T

Yarbay
11 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
476 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
Samsung sr75 veya msi Optix MAG272QP / Hangisi alınmalı?
Arkadaşlar merhaba. İki monitör arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim? Monitörde aradığım şartlara uyan modeller. Düz ekran, 2k, 144hz veya üstü, va panel gibi özellikleri barındırmasını istiyordum. Sizce hangisi ve neden? Kullanan arkadaşlar varsa değerli yorumlarınızı bekliyorum. 2070 super ekran kartı ile kullanacağım.



1. olarak samsung
https://www.samsung.com/tr/monitors/s27r75/


2. olarak msi
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B082QM1L45/ref=ox_sc_saved_title_3?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
T
4 yıl
Hepsiburada işlemci rezaleti - Çözümsüzlük rezaleti (iptv uydu alıcısı içerir)
Arkadaşlar herkese merhabalar. Başıma gelen saçmalığı sizinle paylaşayım istedim. Hepsiburadadan alış veriş yapınca dikkatli olun hatta mümkünse yapmayın.


Hepsiburada'dan satıcısı kendisi olduğu AMD 3900x işlemci aldım. Teslim aldım kutuyu . Kutu bana biraz büyük geldi ilk bakışta. İçini açtığımda iptv destekli bir uydu alıcısı olduğunu gördüm. Durumu müşteri hizmetlerine bildirdim. Ürünü iade etmemi yenisini o zaman göndereceklerini söylediler. İade ettiğim uydu alıcısı depolarına 1 mayısta teslim edilmiş olduğu halde ne işlemcimi yolluyorlar ne de cevap veriyorlar. Sadece işleminiz hızlansın diye öne aldık deyip duruyorlar. İlk görüşmemde ne zaman yollayacaklarını sormuştum, ürünün depoya ulaşmasının ardından en geç 4 iş günü demişlerdi. Bir daha Hepsiburada'dan alışveriş yaparken dikkatli olun.



Arkadaşlar konuyu öne çıkaralım lütfen. Hepsiburada'dan alışveriş yapacaklar firmanın ne olduğunu görsünler.



Edit 1: Gönderilen ürünün fotosu



< Resime gitmek için tıklayın >


Edit 2: Hepsiburada işlemci göndermek yerine para iadesi yapmış aksini talep etmeme rağmen. Ciddi manada çok rezil bir firma. Hem süreç 1 aydan fazla sürdü. Hemde çözüm sunamadılar.



< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Edit 3:

E devlet üzerinden thh başvurusunu yaptım.

Bu süreci kendilerine haber ettim. Bunun akabinde yalnızca 3900x işlemcide geçerli 1100 lira indirim çeki tanımladı hesaba. Toplamda 2600 lira ödeyerek 3900x işlemciyi tekrar satın aldım. Fakat thh süreci devam edecek. Geri çekmeyeceğim. Amacım hb nin yaptığı rezilliğin resmi kayıtlara geçmesi. Ve zaman aşımından ötürü doğan haklarımı kullanmak için dayanağımın olması. Bu üç kağıtçı firmalara pabuç bırakmaya niyetim yok.
T
4 yıl
r9 3900x / ASUS TUF X570 PLUS WİFİ ALINDI. (sistem toplandı)
Arkadaşlar merhabalar. 2013'te kurduğum sistem artık teknik olarak ömrünü tamamladı. Şimdi yeni bir kasa toplama işine başladım. Elimde olanları yazayım evvela.

R9 3900x
Asus Tuf x570 Plus Wifi
Asus RTX 2070 Super Dual evo
G.Skill Trident Z Neo RGB F4-3600C16D-32GTZNC 32 GB DDR4 3600 MHz CL16 Ram
Sabrent Gen3 1 tb nvme ssd
EVGA Supernova 1000 P2 80+ Platinum, 1000W
Haf 912 kasa - eski kasam- (Kasa tasarımının benim için hiç önemi yok)



Sistem bu şekilde oluştu üç aşağı beş yukarı. Belki kasa değiştiririm. Birde monitör kaldı. Sistemi kurduktan sonra fotolarla konuyu güncellerim.
T
5 yıl
Vakıfbank yurt dışı alışverişlerinde dolar ekstresi oyunu
Arkadaşlar merhabalar. Vakıfbank world kullanıcısıyım. Yurt dışı alışverişlerimde de bu kartı kullanırım. Bugün gelen ekstereye göz atarken alenen soygun yapıldığını gördüm. Bir kaç kez amazondan alışveriş yaptım ve aynı gün içerisinde hatta aynı saat içerisinde iptal ettim. Sonuç aşağıdaki gibi. Pardon soygun. Euro ekstresi kesen bir bankaya geçerek sorunu kökünden çözeceğim. Ama halen bu kokuşmuş bankaları kullanan varsa uzak durun lütfen. Gerekli itirazları yaptım bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum ama elimden geleni yapacağım.



< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
T
5 yıl
Teknosa hybrit mağdurları
Buralar yakında karışacak. Yerimizi en baştan alalım.
T
6 yıl
sshd hakkında
Arkadaşlar merhabalar.

Sshd almak gibi bir niyetim yoktu. Sadece depolama için hdd lazımdı. 409 liraya sshd buldum. Seagate st2000dx001. Bunu mu alsam mı almasam mı diye ikileme düştüm.
T
7 yıl
Arçelik 2520 CEI kompresör arızası ve Arçelik\u0027in satış sonrası müşteri iplememesi. Hitachi alındı
Arkadaşlar merhabalar. Arçelik 2520 CEI aldım ve ilk haftayı devirmeden kompresör vuruntulu çalışmaya başladı. Geceleri uyutmayacak kadar rahatsız ediciydi sesi. Servisi aradım gelip kontrol ettiler direk değişim istedim. Bakmaya gelenlerde şok oldu. Bir hafta sonra bir daha servis yetkilisini gönderdiler, tekrar baksınlar diye. Bende dolap geldi değişecek sandım. Herhalde kendi kendini onaran bir mekanizmaları var arçeliğin dolaplarında!!! Bizim gibi aptal kullanıcılar bunu bilmiyor. Aradan toplamda 3 hafta geçti ne gelen var ne giden var. Bu saatten sonra dolaplarını alıp depolarının en müsait yerlerine monte edebilirler.

Buzdolabını iade edip yeni bir dolap bakacağım. 3,000 civarında bir dolap önerinize açığım.
T
7 yıl
THY: Ya işçi çıkartacağız, ya da zam yapmayacağız
Hava-İş Sendikası, bugün yaptığı yazılı açıklamayla, Türk Hava Yoları'nda (THY) çalışan üyelerine işten çıkarılmaya karşı 2017 yılı için maaş zammından feragat edilmesini düşündüklerini bildirdi. Sendika, ücret zammından feragat ederek işten çıkarılmaları önlemeyi düşündüklerini belirterek bu konuda bir anket düzenleneceğini ve çalışanların görüşleri alınarak kararın verileceği duyurdu.

Hava -İş Sendikası, Türk Hava Yolları'nda çalışan üyelerine yaptığı duyuruda şöyle denildi:

"Bir süredir Türk Hava Yolları yöneticileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde malum olunduğu üzere THY'nin içinde bulunduğu kriz ortamı nedeniyle 2016 yılında ciddi bir zarar oluştuğu görülmüş olup 2017 yılının da şirket için zorlu geçmesi beklenmektedir. Tarafımıza 25 dar gövde ve 7 geniş gövde uçağın hangarlara çekildiği bildirilmiştir. Ekip planlamanın hesaplarına göre ortalama bir dar gövde uçakta 24 kabin memuru ve 12 pilot, geniş gövde uçakta ise (330/340 uçaklarında) 60 kabin memuru ve 20 pilot çalışmaktadır. Buna göre 1000'den fazla kabin memurunun ve 500'e yakın pilotun işgücü fazlalığı oluştuğu bilgisi sendikamıza iletilmiştir. Bu kapsamda THY yönetimi ya toplu işçi çıkararak ya da ücretlere 2017 yılı için zam yapmayarak (sosyal yardım ve ücrete ilişkin tüm haklar dahil) tasarruf sağlamak teklifiyle sendikamıza başvurmuştur.


Yazının tamamını okumak için :http://www.memurlar.net/haber/639684/



Evet beyler %3-4 zamı bile çok görmeye başladılar. Bir kaç sene evvel verdikleri zamları istemezlerse öpün başınıza koyun dediğimde iş yerinde alay konusu olmuştum. Malesef görünen köy rahmetli Kemal SUNAL'ın dediği gibi yakındır. Devletin böyle bir uygulamaya gitmesi özel sektörde çok daha vahim sonuçlara yol açacaktır diye düşünüyorum. Artık söylenecek pek söz kalmadı.
T
8 yıl
protherm panther 24 ktv devirdaim pompası arızası.
Arkadaşlar merhabalar.

Evde protherm panther 24 ktv kombi var. Kombi f3 arızası vermeye başladı. Servis gelip arıza tespiti yaptı. Su pompası çalışmıyor dediler ve 350 lira ücret istediler. Sizce bu istenen miktar normal midir? Yoksa başka bir şekilde çözebilir miyim?
T
8 yıl
Superonline tekrar gizli reklama başladı.
Acaba bizim malum program reklam kaçırmaya mı başladı dedim. İlk defa sün bir spor sitesinde karşıma çıktı bugünde başka bir sayfa da çıkınca kaynak koduna baktım superonline.net ve devamında bişiler yazıyordu. Sinirle hemen müşteri hizmetlerini aradım kaynak kodu ve ekran görüntüsünü almayı unuttum. Bir daha denk gelirse eklerim buraya.


Reklam trabzonsporun operatör reklamıydı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.