U

Binbaşı
28 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
264 (Bu ay: 8)
Gönderiler Hakkında
U
3 yıl
Türk Telekom websitesinde yazan fiyatlar yanıltıcı/eski
Evet arkadaşlar, özeti başlıkta yazdım, bu yüzden şu tarife uygunmuş Türk Telekom'a geçeyim diyenler öncelikle bikaç defa daha düşünsün, gördüğünüz fiyat güncel olmayabilir.

Mevcut Türk Telekom müşterisi olarak yeni bir paket araştırdım buldum, denilen SMS'i attım ama benden 30 TL yerine 37 TL tahsil edildi ve aynı gün bu konuda müşteri hizmetlerine ulaşmama rağmen ancak 2 gün sonra bakiyemi iade alabildim.

Müşteri hizmetleri ile çok uğraştım, en az 4 veya 5 farklı müşteri hizmetleri temsilcisiyle konuştum, genelde verilen cevap sizin gördüğünüz fiyat eski, fiyatlarımız 1 Temmuzda güncellendi, websitemizdeki fiyat güncel değil şeklinde insanı enayi yerine koymaya çalışan cevaplar.

Sonunda bi kayıt açıldı ama güvenmediğimden ayrıntılı ekran görüntüleri ile meşhur şikayet sitesine de yazdım ayrıca BTK üzerinden de şikayet ettim. Zaten iadeyle ilgili cevabı BTK üzerinden vermişler.

Fakat şu anda başka birileri daha aynı hataya düşebilir çünkü hala daha Türk Telekom resmi websitesindeki fiyat düzeltilmedi. Muhtemelen tek hatalı fiyat da bu değildir.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/taraftarlar/gsmobile/sayfalar/buyuk-firsat-2gb-paketi-mevcut.aspx
Edit 1:

14.09.2021 tarihinde paketi almak için yolladığım sms ve sonucunda gelen sms'in ekran görüntüleri:

https://ibb.co/PNYhB9X
https://ibb.co/7Nzr86x


BTK şikayet sistemi üzerinden Türk Telekom'un 16.09.2021 saat 17:50'de verdiği cevap:

Şirketimize ulaşan bildiriminize ilişkin gerekli incelemeler yapılmış ve inceleme sonucu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

542....... numaralı hattınıza 14.09.2021 tarihinde Büyük Fırsat 2 GB paketi tanımlanmış olup, 30 günlük kullanım süresi 14.10.2021 tarihinde sona erecektir. Paket ücreti 37 TL’dir.

Paket ücretlerinin telif hakları Türk Telekom tarafında saklı olup gerekli görüldüğü durumlarda değişiklik yapılmaktadır.

