L

Yüzbaşı
20 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
91 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
L
4 yıl
USB Kulaklığı Bilgisayarım Algılamıyor
Önceki kulaklığımla ilgili her şeyi kaldırıp bu kulaklığı taktım, bütün USB portlarını denedim fakat bir türlü kulaklığı görmüyor. Geçen sene Corsair Void Pro RGB almıştım onda ses alsam bile çok çok çok kısık geliyordu. Kulaklıkta sorun var sanıp iade ettim fakat meğerse bilgisayarımın kaliteli kulaklığa alerjisi varmış. Kulaklığın ses kartının ışığı yanıyor fakat kulaklığın yanması gereken LED kısımları yanmıyor. 3.5mm jak opsiyonu var. Öyle taktığım zaman ses alabiliyorum fakat ses yongam yeterli olmadığı için tam potansiyelini kullanamıyorum. Ses aygıtını varsayılan olarak monitörümü seçiyor. Kulaklığı hiçbir şekilde algılamıyor. Sorun gider dediğimde "genel ses sürücüsü sorunu" diyor fakat çözüme ulaştırmıyor. İnternette sesle ilgili çözüm sunan bütün videoları izledim uyguladım, ekran kartı audio bus ve ses driverini kaldırdım tekrar kurdum fakat herhangi bir çözüme ulaşamadım. Yardımcı olabilecek varsa çok teşekkür ederim.
L
4 yıl
XPG Precog ve Sennheiser GSP 350 Arasında Kaldım
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bu iki kulaklık arasına kaldım. Sennheiser herkesin bildiği,kendini kanıtlamış,köklü bir marka. Bir tarafta ise henüz yeni yeni piyasaya çıkan XPG markası var. Gördüğüm incelemelerde XPG Precog gayet beğenilmiş fakat fiyatlarınında yakın olması dolayısıyla bu iki kulaklık arasında kaldım ve bu iki kulaklığı karşılaştıran henüz görmedim. İki kulaklığı da deneyimleme fırsatı bulmuş kişilerden yardım bekliyorum.İyi forumlar :)
L
5 yıl
Corsair Void Pro RGB Düşük Ses Sorunu
Kulaklık yeni geldi kullanmaya başladım.Snopy Rampage SN-RW1'den sonra ses şiddeti baya düşük geldi.PUBG'de ayak seslerini duyamamaktan yakınıyodum ve bu kulaklığı aldım Void Pro ondan kat kat kötü çıktı.PUBG'de aynı evin içinde olduğumuz adamı duyamıyorum.Ayak seslerini duyabileyim diye sesi %100 yapıyorum fayda etmediği gibi silah sesleri çok fazla yüksek çıkıyor.7.1 açınca dip ses sorunu ortaya çıkıyor.Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.


Edit : Her sorun gider dediğimde ''Düşük ses aygıtı ses düzeyi'' düzeltildi diyor fakat durum hala aynı
Edit 2 : Kulaklık driverini kaldırdığımda hiç bir şekilde ses gelmiyor.Sorun gider dediğimde ise ''Ses hizmetleri yanıt vermiyor.'' diyo
L
5 yıl
RX580 Flash Sonrası Yaşadığım Sorunlar
1-)GPU Sıcaklığı 70 derecelerde dolaşsa bile PUBG'de kaplamalar bozuluyor en sonunda ya bilgisayar kapanıyor ya da WattMan hatası alıyorum.
2-)Flashtan sonra stok 1411Mhz core clock hızına sahip oldu fakat 1415Mhz'ye çeksem bile WattMan hatası alıp default ayarlara döndürüyor.
3-)MSI Afterburner ile baktığımda oyunda core clock 1411Mhz'ye ulaşmıyor bile.1250-1350Mhz arasında geziyor sürekli.Acaba fazla mı ısnıyor diye düşünüp 65 dereceyi geçmemesi için ayarladığım halde böyle.

Asus ROG STRIX RX 480 8GB'den ROG STRIX RX 580 8GB TOP OC modeline flashladım.

i5 7500 işlemci ve ZALMAN Le600 600Watt PSU'ya sahibim.Dün baktığımda kondansatörlerin üzerinde beyaz dolgu gibi şeyler vardı.Bu bir sorun mudur ? PSU'yu değiştirme vaktim gelmiş mi? Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
L
5 yıl
ROM Flash Sonrası Monitör Açılmıyor
Merhaba kolay gelsin herkese iyi forumlar.Bugün RX 480'e RX 580 flashladım fakat monitör ilk başlatışımda açılmıyor.Yani bilgisayarı kapattım,power tuşuna bastım monitör hariç her şeye güç geliyor tamam sıkıntı yok fakat power tuşuna tekrar basıp bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda monitör açılmış oluyor.Umarım anlatabilmişimdir.Yardımcı olabilecek var mı ?


