S

Binbaşı
18 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
33 üye
Görüntülenme (?)
251 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Arkadaşlar Bir bakar mısınız?
Arkadaşlar ben 2 hafta önce halı saha da ısınmadan topa vurdum. Ayağım çekildiğini hissetmiştim fakat çok önemli birşey olmadığını düşündüm. Maçta da kendimi inanılmaz zorladım. Ertesi gün heryerim ağrıyordu. Ayaklarımdan boynuma kadar kas ağrısı çektim. 2 3 güne bunlar geçti fakat baldırımda inanılmaz bir çekilme vardı. Geçen hafta pazar yeniden maça gittim. Baldırımdaki acının ufak bir lif çekilmesi adele kasılması olduğunu düşündüm. Topa vurduğum anda bacağım parçalanır gibi oldu acı içinde yerde kıvrandım ve ne yazık ki maçı yarı da bıraktım. Şimdi asıl soruma geleceğim, ayağımı parmak uçlarından elimle yukarı kaldırdığımda adelemde büyük bi çekilme oluyor. Eskiye oranla daha az ama yine de çekilme var. Dizimi tam kıramıyorum canım çok sıkkın. Bugün doktora gittim ama sigortamın şu anlık olmamasından muayene olamadım. Eğer böyle bir durum yaşayan varsa bana güzel bir haber vermesini rica ediyorum. Çok uzattım galiba soruyu sorayım, acaba lif kopma durumu varmıdır? Ya da kötü bir şekilde çektirmiş miyim? Yürüme de hiç bir sıkıntı yok.
S
8 yıl
2.5 senelik seviyesiz grubumuza gelmek isteyen
Pm atın müminler
S
8 yıl
Merhaba abiler.
Abiler ben 8 yaşındayım. Geçen kız arkadaşımın saçını çektim pipim semsert oldu nabcağımı bilemedim. Sonra kız ağlıyordu gittim yanına öptüm yanağından ağlamayı kesti benim pipim iyice semsert oldu. Neyse işte böyle bi sorunum var abiler yardım edin nası durdururum bunu?
S
8 yıl
Sm
S
9 yıl
Raki icildikten sonra mide bulantisi nasil giderilir? (kusmak haric)
S
9 yıl
forum artik çökmese
Artık şu duruma bir el atsaniz... Kaç gundur giriyorum 1 saat dolanamadan hata vermeye başlıyor.
S
9 yıl
Ergenlik zamanimdaki ask hikayem
O zamanlar öznur diye bir kiz vardi esmer tatlı suretli bir kızdı. Onu güldürebilmek için elimden gelen her türlü şaklabanlığı yapmaya çalışıyordum.En son artık açıklama zamanının geldiğinu farkettim. Yaklasik iki senedir yakın arkadaştık. Artık bundan sonra arkadaşlığımız başka bir boyuta doğru gidiyordu. En son kızın karşısına gidip içimdeki bütün olan bitenleri dökecektim,karar vermiştim. Gittim karşısına ve onu sevdiğimi söyledim. O da beni seviyormuşÇok mutlu olmuştum ve o an içimden şarkı soylemek geldi "endaaaahiyaaaa vil olveys lav yaaaaahhauuuğaa vil olveys lav yuuu" diye şarkıyı patlattım. Kiz çok etkilendi ve"ahh ne kadarda amy winhouse bir erkek" dedi. Bunu duyan komodo ejderi kılıklı bir arkadaş"winhouse mu? Ben de 'evimin penceresi egepen dikonik' eheheh" dedi. Ben ve yeni sevgilim o an çıldırma evresine gelerek çocuğun üstüne yürüdük. Bu hâlâ gülüyordu benim iyice tepem attı hemen mike tysona dönüştüm. Sevgilim de ronda rouseye dönüşerek çocuğun haddini bildirdik. Şu an evliyiz iki çocuğumuz var adim haydar 31 yaşındayim taliplerimi bekliyorum.
S
9 yıl
Wtfast açıyorum pingim değişmiyor
Wtfast açıp sort by pingden pinglere baktigimda en dusuk ping o an kendi aldigim ping oluyor, o kadar kisinin pingi 80 90 100 den 50 ye inerken benim pingim 65 den nasil dusmuyor hic anlamadim, germany de2 secip giriyorum pingim 5 daha fazla oluyor, bide son zamanlarda bi oyun pingim 85 bi oyun 65 oluyor nedenini anlamis degilim
S
9 yıl
Mount and Blade Warband amatör hikaye.
Merhaba arkadaşlar,

Mağara ancak bazı arkadaşlarımız bilmiyor olabilir onlar için açtım bu konuyu. İnanılmaz güzel yazmış arkadaşımız. Konuyu işleyiş biçimi vesaire hepsi yerli yerinde, okuyucuyu sürükleyip götürüyor. Şahsen bana öyle oldu.Keyifli okumalar.

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,124109.0.html
S
9 yıl
Ciddi Bebek (SS\u0027li)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.