Büyük Fırsat 2 GB paketi ücretinin Türk Telekom web sitesinde güncellenmesi için gerekli aksiyonlar alınmış olup, Eylül dönemi için 7 TL iade işlemi uygun görülmüş ve hattınıza yüklenmiştir.
U
3 yıl
Bakanlıkları Arpalığa Çeviren Bakanlar (Video)
U
3 yıl
A Haber muhabiri umduğunu bulamadı! Röportajı yarıda kestiler :))
U
3 yıl
Migros 2 Kat Money (5 Mart)
Aşağıdaki kampanyalardan 2 Kat Money kazanılacaktır:
  • Tam Bana Göre Kampanyalarından 2 Kat Money,
  • Tek seferde 250 TL ve üzeri Elektrikli Küçük Ev Aletleri ve Elektrikli Kişisel Bakım alışverişine 20 Money yerine 40 Money
  • Tek seferde 75 TL ve üzeri Çay, Kahve alışverişine 10 Money yerine 20 Money,
  • Tek seferde 40 TL ve üzeri Kağıt Havlu, Peçete alışverişine 5 Money yerine 10 Money,
  • Tek seferde 35 TL ve üzeri Piliç, Hindi alışverişine 5 Money yerine 10 Money,
  • Tek seferde 25 TL’lik Heınz Ketçap, Mayonez ve HP alışverişine 5 Money yerine 10 Money,
  • Tek seferde 25 TL’lik Yayla Hazır Yemek/Haşlanmış Ürün alışverişine 5 Money yerine 10 Money,
  • Tek seferde 40 TL’lik Raffaello alışverişine 7 Money yerine 14 Money,
  • Tek seferde 25 TL’lik Peyman Bahçeden Karışık Kuruyemiş alışverişine 5 Money yerine 10 Money,
  • Tek seferde 20 TL’lik Pepsi, Yedigün, Fruko, Mountain Dew, Lipton Ice Tea alışverişine 5 Money yerine 10 Money,
  • Tek seferde 20 TL’lik Fanta, Sprite, Schweppes, Cappy, Fuse Tea, alışverişine 4 Money yerine 8 Money,
  • Burn Enerji İçeceği 4x250Ml alışverişine 3 Money yerine 6 Money,
  • Tek seferde 90 TL’lik Fairy Platinum Plus veya Fairy Elde Yıkama 18 Money yerine 36 Money,
  • Tek seferde 30 TL’lik Parex alışverişine 10 Money yerine 20 Money,
  • Tek seferde 20 TL’lik Gliss alışverişine 5 Money yerine 10 Money,
  • Tek seferde 45 TL’lik Sensodyne veya Paradontax alışverişine 10 Money yerine 20 Money,
  • Tek seferde 40 TL’lik Elidor alışverişine 8 Money yerine 16 Money,
  • Tek seferde 150 TL’lik L’oreal Paris Markalı Ürün alışverişine 30 Money yerine 60 Money,
  • 2 Adet Nivea Deodorant alışverişine 8 Money yerine 16 Money,

Bütün detaylar: https://www.money.com.tr/mc/kampanyalara-bak/2-kat-money-kampanyasi/128?utm_source=SM&utm_medium=instagram&utm_campaign=ig_money&utm_content=2kat_money_teaser&fbclid=IwAR21WfklMZvOIjovP-KICzdhfuyuPGvtHjU17tYuMBs6cUHJP2zansG6QcU
U
3 yıl
N11- Satıcı iptal etti - Müşteri hizmetlerinin cevapları
26.01.2021 tarihi saat 02:10'da n11.com üzerinden 199 TL'ye satın aldığım ürün aynı gün saat 12:12'de tedarik edilemediği gerekçesiyle iptal edildi. Sonrasında fiyatını 299 TL yapıp hala satışta olduğunu gördüm. N11 canlı destek ekibiyle farklı zamanlarda 3 defa yazıştım, mağazanın böyle bir hakkı olduğunu belirtiyorlar.

Üstelik ben satın aldığımda Trendyol, Hepsiburada, Gittigidiyor ve N11 hepsinde de 199 TL idi, hatta öncesinde HB sepet indirimli 187 TL idi fiyat aynı satıcıda. N11 böyle yaptı, acaba diğer sitelerde de satıcı böyle bişey yaptı mı noldu onu da merak etmekteyim.

Ekran görüntülerinde N11 canlı destek ekibinden farklı kişilerden aldığım pişkince cevapları bulacaksınız.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
U
4 yıl
Özel Tasarım İtalyan Coupe 105.000 TL
U
4 yıl
Avukat varsa ulaşsın, forum üyesine tazminat davası açacam
İstanbul'dan, Anadolu yakası olursa daha iyi olur, hakaretten dolayı açacağım tazminat davasını %30 payla, baştan avukat vekalet ücreti almadan üstlenecek avukat arkadaşlar ulaşırsa sevinirim. Ciddi konudur, üye ceza da aldı ama o mesaj 24 saatten fazla kaldı, bi bedeli olmalı.
U
4 yıl
Komşunun havlayan köpeğinden bıktım, yardım
Yan daireye taşınan komşunun, kendi kapıları her çaldığında ve her açıldığında kapının önüne çıkıp sürekli havlayan bi köpeği var. O ses apartman boşluğunda yankılanıp yatak odamdaki banyonun havalandırmasından yine bana geliyo, bütün evde köpek sesi, sanki evime köğek aldım allah belasını versin ya. Yönetime söylüyorum konuştuk diyolar aylardır böyle, 1-2 gün düzeliyo, sonra yine aynı.

