T

Yüzbaşı
14 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
7 yıl
Yeni VW Polo (2018)
Yeni VW Polo tanıtılmış. Dış tasarım çok değişmesede iç tasarım güzel olmuş bence. Fotoğraflar linkte..
https://www.netcarshow.com/volkswagen/2018-polo/


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
T
8 yıl
Koyu arayüz
Koyu - siyah arayüz seçeneği olsa bence çok daha kullanışlı olur. Özellikle gece kullanımlarında bariz rahatlık sağlayacağı kesin. Şu anki uugulama çok iş görüyor ama geceleri yine mobil sürüme girmem gerekiyor...
T
8 yıl
Audi A4 direksiyon derisi yıpranması
Merhaba, 2007 model Audi A4 300 bin km de ki aracımızın direksiyon derisinde bazı yıpranmalar meydana geldi. Bu yıpranmaları nasıl çözebiliriz. Hangi yolu uygulamalıyız. Teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
T
9 yıl
Sigorta hasar ödemesi hakkında
Selamlar, yaklaşık 3 hafta önce aracımla giderken arkadan başka bir araç çarptı. Çarpan arkadaşla tutanak tuttuk ve ben sanayide anlaşmalı olan bir ustaya aracımın tamirini yaptırmak istediğimi söyledim. O da sigortaya durumu bildireceğini ve bana geri döneceğini söyledi.

Belli bir süre sonra kaportacı arkadaş gelin yapalım dedi. Aracı bıraktım ve yaptırdım, ardından usta bana tamirat bedelinin benim belirttiğim iban numarasına gönderileceğini söyledi. Fakat 2 hafta geçmesine rağmen tarafıma herhangi bir para transferi gerçekleşmedi. Bu süreçler hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Aracım kaskosuz.
T
10 yıl
Californication benzeri dizi önerisi..
Başlıkta belirttiğim gibi Californication ve Entourage ayarında bir dizi önerirseniz sevinirim, teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.