdıkları tüm kuponları silerler mi yoksa zaten siparişim hala 1000-1999 TL aralığında kaldığı için (1200 TL) böyle bir şeye yeltenmezler mi?
D
8 yıl
Fidye Virüslerine Çözüm Bulundu (Ücretsiz)
Slovakyalı bir arkadaş yapıp bana mail attı. Artık ccc, vvv, mp3, micro, exx, ezz, ecc gibi birçok uzantı virüsünüz saniyeler içinde temizleniyor ve dosyalarınız hiç hasar görmeden kurtarılıyor. Aşağıdaki linkte tüm adımları basitçe anlattım.

Lütfen yöneticiler reklam yaptığımı düşünmesin, öyle bir düşünceleri varsa önce uyarsınlar. Tamamen ücretsizce nasıl kullanılacağını anlattım.


Fidye Virüsü Temizleme
D
8 yıl
Yetenek Sizsiniz Sihirbazlıklarının Hileleri
Video ile sihirbazlar tüm hileleri adım adım anlatıyor bu sitede. 182 tane sihirbazlık video ile anlatılmış.

www.ilizyon.net
D
9 yıl
Ayakkabı Dünyası Paraların Üzerine Yattı
Arkadaşlar bu durumda olan sadece ben miyimdir diye emin olmak için bu konuyu açtım. 15 Temmuzda hatırlarsanız alt limitsiz 20 TL verdiler ve paralarımızı sırf banka hesaplarında tutmak için yaptıkları ticaret ahlaksızlığı ile yaptıkları reklamın altından kalkamayıp hepimizin siparişini iptal ettiler haber bile vermeden.

İade halen kredi kartımda görünmüyor. Sizde durum nedir?
D
10 yıl
Süper Sihirbazlık Hileleri Anlatılan Site
Sitedeki sihirbazlıkların tamamını evde kendiniz basit malzemeler ile yapabiliyorsunuz.

Videoda hilesi anlatılmış ve ayrıca altına püf noktası da yazılmış.

Site buradawww.ilizyon.net
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.