G

Yarbay
20 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
358955 Gün Cezalı
356363 gün 3 s. 50 dk.
Gönderiler Hakkında
G
7 yıl
Süresiz ban
Merhabalar cok zaman kaybetmemden oturu hesabimi suresiz olarak banlatmak ve mumkunse tum mesajlarimi sildirmek istiyorum
Ancak mumkunse kendi istegimle banlandigimin belirtilmesini istiyorum
G
7 yıl
iPhone 6 Plus\u0027tan Samsung Galaxy S7 Edge\u0027e geçilir mi?
Arkadaşlar çoğunlukla sosyal medya kullanıyorum. Telefonumdan sıkıldım ayrıca telefonum ara sıra tuhaf tuhaf kapanmaya başladı. iPhone 6 Plus 64gb kullanıyorum Samsung Galaxy S7 Edge 32gb alırım alırsam. Sizce alınır mı? Samsunglar hala yavaş mı? Takılır mı? Kendi kendine kapanır mı? Ön kamerası nasıldır?
G
7 yıl
CHP Provokasyonu da eline yüzüne bulaştırdı
G
8 yıl
Tivibu nasıldır?
Beyler 15 (neredeyse) senedir digiturk kullaniyoruz. Tasinacagimizdan limitsiz (75gb akk'li) internet+ ev telefonu+ tivibu super paket ilk yil ayda 80 lira (76 sanirim). 2.yil 110 liraya cikacakmis. Sonra anlasma bitiyor.
Sizce karli mi? 30 liraya digiturk 100 liraya internet kullaniyorduk.

Tivibu'da hangi kanallar var? Digiturk'e muadil mi? Id xtra, turkmax gurme var mi? Kullananlar memnun mu?
G
8 yıl
Acilen tweak kaldırmam lazım ACİL YARDIM
Arkadaşlar lütfen yardım edin!

Bilgisayarımdan bir Cydia tweak'ini kaldırmam lazım. iFunbox "Connection Failed" hatası veriyor. Cihazımda şifre var ve ne yapabileceğimi bilemiyorum. Sanırım Apple File Conduit 2'yi indirmiştim.
G
8 yıl
Konya Diltaş Kolej\u0027lilere sorularım var.
Arkadaşlar yeğenim ile Konya'ya taşınıyoruz. Yeğenim 15 yaşında. Yaşıtları 10. sınıfa geçti ama kendisi İngilizce eğitim yapan bir okula gittiğinden hazırlık senesi okudu ve şimdi 9. sınıfa geçecek.

Konya'da İngilizce eğitim yapan, hazırlık sınıfı olan bir okul arıyoruz.

Diltaş lisesinin hazırlık sınıfı olabileceğini duydum. (Ekşi'de biri hazırlık sınıfından söz etmiş)

Lütfen PM'den ulaşabilir mi Konyalı liseliler? Veya bu konu hakkında bilgisi olanlar?

Teşekkürler.
G
8 yıl
Saçı dökülenler? Xpecia for men kullananlar?
Merhaba arkadaşlar ben yüzümdeki ve sırtımdaki akneler yüzünden aknetrent (roaccutane) tedavisinde başladım. 1. aydayım ve saçlarım aşırı derecede dökülüyor. O kadar aşırı ki kısa saçlarım duşu tıkıyor. Ve bunu dermatoloğa söylediğimde sakin olmamı bu dökülmenin geçeceğini söyledi ancak ben çok telaşlıyım.

Soyumuzda kellik çok yaygın olmasa da var ve saçlarım hep az olmuştur hayatım boyunca. Cildiye saç dökülmemi ciddiye almadan Prozinc şampuan ve losyon verdi. Ancak ben saçımda (bu dökülmeden önce de var olan) bir seyreklik var çok seyrek değil ss atsam gülersiniz ama saçlarımın gürleşmesi kalınlaşması çoğalması için xpecia kullansam olur mu?

Saç çizgim yavaş yavaş geriliyor buna da çare olur mu? Gerileme çok yavaş ciddi değil ama durdurmak istiyorum xpecia'yı duydum içinde dht engelleyici saw palametto (yanlış yazdım biliyorum) ve biotin çinko falan var. Xpecia'dan fayda gören kişiler var forumda yorumlarınızı alabilir miyim? Minoxidil veya flasteride (proscar) kullanacak kadar ciddi bir şey değil hatta yolda görseniz saç dökülmemi ciddiye alışıma gülersiniz.

KISACA, XPECIA FOR MEN KULLANANLAR CEVAP VEREBİLİR Mİ? SAÇ İÇİN BAŞKA BESİN TAKVİYESİ ÖNERİSİ OLANLAR? Lütfen yardım edin. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
G
8 yıl
ACİL Arkadaslar odtu de bomba var mi
Yegenim gvo'da okuyor bomba var mi? Bombali bir arac ihbar edilmis. Acaba dogru mu? Odtu'luler bu gun okula gidecek mi? Nolur acil cevap
G
8 yıl
Sizce bu Macbook takası uygun mudur?
Arkadaşlar elimde 2013 Sonu Retina ekranlı 13 inç Mac Book Pro var 8gb ram 256gb ssd ve 2.4ghz intel core i5 ve 1.5gb intel iris grafik kartlı bir mac var.

Bilgisayarım birçok oyunda kasmaya başladı; sims 4 bile desteklenmeyen video kartı hatası veriyor.

Ben de bilgisayarımı değiştirmek kararı aldım.

İki tane teklif aldım. İlki, amerika'dan alınan 15 inçlik retina ekranlı bir macbook pro 2012 ortası cihaz.

Cihaz eski ancak 8gb ram,256gb ssd ve i7 işlemcisi var 2.3 ghz. Nvidia geforce gt 650m gpu'su var. Ancak bu cihazın ölü pikselleri var. 3 tane varmış ikisi birer piksel olduğudan ve ekranın piksel yoğunluğu çok fazla olduğundan belli olmuyormuş ama birisi ortadaymış ve çok belliymiş. Bir de cihazın garantisi yok ve ingilizce klavyeye sahip (türkçe bir klavye örtüsü alarak ve donanımsal klavyeyi değiştirerek aşmayı planlıyorum.)

diğeri de amerikadan alınma ve garantisiz bir cihaz, aynı cihaz ancak onda da ghosting problemi var. yani cihazda bir önceki pencerenin görüntüsü kalıyor.


Bir de, kusursuz, aynı özelliklerde retinasız mid 2012 cihaz var. Bu cihaz türkiye'den alınma,klavyesi de Türkçe ve ekranında falan sorun yok kusursuz cihaz

Hiç bir cihaz için üzerine para koymuyorum.

Hangisi daha az bir kusur bilemiyorum sizce mantıklı mı?

Bu cihazlarla elimdeki cihazdan daha iyi oyun oynayabilir miyim? Hem de büyük ekran güzel olacaktır gibime geliyor.

Lütfen yardım edin
G
8 yıl
iPhone 6\u0027dan 6s\u0027e üzerine kaç tl odemek lazim
Arkadaslar elimde iPhone 6 Plus 64gb cihaz var Çek'ten alınma 1 yıl garantisi var,kayıtlı 9/10 temizlikte cihaz
Sıfır yurtdışı kayıtsız/kayıtlı veya 2.el TR cihazı almak istiyorum. iPhone 6s Plus 64gb.
Üzerine ne kadar ödemeliyim sizce?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.