T

Yüzbaşı
03 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
88 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
8 yıl
FM TRANSMITTER ÖNERİ
Arkadaşlar aracıma cd doldurmaktan gına geldiği için bu ucuz yönteme başvurdum. Audio system gibi bir markanın cd charger tarzı bir ürünü var fakat 200 lira civarı o çok yüksek olduğu için fm transmitter bakmaya başladım. Sizden isteğim önerebileceğiniz bir fm transmitter var mı. Teşekkür ederim.
T
8 yıl
Arabanın altını çok fena vurdum.(Acil)
Arkadaşlar bugün yolda giderken ana caddeye çıkmak için bir mahalleye girdim caddeye bağlanan yol rampaydı yani rampayı geçip yola girebiliyordunuz neyse rampada durdum sağa sola baktım asr kapalıydı yollar ıslak rampanında yolla birleşen tarafında yüksek set yapmışlar mana veremedim neyse gaza bastığımda zemin ıslak olduğu için patinaja düstü araç ilerledim ön teker tümseği geçince yolda müsait olunca gaza biraz daha bastım araba altını güm diye vurdu sürttü baya kenara çektim altına baktım karterden yağ gelmiyordu fakat arabanın lifte çıkardığımız yeri baya göçmüştü şoför mahalindeki zemin 2-3 santim yükselmişti direk evin önüne çektim aracı beklettim yarım saat , iterek altına baktım altında süzülen su vardı birtek elledim yağ yoktu sizce bu göçüklük sıkıntı yaratır mı ? Teşekkür ederim.
T
8 yıl
Araç için müzik cd\u0027si hakkında
Arkadaşlar aracıma müzik cd'si hazırlamak için boş cd aldım taktım pc'ye Nero Express'ten cd'yi yazdırdım 14 müzik falan var içinde daha azda olabilir ama hiçbir ayar yapmadan direk müzik cd'si hazırlanan ekle dedim müzikleri ekledim neyse aracıma taktım cd'yi araç Alfa Romeo 156 2005 bu arada radyodan cd error yazısı çıktı 3 kere daha taktım cd'yi üçünde de cd error yazdı dördüncüde kabul etti cd'yi çaldı sonra tekrar çıkardım yine 3 kere error verip 4 te çaldı sizce bunun nedeni ne olabilir ? Teşekkür ederim.
T
9 yıl
Arabada Hararet Yardım
Arkadaşlar bugün bursa dan Kocaeli'ne gelirken Gölcük'ten Derince ye kadar dur kalk trafik vardı Derince de bir rampa da 1. viteste 6 bin çevirerek çıktım ama 30 saniye falan durunca hararet sanırım 100 deydi sizce zararı olur mu bu konuda bilgisizim yardım larınizi bekliyorum teşekkür ederim. Ayrıca araç kontak açıkken fan açıyor kontak kapalıyken açmıyor başka bir tuş varsa onun için söylerseniz sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
T
9 yıl
Kilometrede Ne Kadar Yaktım?
Arkadaşlar bugün Kocaeli'nden manisa'ya gittim Kocaeli de boş lpg depoma litresi 2.10 liradan 38 litre lpg aldım tutarı ise 78 lira oldu tüp manisa Akhisar da 400 kilometre yaptığımda ötmeye başladı hesaplamalarıma göre 20 kuruş yakıyor pek bilmediğim için şaşırdım bu kadar az yakmasına yol genelde boştu 5. viteste 5 bin devir geçilmeden şekilde ortalama 120-130 km hızla ilerledim ara ara rampalardan geçtim klima ara ara açıldı.Yakiti hesaplandığım sitenin ss ini atıyorum sizce nasıl. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleme:ss
< Resime gitmek için tıklayın >
T
9 yıl
Arıza lambası hk.
Arkadaşlar aracımı parkederken frene bastığımda göstergede sarı renkli ampul isareti vardı. Durum sadece frene bastığımda oluyor freni bırakınca geçiyordu. İnip kısa farları açıkken stoplara baktım hepsi yanıyordu fakat frene basınca sağ stop yapmıyordu. Bu işaretin anlamı stopun yanmaması mu yoksa başka bir sorun mu teşekkür ederim.
< Resime gitmek için tıklayın >
T
9 yıl
Logonun İnsanlar Üzerindeki Psikolojik Etkisi
Arkadaşlar bugün yolda logosu değiştirilmiş bir DFM Succe gördüm neyse fotoğraf çekip arkadaşlar gösterdim araba nasıl diye birkaçı direk abi araç wv al pişman olmazsın dedi bazıları ilk defa görüyorum dedi bir tanesine çaktı arabanın wv olmadığını sonuç olarak milletimiz logo ve ikinci ele bakıyor. Şaşırdım açıkçası nedeni ise al diyen elemanlar araçtan gram anlamayan arkadaşlarımdı. VW yi kutluyorum insanlar üzerinde kaliteli bir izlenim bırakmış (!)

Not:Konu markayı karalamak veya ve fanlarina hakaret değildir sadece insanların neye nasıl tepki verdiğini anlamak için açılmıştır iyi forumlar.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
T
9 yıl
Uzun sure kullanilmayan motorsiklet
Arkadaslar 1 senedir kullanilmayan motorsikleti nasıl calistirmaliyim.motorun aküsü bulunmadigindan ayakla calistiriliyor.1 yildir calismadigi icin nasil yapacagimi soylerseniz sevinirim.Tesekkurler.
T
9 yıl
Yıllık Yapılan Kilometre Sorunsalı
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=222211205&io=7&rnd=8089

Bilgisayardan girenler için;
İlan no:222211205

Arkadaşlar ilandaki araçla ilgileniyorum fakat bir sorum olacak araç 3 yıllık kilometresi 137500 sizce yıllık 45 bin km yapan bu araç motoru ve kaportasina baktırılıp iyi çıkarsa alınır mı?
T
9 yıl
Dizel megane 2 (ACİL)
Arkadaşlar bi megane 2 ilanında göstergesi ilgimi çekti devir saati 7 yazıyor benim bildiğim 5-6 bin devir cevirir.Sizlere sorum 7 bin devir ceviren 1.5 dci ler 2004 yılında üretildimi teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.