G

Teğmen
10 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
8 yıl
Cevap: DrOyun dan Büyük İndirimler Battlefield 1 129 TL, Fifa 17 119 TL www.droyun.com
Mailime key geldi ancak aktifleştirme sırasında bu kod daha önce kullanılmıştır diyor. Canlı desteğe bağlanıp durumu izah ettim saolsunlar yardımcı olmaya çalıştılar, biz size maille tekrar bilgi vereceğiz dediler.Şuan beklemedeyim. Yalnız diğer arkadaşlara bakıyorum onlara giden tüm keyler 2 parça halinde gitmiş bana gelen key ise tek parçaydı. Umarım sorunum çözülür. Fırsatçılık yaptığımı düşünen arkadaşlar olabilir ancak gerçekten böyle birşey yapmıyorum sadece sorunumu sizinle paylaştım belki yardımcı olabilecek biri çıkar diye. Acaba bana gelen kodun ne zaman, hangi hesaptan, hangi ülkede felan aktif edildiği bilgilerine ulaşabilirmiyim?

Edit: Arkadaşlar bana gelen key B6NE-HJ8Z ile başlıyor. Size gelen keyleri kontrol etme şansınız varmı acaba yanlışlıkla bir keyi iki kişiye göndermişlerdir belki burdan durum açı
G
8 yıl
3000 TL Mini ITX Sistem - Fikirleriniz?
Merhaba arkadaşlar 3000 tl bütçe ile mini atx sistem topladım. Açıkcası bu işten çok anlamıyorum sizlerinde tavsiyesini almak istiyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
----Toplam fiyat: 2849,88TL -----

-Mini ITX kasa seçmemin nedeni şehir dışında okumam. 4-5 ayda bir evime gidiyorum ve eve giderken kasayı kargoyla göndermeyi düşünüyorum. Açıkcası gönlüm normal kasalardan yana ama kargo ücreti 100 lirayı aşıyormuş sanırım. Her seferinde bu kadar para vermek içime oturur :) Eğer yakın zamanda kargo ile kasa gönderen varsa ne kadar masrafı çıktı yazarsa sevinirim.

-Sistem toplayan iki yer buldum. İnventus ve sinerji. Acaba buralardan kasa toplatan varmıdır varsa görüşlerini yazarsa sevinirim. İnternette okuduğum yorumlara göre inventus daha önde fakat sinerji 100 lira civarı daha ucuz.

- Sanırım bu anakartımda wi-fi desteği yok. Wifi kullanmak için linkteki gibi bir ürün alıp sisteme takmam yeterlimidir?http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7108

-Son sorum şuan kullandığım dizüstü bilgisayarımda orjinal windows 10 kurulu. Acaba ben bunu iptal edip orjinal windowsu topladıgım bilgisayara kurabilirmiyim? Cevap evetse kısaca bahsederseniz sevinirim :)
G
8 yıl
GPU Kullanımı %0 + FPS Düşüşü
Arkadaşlar merhaba. Sistemin rahat kaldırması gereken oyunlarda bile aşırı fps düşüşleri yaşıyorum bunu çözmek için çok uğraştım ama işe yaramadı. Test yaparken gözüme bir şey takıldı. Oyun sırasında GPU kullanımım %0a düşüyor ve bu sırada fps aşırı bir düşüş yaşıyor. Eklediğim resme bakarsanız sol tarafta GPU kullanımı %95- CPU kullanımı %82 ve fps 71 ancak sağdaki resimde GPU kullanımı %0 - CPU kullanımı %83 ve fps 22. Gpu kullanımı neden 0a düşer problem bu yüzdenmidir? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim Bu arada sistemim: i5 4200u işlemci / 8gb ram / amd radeon r7 m260 ekran kartı. Test sırasındaki oyun Cs-Go.
< Resime gitmek için tıklayın >
G
8 yıl
Cevap: Laptop donanımım hakkında yardım lazım
Öncelikle vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Malesef hdd ışığım yokmuş kontrol edemedim ancak dediğiniz programı indirip kullandım. < Resime gitmek için tıklayın > Resimde kırmızı çizgi çektiğim yerin sol tarafı oyunu başlatmadan önceki hali sağ tarafı ise oyuna girdikten sonraki hali.< Resime gitmek için tıklayın > Bu resimde ise istediğiniz healt sekmesi mevcut. Aslında hdd dar boğaz edecek pek birşey yok neredeyse hiç birşey kurulu değil. Game booster programını indirip denedim ama o da çözüm olmadı. Yalnız o programı açtığımda dikkatimi çeken bir şey oldu CPU Sıcaklıgını 50de sabit diski 38de gösterirken video kartı sıcaklıgını 511000 derece olarak gösteriyordu. Bunun üzerine GPU-Z programını indirip indirdim şu şekilde değerler çıktı: < Resime gitmek için tıklayın > Burada dikkattimi çeken şey fan speed RPM yazan yerde hiçbir dalgalanma yok 1 RPM yazıyor normalmidir?. Acaba ekran kartının fanımı dönmüyor diye düşündüm ancak fan hızı %100 diyor.< Resime gitmek için tıklayın > Buda oyundan yakalayabildiğim en düşük fps değeri. Zaman zaman 70-80 fpsleri görebiliyorken genelde 25-50 arasında dalgalanıyor.
Bu mesaja eklenen görseller:
G
8 yıl
Laptop donanımım hakkında yardım lazım
Merhaba arkadaşlar, Toshiba Satellite S50-B-120 markalı laptopum var. Fakat pek memnun değilim. Cs-Go oynarken bile anlık fps düşüşleri yaşıyorum. Grafik ayarlarını otomatik olarak ayarladığımda bazı detayları yüksek seçiyor ama tüm ayarları en düşüğe alsam bile bu fps düşüşleri gitmiyor. Ortalama 25-60 arası fps alıyorum. Sistemi özellikleri şu şekilde: 4. Nesil i5-4200U işlemci 1,60 / 2,60 Turbo GHz // 8GB DDR3L RAM (1,600 MHz) // AMD Radeon™ R7 M260 Ekran kartı. Bu arada ekran kartı yazılımından herşeyi performans ayarına getirdim. Sizce bu sistemin Cs-Go da bile kasması normalmidir? Eğer normalse bu sistemin eksiği nedir? Birde bu sistemde ekran kartı yada işlemci yetersizse bunları laptoplarda değiştirme şansım varmıdır acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler Bu arada sistem ayrıntılarım burada mevcut:http://www.toshiba-turkey.com/discontinued-products/satellite-s50-b-120/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.