O

Teğmen
04 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
335 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
geçen yıl
i3 10105F, H410M-B CPU Debug Led sorunu
Merhaba, i3 10105F işlemci ile H410M-B anakart sistemimin kurulumunu yeni yaptım. Geçtiğimiz haftalarda da benzer bir sistemim vardı, bu debug led hatası yüzünden tüm sistemi değiştirmek zorunda kaldım PSU hariç.

Bilgisayar açılıyor, fakat siyah ekran düşüyor hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. CPU Debug LED yanıyor. İşlemci değişti, anakart, ram, kasa vs. herşey değişti sadece PSU aynı. PSU CPU pin girişinden şüpheleniyorum. Birde anakart bios güncellemesinden. Bu anakartın i3 10105F için bios güncellemesi şart mı? Hata PSU yerine bios olabilir mi?

Yardımcı olursanız sevinirim.
O
2 yıl
Kaldırılabilir
Merhaba, elime B450 Aorus Pro anakartım bugün ulaştı. Kutu üzerinde Amd Ryzen 5000 Desktop Ready yazısı bulunmakta. Bu anakartı 5. nesil ile kullanmadan önce bios yüklemesi yapmama gerek olmadığına dair birkaç net olmayan kaynak gördüm. Bu konu hakkında bilgisi olup bana aktarabilecek birileri varsa sevinirim.

Teşekkürler
O
2 yıl
Yurt Dışına Masaüstü Bilgisayar Götürmek - Yardımlarınızı rica ederim.
Merhaba arkadaşlar, yakın zaman da yurt dışına çıkacağım. Gideceğim ülkede bilgisayar malzemeleri temini konusunda sorun yaşayacağımı düşünüyorum. Küçük ve ekonomi olarak çok dar bir ülkeye gideceğim. Masaüstü bilgisayarımı, klavye, mouse, mousepad, kulaklık ve monitör ekipmanlarımı en büyük valiz ile götürmeyi düşünüyorum. Giderken bir belge çıkartmamı listelememi söylediler. Eğer dönüş yaparsanız sorun olmamdan kendi ürünlerinizi geri getirebilirsiniz dediler. Ama şöyle bir sorun var, gittiğim ülkeye ürünleri sokmakta sorun yaşar mıyım? Bu kadar fazla kalemde ürünü en büyük valizde götürme konusunda herhangi bir sorun yaşar mıyım? Sadece kırılma vs. değil, ön görülmemiş evrak işleri vs. ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
O
3 yıl
silinebilir
Gerek kalmadı, silinebilir
O
5 yıl
100mbit diye 35mbit bağladılar, destek vermiyorlar
100mbit istedim, tanımladılar, tarifeyi 79 TL çıkarttılar, tekar 35mbit indirip fiyatıda indirmediler. Halbuki ben indirmelerini istemedim. Şimdide hiç bir şekilde dönüş yapmıyorlar. Bunu adı adeta dolandırıcılıktır. Teknik destek çağrı merkezi kapatılmış, geri açtırtmak için herkesi satış hattına bağlanıp rahatsız etmeye davet ediyorum. Birde forumda en iyi seçilmişler sözde, acaba ne kadar para yatırdılar.

TürkNet kullanıcısı olarak hiç kimseye tavsiye etmiyorum.
O
6 yıl
i7 Ddr 3 ve 4 karşılaştrması 1070 vs 1080ti
Merhaba, elimdeki bütçe ile i7 4790k DDR 3 sistem toplayıp GTX1080 Ti takacağım veya i5 8600k GTX 1070 veya 1070 ti ddr4 sistem toplayacağım. CS GO ve PUBG oynanacak. Düşünceleriniz öğrenebilir miyim?
O
7 yıl
Telefon Sorunu, Çözüm Bulunamıyor
Merhaba arkadaşlar, bugün Sennheiser MX 375 marka model kulaklık satın aldım. Fakat LG G4c marka model android telefonumda sorun çıkartmakta. Sürekli ses ayarlarını açıp kapatmakta ve google sesli iletişim yazma gibi yerlere girmekte. Bu sorunun çözümünü bilenlerin yardımcı olmalarını rica ederim.
O
7 yıl
Sennheiser Kulaklık Sorunu
Merhaba, Sennheiser MX 375 model kulaklık satın aldım. Kulaklığı takınca ses açıp kapama ve google giriş sorunu bulunmakta. Yardım talep etmeyim. İyi akşamlar.
O
7 yıl
Sennheiser Kulaklık Sorunu
Merhaba, bugün Sennheiser MX 375 model bir kulaklık satın aldım. Kulaklığı LG G4C model telefonuma takınca sesleri açıp kapatıyor, google sesli arama gibi yerlere giriyor. Bu sorunun çözümünü bilen varsa yardım talep etmekteyim. İyi günler.
O
7 yıl
i5 6600K - GTX970 Performans Sorunu
Merhaba,

i5 6600K
MSI GTX970
Gigabyte Z170-H3D
Corsair 8GB CL14 2400MHZ RAM
128GB SSD
600WATT 80PLUS BRONZE PSU

Yakın zamanda bu şekilde bir kasa topladım. Sadece CS:GO oynamaktayım. Youtube ve çeşitli yerlere baktığım zaman bu tür sisteme sahip kişiler ortalama 220-290 FPS civarı sabit almakta olduklarını gözlemliyorum. Fakat benim sistemim 170-175 ila 220 arası değişkenlik göstermekte. i7 3770, GTX960 tarzı sistemlerinde benim FPS değerimden daha stabil ve yüksek FPS değerleri aldığını gözlemlemekteyim.

Görüş ve tavsiyelerinizi beklemekteyim. Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.