E

Yarbay
12 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
252 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
2 yıl
Laptopa başka bir laptopun hoparlörünü takma
Selamün aleyküm. Yerli yabancı arkadaş çevresinde birçok yerde aradım ama tek çözüm olarak harici hoparlör al diyenleri gördüm. Konu başlığındaki sorumun nedeni de eski laptopuma ikinci el de olsa sağlam bir dahili hoparlör bulamamam. Bu arada başka hangi laptoptan çıktığını bilmediğim hoparlörleri taktım ve çalışıyorlar ancak ya sesleri az çıkıyor ya da tiz çıkıyor. Laptopun (toshiba a300) kendi hoparlörü 4 ohm ve sanırsam 2 watttı. Taktığım 8 ohm olanın sesi çok az ve tiz çıktı, 4 ohm olan da tiz değil ama sesi yine az.

Soru, başka laptopların hoparlörlerini orijinal hoparlörümün kasasının içine tabiki boşluk olacak şekilde koyuyorum, fotoğrafta görebilirsiniz. Bu hoparlörlerin tam oturmaması sesin az çıkmasına neden olabilir mi? Yeni taktığım hoparlörler biraz aşağıda kaldığından ve üstteki hoparlör deliklerine uzak kaldığından sesin az gelmesi tabi saçma bir ihtimal de olsa olabilir mi? Hoparlörleri laptopu tam kapatmadan test edemedim, kısa devreyle açma riskine giremem bozulur filan. Ohm watt muhabbetinden de gram anlamıyorum tabi, bilgisi olan varsa yine bilgiye açığım. Bu kadar şeyi burada niye soruyorum, sıfır teknik bilgimle? Çünkü gittiğim bilgisayarcılar direkt başka laptopun hoparlörü olmaz, elektrikçi ise sinirle arada boşluk var olur mu öyle dediler.

Siz de aynısını veya benzerini diyecekseniz lütfen içinizden deyin. Okuduğunuz için teşekkürler, hayırlı bayramlar.
< Resime gitmek için tıklayın >
E
4 yıl
Lenovo P2 için orijinal batarya arıyorum
Edit: Çıkma batarya alındı
E
6 yıl
Sıfır bacak açma (spagat)
3 şubat 2021 ve hala açamadım. Vazgeçmek yok.
E
7 yıl
Lenovo Vibe P1 Unlock ve Root
Merhaba. Daha önceki bilal'e anlatır gibi anlattığım yazı tam okunmadığı için, root kısmını adım adım anlatmayarak sadece bootloader kilidini kaldırıp twrp yüklemeyi anlatacağım.

Birinci adım:
Çok aşağıda bağlantısını verdiğim dosyadaki qualcomm usb driver'ı kuruyoruz.
Anlatımı ona göre yaptığım için içindeki dosyaları c diski üzerinde adb adlı bir klasör oluşturup ona atıyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

İkinci adım:
Geliştirici seçeneklerini açıp oem kilidini açma etkin kısmını işaretliyoruz.
Usb hata ayıklamasını da işaretleyebiliriz.

Üçüncü adım:

Cihazı kapatıyoruz, ses açma ve kısma tuşuna basılı tutarken usb kablosu ile pc'ye bağlıyoruz.

Dördüncü adım:

Windows tuşu ve R tuşuna basılı tutup komut satırını (cmd) açıyoruz.
< Resime gitmek için tıklayın >

Beşinci adım:
cd c:\adb yazıp oluşturduğumuz klasörün içine giriyoruz

< Resime gitmek için tıklayın >

fastboot devices yazıp aşağıdaki gibi telefonumuzu gördüğüne emin oluyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >

fastboot oem unlock yazıp bootloader kilidimizi açmasını umuyoruz. Okay ve Finished yazdıysa, "şöyle bir ekran gelirse" yazısını iplemiyor ve devam ediyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Şöyle bir ekran gelirse, fastboot oem unlock-go yazıyoruz(bu telefondaki verileri siler)

< Resime gitmek için tıklayın >

fastboot flash recovery twrp.img yazıp twrp recovery'yi yüklüyoruz

< Resime gitmek için tıklayın >

ÖNEMLİ: Flashlama komutuna bastıktan sonra (telefon yeniden başlatılırken) hemen ses açma kısma ve güç tuşuna basılı tutup twrp recovery'yi açmaya çalışıyoruz. Aksi takdirde tekrar stok recovery'ye dönecektir.

Aşağıdaki gibi bir ekran geldiyse twrp recovery yüklendi ve artık root yapabiliriz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Verdiğim dosya içinde root için gereken supersu dosyası var, onu kullanarak twrp recovery'den yükleyip root yapabilirsiniz.



Lenovo Vibe P1 Adb ve Root dosyaları
E
8 yıl
Android N-ify LL ve MM için Nougat özellikleri(xposed)
Nougat işletim sistemindeki durum çubuğu, ayarlar bildirimler ve son uygulamalar özelliklerini lollipop ve üzeri cihazlarda kullanmanızı sağlayan bir xposed modülü.

En önemli özelliği ilk çekişte gelmeyen kısayolları getirmesi. Aşağıdaki siteden download yazan yerden direkt indirilebilir.


http://repo.xposed.info/module/tk.wasdennnoch.androidn_ify
< Resime gitmek için tıklayın >
E
8 yıl
Silinebilir
Ne boş adammışım ya
E
9 yıl
Wax baş ağrısı yapıyor
Merhaba, wax sürdüğünde başı ağrıyan var mı? Öyle çok da sürmüyorum. Fonex'in mat modelini kullanmaktayım. Saçlar dik ve her berber yamuk yumuk kestiği için uzadığında kullanmak zorunda kalıyorum. Saçlarda oluşan hafif nem ağrı yapabilir mi?
E
9 yıl
Ayıp Gif\u0027teki Kulaklıklı sarışın kızın adı Martina Hill
Demin biri sormuş gif'in fullu var mı diye. konu kapanınca yazayım dedim. Kızın adı bu başka gifleri de var adıyla aranabilir.
E
9 yıl
Barfiks demiri kullanan var mı?
Merhaba, şu duvara sıkıştırılan barfiks demirlerinden almak istiyorum. 110 santimetre genişliğinde salon duvarım var. Bu genişlikte bir duvarda kullanıp memnun olan var mı?
E
9 yıl
600-700 tl arası koşu bandı önerisi
Merhaba, bu bütçeyle istediğim gibi bir telefon bulamayınca hep istediğim olan bir koşu bandı almaya yöneldim. Bu fiyat aralığında 1 tane koşu bandı buldum. Sizce iş görür mü? Ya da sizin tavsiyeniz var mı?

http://www.hepsiburada.com/fox-fitness-ck45-2-hp-motorlu-kosu-bandi-p-SPORFKONKSBFOXCK45?productId=sporfkonksbfoxck45&categoryId=19249&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=pc&utm_content=cpc&utm_term=kategori-genel&wt_pc=akakce.cpc.kategori-genel.cpc&source=mobil&v=1.87.2
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.