Şikayet falan da uzun süreç araştırdım, ben de onları rahatsız etmeye ses çıkarsam bu sefer başkalarını rahatsız edecem. Ama yine de haftaiçi il çevre müdürlüğüne şikayet edecem, umarım bi ses ölçüm cihazı falan yerleştirirler, en azında kanuni yönden elim kuvvetlenir.

Apartmana bi koku falan bişey koysam da bu köpek kapıya yanaşamasa, insan sağlğına zararı olmayan ama köpeği rahatsız edecek bi koku olur bişey olur yardım lütfen.
U
4 yıl
Emniyet şeridi ihlali yapmadığı halde ceza yiyen var mı?
Soruyu sordum şimdi olaya geçiyorum. 28 Temmuz salı akşamı saat 21'de 2.çevreyolunda kadıköy - ataşehir istikametinde sakin sakin gidiyorum, bi noktada biraz trafik var dur kalk gidiyoruz. İki bağlantı ayrımı ofsetli alan öncesi trafik ekibi durmuş, önümdeki 34 XX 9099 plakalı (gizlilik açısından açık yazmıyorum) beyaz renk station clio'yu ve beni sağa çekti. İçimden diyorum standart evrak kontrolü, piyango da bize vurdu. Memur geldi ehliyet istedi uzattım. Dediği şey aynen şu: "Emniyet şeridini kullandınız, ceza yiyceksiniz." Kendimden emin bi şekilde hiç emniyet şeridi kullanmadığımı söyledim ve kamerayı işaret edip kayıt var, açalım bakalım dedim. Tamam gidebilirsiniz dedi, elinde öndeki aracın da ehliyeti varmış galiba, gitti onu da teslim etti yolladı. Bizim arkamızdan ekip de orayı terketti.

Görüntüleri defalarca seyrettim, Clio da gayet düzgün kullanıyo. Kaldı ki bizim yanımızdan eski kasa bi Honda Civic emniyet şeridinden geçip 3-4 araç önümüzden şeride giriyo ki, gerçi o da çok kısa süre. Desem ki arabaları karıştırdı, Hondanın rengi sarımtırak bi gri, Clio beyaz benim aracım Auris siyah. Kaldı ki geçen araç sayısı 1, durdurulan 2. Kötü niyet mi var, başka bişey mi hala anlamadım. Cimere yazsam mı onu da bilemedim ama kayıtları saklayacam.

Kameram olmasa 1228 TL cezayı yiyodum iyi mi suçsuz yere, üstelik muayene de geldi, vergi borcunu nasıl ödeyecem diye düşünürken kallavi bi ceza kilitliyolardı.
U
5 yıl
Yine çocuk istismarı - Civciv çıkarma
https://twitter.com/sputnik_TR/status/1164791029234466818?s=19

Gümüşhane'de 7 ila 12 yaşlarında dört çocuğun, gelenek adı altında bir örtünün altında çırılçıplak soyulması tepkilere neden oldu. Tutuklanması istenen üç kişi serbest bırakıldı.

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine bağlı Mahmatlı köyünde bir tür gelenek haline geldiği söylenen 'civciv çıkarma' karakolluk oldu.

Hürriyet gazetesinden Dinçer Gökçe'nin haberine göre, olay geçen 18 Ağustos akşamı yaşandı. Köyde yapılan düğün, kına ve bayramlarda düzenlenen 'Civciv çıkarma' adı verdikleri skandal adet, R.G. için düzenlenen kına eğlencesinde de tekrarlandı.

Haberin tamamı:https://tr.sputniknews.com/turkiye/201908231039984776-skandal-adet-civciv-cikarma-karakolluk-oldu/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.