G

Çavuş
01 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
4 yıl
İPHONE XS 64 GB EN UYGUN FİYAT
Arkadaşlar Merhaba,
Bu konuda açılmış genel başlık bulamadım.
İphone 6s telefonum miladını doldurduğundan XS 64 GB almayı düşünüyorum.Araştırdığım kadarıyla en uygun Vatan Bilgisayarda 6.899,00 TL.Bu fiyattan daha uyguna alabileceğim yerler var mıdır?veya fiyat düşer mi beklemek mi lazım?
(almışken yoksa 11 promu almalı,telefonu 4-5 yıl ömrü bitene kadar kullanıyorum)
G
7 yıl
1 MAYIS ÖNCESİ Mİ SONRASI MI?
Arkadaşlar evime taahhütsüz fiber bağlatmak istiyorum.Superonline ile görüştüm.25 mb 75 gb için 84 TL fiyat verdiler.Kurulum ve aktivasyon ücretini de ben karşılayacakmışım.Mantıktılı mı?
İkincisi mayıs ayına birşey kalmadı akk için beklemelimiyim yoksa biran önce bağlatmamı mı tavsiye edersiniz?
G
8 yıl
Whatsapp telefon değişikliği(ACİL)
Bilgisi olan arkadaşların ivedilikle dönmesini rica ederim.
İphone 6 mı sattım yurtdışından 6s getirmeyi düşünüyorum.Telefonumu satmadan önce itunes üzerinden yedekledim.
Sormak istediğim soru yeni telefon gelmeden whatsapp kullanmak istiyorum.Evde samsungun yarı akıllı:)) bir telefonu var whatsapp çalıştırıyor.Şimdi ben whatsappı bu cihazda açsam.Diğer telefondaki whatsapp ön belleği silinir mi?
yani ıtunes uzerinden 6s güncellediğim zaman fotograflarım gelir mi?
G
9 yıl
AVEDAN ALINAN İPHONE ARIZALI ÇIKTI
Avedan 4 gün önce kontratlı aldığım iphone 6 arızalı çıktı.Ayıplı mal değişim isteyeceğim ama avenın tutumu nasıl olur bilemiyorum.Nasıl bir yol izlemeliyim daha önce başına böyle birşey gelen var mı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
G
9 yıl
SORUN ÇÖZÜLDÜ
Sorun çözüldü
G
10 yıl
Yakalamalı hacizi kaldırmak
Arkadaslar ben daha öncede forumda bir iki soru sormuştum.Forumdan bilip bilmeyen herkes yorum yaptı.Benim vergi dairesine olan borcumdan dolayı aracımda haciz ve yakalamlalı haciz vardı.İki gün önce aracımı bağladılar.Bende vergi dairesiyle anlasıp borcumu taksitlendirdim yakalamalı hacizi kaldırdılar.Ama haciz serhi plakada hala gözüküyor.Ben simdi yedieminden gidip aracımı çıkartabilir miyim?bunun için ne yapabilirim?
G
10 yıl
ARACIM BAĞLANDI ACİL
Aracımın üzerinde maliyeden yakalamalı haciz vardı.Aracımı iki gün önce bağladılar otoparka çekildi.Araç kaç gün içerisinde satışa çıkar.Maliye borcumu kapatıp aracımı çıkartmak istiyorum.
Paylaş
G
10 yıl
MALİYE YAKALAMALI ARAÇ SATIŞ SÜRESİ YARDIM
Aracımın üzerinde maliyeden yakalamalı haciz vardı.Aracımı iki gün önce bağladılar otoparka çekildi.Araç kaç gün içerisinde satışa çıkar.Maliye borcumu kapatıp aracımı çıkartmak istiyorum.
G
10 yıl
Acil
Aracimin uzerinde yakalamali haciz vardi maliyeden hacizli 2 gun once baglandi otoparka cekildi.Kac gun icerisinde satisa gecilir.Hacizi kaldiricagim ?yardimlarinizi bekliyorum.
Maliyeden taksitlendirme yapacagim
G
10 yıl
Yakalamalı haciz(Acil Yardım)
Arkadaslar bindiğim araç babamın üzerine aracın üzerinde hem yakalamalı haciz hemde haciz vardı plaka sorgulattığımda.(maliyeden hacizli)Gecen günler de alışveriş merkezinin önünde aracımı bağladılar.Ve yediemine çekildi.Bizde maliye ile anlaşıp taksit ve belirli bir ödeme karşılığı aracın üzerindeki yakalamalı hacizi kaldırttık.Aracı yedieminden çıkaracağım ancak babam farklı bir şehir de ben farklı bir şehirdeyi.Araç babamın üzerine olduğu için ben aracı vekalet yoluyla çıkarmayı düşündüm.Ama olur diyenlerde var vekaletin aslı gerekli diyende araç sahibinin gelmesi gerek diyende var?Ne yapabililirim?


Forumda alakasız cevap verenler oldu kafam çok karışık?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.