B

Binbaşı
16 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
42 üye
Görüntülenme (?)
77 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
Bildirim Ayarları Hk.
Herkese iyi forumlar, telefon kilitliyken gelen bildirimlerde mesaj atan kişilerin profil fotoğrafının görünmesini istemiyorum. Böyle bir bildirim ayarı var mı özellikle whatsapp için?


< Resime gitmek için tıklayın >
B
3 yıl
İSS - Yenişehir Pendik
Beyler merhaba,

Pendik Yenişehir'de oturuyorum taahhütüm önümüzdeki ay bitiyor İSS'i değiştirmeyi düşünüyorum. Yenişehir'de Türknet ya da Millenicom kullanan var mı? Yorumlarınız neler?
B
4 yıl
Airdots Pro Şarj Sorunu
Merhaba 3 4 gün önce airdots pro kulaklık aldım. Sadece tek kulaklık dinlediğimde gayet iyi gidiyor şarjı fakat iki kulaklıkla 25 dakikada %70e düşüyor. Son seste dinliyorum şarkıları normal mi?
B
6 yıl
Yırtılan Şömiz Hk.
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Elimdeki tek cilt özel baskı Yüzüklerin efendisi kitabının şömiz'i yırtıldı. Metis'i aradım ama şömizlerin kitaplarla birlikte sayılı geldiklerini, yardımcı olamayacaklarını söylediler. Böyle bir şey yaşayanınız var mı hiç ? Matbaa falan halledebilir mi acaba?
B
6 yıl
İlginç Sorunum(Workgroup)
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Ofisimizde bir workgroup var ve bu ağa bağlı yaklaşık 20 25 cihaz var. Ofis biraz büyük olduğu için bazı yerlerde switch var doğal olarak. Sorunum şu bilgisayarlardan ağ kısmına girdiğim zaman 4 5 sabit bilgisayar dışında diğer bilgisayarları ağda göremiyorum. İşin ilginç yanı Çalıştır'a \\bilgisayaradi yazıp istediğim bilgisayara gidebiliyorum. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir. Daha önceden böyle bir sorun yoktu tüm bilgisayarları görebiliyordum
B
7 yıl
P2 hakkında
Arkadaşlar merhaba cihazı alalı 1 gün oluyor. Birkaç sorum var yanıtlarsanız çok memnun olurum



1) Telefon yeni olduğu için sürüm hala 6.0da güncelleyemiyorum ağ sorunu veriyor.



2) Telefon kilitliyken çift tıklayıp açabiliyorum ancak çift tıklayınca ekranı kapatmıyor.



3) Ekranın kendini kapatması 15-30 saniyeye ayarlı olmasına rağmen ekrana dokunmadığım zaman kısa sürede kendini kapatıyor( 3 - 5 saniye civarı)



4) son olarak bilindiği üzere bu telefon pil gücü ile övünen telefon bugün 7 gibi uyandım hücresel veri ve wifim hep açıktı ve güncellemeleri vs hallettim bugün ekran full parlaklıkta ve canlı görüntü seçeneği aktif. Güne 100 ile başladım şuan oran 53 bu doğal mıdır ?

Nedenlerini açıklarsanız çok memnun olurum

Pil değerleri şu şekilde
< Resime gitmek için tıklayın >
B
7 yıl
Bu Şarkıyı Arıyorum
Evet beyler hepinize iyi forumlar. Bundan yaklaşık 1-2 ay önce radyoda denk gelip beğendiğim ama ne hikmetse o gün indirmediğim şarkı aklıma takıldı kaldı. Şarkının içinde saçlarımı kestirdim gibi bir söz geçiyor. Ayrıca vokali bayan. Şarkı rock tarzında hatırladığım kadarıyla arkada bateri çalıyordu diye hatırlıyorum. Anladığım kadarıyla o sıralar baya hit bir parçaydı.
B
7 yıl
Labirent Serisi Hakkında
Serinin 5 kitabını okuyan biri olarak bu seriye başlayacak biri olursa sırasıyla böyle okusun hikaye daha bütünleştirici oluyor.

1 - Labirent(4) - Ölüm Emri
2 - Labirent(5) - Virüs Kodu
3 - Labirent(1) - Ölümcül Kaçış
4 - Labirent(2) - Alev Deneyleri
5 - Labirent(3) - Son İsyan
B
7 yıl
Fm 17 Açılmıyor
Evet arkadaşlar oyunu kurdum exe'yi başlatmama rağmen başlamıyor. Oyun hiç açılmıyor anlayacağınız. Ne yapabilirim bir fikri olan var mı ?
B
7 yıl
Torrent İnmiyor
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Bilgisayarıma torrent indirmem lazım ama inmiyor yönlendirme sayfalarında duruyor diğer program yüklemelerinde bir sorun yaşamıyorum ama nedense torrent inmiyor bu konuda bir bilgisi olan var mı acaba yardımcı olabilecek ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.