C

Yüzbaşı
24 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
359658 Gün Cezalı
356362 gün 18 s. 36 dk.
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
BEYLER ŞU IPYE SALDIRIN
Gmail hesabımın şifresinin çalmış neyseki birşey olmadı beyler aşağıda ip saldırın
< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
H1N1\u0027e yakalandım galiba[ÖLÜM RİSKİM OLABİLİR]
Arkadaslarimi bir daha goremeyecegimden korkuyorum. Bursa da yasiyorum. Salgindan 30 kisi olmus su anda. Bende salgina yakalandim maalesef ve yatalak oldum. Su halde derdimi anlatmak icin foruma yaziyorum. Atesim yukselmeye basladi. Halsizlik istahsizlik etkisini gosteriyor. Bi duanizi eksik etmeyin arkadaslar.
C
9 yıl
İnternet hızlarımız ssli
C
9 yıl
30 DK OLDU PİZZA GELMEDİ (DOMİNOS PİZZA)
Beyler 30 hatta 40 45 dk oldu hala pizza gelmedi gelince ne yapıp ne edip para alırlar mı ?
C
9 yıl
Kendimi kiz gibi hissediyorum
Escinsel degilim. Ama kendimi kiz gibi hissediyorum. Bir ara kizlarla muhabbet ediyoruz ben bir dalmisim dedikodular falan. Ondan sonra Classico ayni biz kizlar gibisin dedi. Mast yapinca da zevk almiyorum. Surtmem gerekiyor elimi. Yardim beyler nedir sorunum hormonal bozukluk mu nedir?
C
9 yıl
THE LAST MAN (Yeni hikaye)
Merhaba dh ailesi. Birazdan okuyacaginiz hikaye partlar halinde olacaktir. Yani her gun 1 part. Bu 15 gun boyunca surecek. Ayrica hikayeye katilabilirsiniz sizde. Ama yavas yavas. Basliyorum.

|PART ONE| BAŞLANGIÇ

Dun ku eglenceden sonra baya bi yorulmustuk. Ben hemen uyumustum. Sabah kalktigimda agzimda bir mok tadi vardi. Sagima soluma baktim. Eşim Ayşe yoktu. Herhalde mutfakta yemek hazirlayordur diye kalktim. Elimi yuzumu yikadim. Mutfaga gittim fakat ayse oradada yoktu. Cok sasirmistim. Erken cikmasi gerekti galiba diye dusundum. Sandvic falan hazirlayip ondan atistirdim ve karnimi doyurdum. İse yetismem gerekiyordu. Saat 8:30 olmustu. Arabaya bindim ve yola ciktim. Fakat bir gariplik vardi. Yolda benden baska kimse yoktu! O an birseyden suphelenmeye basladim. Acaba zombi saldirisi mi, savas mi cikti diye dusundum. Ama o zaman sabah neden Ayse yanimda degildi?
|PART ONE SONU|
C
9 yıl
Hic blogum yok
0 kisi bloklamis
C
9 yıl
ULAN BUNA 1500 OY GELSİN KENDİMİ 1 AY UZAKLAŞTIRACAM
C
9 yıl
Aldigim telefon cakma cikti
Beyler gittigidiyordan oha cok ucuz diyerekten 200 liraya 2.el s5 aldim. Almaz olaydim neyse kargo falan geldi parasini odedik. Bi baktim kutuda samsung gt-s3 yaziyor kocaman ilk soku yasadim. Neyse s3 te olsa bakcaz artik dedim ve kutuyu actim. İkinci soku yasadim. Bi baktim kutunun icinde biscolata stix ile bir sarj aleti var. (Allahtan sarj aleti samsungun orjinal yani) Aldim o stix kutusunu bi agirlik hissettim. Acaba telefon bunun icindemi diye kutuyu actim. UCUNCU SOK Ulan telefon s3 beklerken (s5) s3353 cikmazmineyse onuda cikardim kutudan ekraninda cizikler falanda var (aciklamada cizik mizik yok sorunsuz demisti bide seref yoksunu)telefonun kapagini actim icinden batarya ile 512 mb hafiza karti cikti. Neyse telefonu actim bi baktim resetlemeyi unutmus mal fotolar falan hersey icinde, kendini ele verdi simdi ben bu telefonu napayim? (Ssler sonra eklenicek)
C
9 yıl
Maaşlar yatmamış
Tasarruflu kazandıran paket safirden aldık hala yatmadı 500 lira.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.