Edit : Başka sorunlarda baş göstermeye başladı.
1-)PUBG'de kaplamalar felan bozuluyo 65 derece civarında seyretmesine rağmen.Birde alt tab yaptığım zaman crash hatası veriyo.
2-)CS:GO'da oyunu alta alıp tekrar açtığımda No Signal hatası alıyorum.
3-)50 derecenin altında fan çalışmama olayı iptal olmuş.Sürekli %46 fan hızı ile çalışıyor
Tek olumlu yanı daha çok FPS ve monitörümde daha iyi bi akıcılık yakaladım
L
6 yıl
Abonelik kapattırmadan farklı İSS Geçmek
Merhaba herkese kolay gelsin.TTNet ile sözleşmem Mayıs ayı itibariyle bitmiş bulunmakta.Bende farklı bi İSS geçmek istiyorum.Aboneliği kapattırmadan aktarma yoluyla geçsem herhangi bi sıkıntı olur mu acaba? Yoksa aboneliği sonlandırıp geçmek en iyisi mi ?
L
6 yıl
Hattımın 16 Mbit Kaldırır Mı?
Evet beyler konu başlığında da belli olduğu gibi hattımın 16 Mbit kaldırıp kaldıramayacağı merak ediyorum. Ona göre paket değiştircem. Şu an 8 Mbit paket kullanıyorum fakat en fazla 4.5 Mbit gördüm.


< Resime gitmek için tıklayın >
L
6 yıl
Geçmeye Değer Mi?
Şu an Evga Torq X5 mouseye sahibim ve Steelseries Rival 310'a geçmeyi düşünüyorum.Sizce geçmeli miyim yoksa böyle devam mı etmeliyim?
L
6 yıl
GameEkstra İade Kabul Etmiyoruz - KARAR LEHİME ÇIKTI - PARAMI ALDIM
Bugün facebook sayfasından mesaj attım ve aynen ''Açılan ürünlerde değişim ve iade olamıyor maalesef. Konu ile ilgili mağazalarımızı arayarak bilgi alabilirsiniz'' dediler.Cihaz elime 1 Şubat 2018'de elime geçti.DP ile bağladığımda oyuna girerken DP No signal hatası veriyo,klasörlerde gezerken takılıyo,olması gerekenden geç açılıyo,HDMI kablosu ile bağladığımda ise video izlerken anlık ekran kararmaları oluyo,anlık olarak video donuyo.Böyle üst segment bi cihazda böyle hataların olması çok can sıkıcı.Böyle sert konuşabilen biri de değilim ne yapabilirim sizce ?

Bu arada Asus XG258Q 240Hz monitör


Edit : Yazmayı unutmuşum.Hani telefon ile monitörün ekranını çekeriz de piksel piksel gözükür ya o durum video izlerken ve oyun oynarken öyle oluyo.Tabi o kadar şiddetli gözükmese de dikkatli baktığımız zaman belli oluyo


SON EDİT : ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN KARAR LEHİME ÇIKTI YANİ PARA İADESİ ALICAM.BU ZAMANA KADAR FİKİR VEREN,KONUYU TAKİP EDEN KİM VARSA TEŞEKKÜR EDERİM.Firma ile ilgili tek olumlu görüşüm monitörü yolladığımda kargo ücretini kendileri ödediler.Yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim.Herkesin görmesi adına da konuya yazan herkesi etiketliyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >



NİHAYET SON EDİT Allah'a şükür paramı aldım sonunda takip eden herkese tekrardan teşekkürler.Firmanın kurucusu Arda Tepeci'ye sabırla ilgilendiği için çok çok teşekkür ederim


< Resime gitmek için tıklayın >
L
6 yıl
Asus XG258Q ve Yaşadığım Sorunlara Yardımcı Olabilcek
Kısa ve öz yazcam.Yardım etmeye çalışan çok az kişi var zaten her neyse

1-)Önceki monitörümde açılırken anakartın BIOS'a girmek için şuna basın dediği ekranı bile görürken şimdi masaüstüne geldiğimde monitör anca açılıyo.Bu bir sorun mu yoksa yüksek hertzli monitörler mi böyle? Daha önce 60 Hz'den yüksek monitör kullanmadım bilmiyorum

2-)CS GO'ya girdiğim zaman nedendir bilmiyorum ''Display Port No Signal'' hatası alıyorum.20-30 saniye bekledikten sonra ya oyuna giriyo ya öylece siyah ekranda kalıyo.

3-)Oyunda alt + tab yaptığım zaman 1-2 saniyelik takılmadan sonra programlar arası geçiş yaparken bunda bi müddet bekliyorum.



Edit : Ekran kartı driverim son sürüm değil ondan kaynaklanıyo olabilir mi bunlar? Daha performanslı olduğunu düşündüğüm için eski bi driveri kullanıyorum


Edit 2 : CS GO'da black bar sorununu çözdüm sanıyodum fakat bilgisayarı yeniden başlatınca tekrar eski haline geliyo.AMD Radeon ayarlarından yapmama rağmen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.