F

Binbaşı
19 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
4 yıl
Tarife teklifi
Faturasız kullanıyordum böyle bir teklif geldi uygunmudur ayrıca fiyata vergi dahilmidir
< Resime gitmek için tıklayın >
F
4 yıl
Ankara ya özel faturasız
Bugün TT den Vodafone ye numara tasidim Vodafone bayisi cama afiş aşmış 2 paket var
750 dk 250 sms 12gb internet vergiler dahil 30 TL
750 dk 250 sms 14gb Internet vergiler dahil 35 TL
Yanlız bu paketler bayilerden satın alınıyor resim çekemedim cekersem eklerim
Bu kampanya Ankara'ya özel dedi bayii calisanlari
F
4 yıl
LG TV wifi sorunu
43 uh 610v modelinde LG televizyon var son güncelleme ile wifi TV yi kapatıp açınca kısa süreli bağlanıyor ve bağlantı kopuyor tekrar baglansa da yine tekrar kopuyor eski sürüme nasıl donebilirim en basit yoldan bilen arkadaşlar yazabilirmi acaba
Teşekkür
F
6 yıl
Plaka degisimi hakkinda
Arkadaslar yeni arac aldim plaka 34 kendim gebzede ikamet ediyorum ama memleketim yozgat bayramda memlekete gidecem yaklasik 1 ay kalacam sorum şu plakayi 66 yapmak istiyorum arac satisi olmadan 66 yapabilirmiyim yoksa ikametim izmit gebze oldugu icin sadece 41 mi yapabilirim.
F
7 yıl
CHP m vekilinden VATANDASA SILAH CEKME
Muz cumhuriyetimi texas mi bura bu ne kepazelik bu ne aymazlik bu ne rezillik yeter ulan yeter Allah tan muhalefet yoksa onune geleni asar keser bunlar

Yer Manisa’nın Salihli ilçesi.
Akıllara durgunluk veren olayın yaşandığı adres ise ilçenin en işlek noktası Belediye Caddesi. Gündeme bomba gibi düşecek bu iddianın sahibi arkadaşı ile cadde üzerinde ki bir büfenin önünde bekleyen Gürol Hoşgör isimli vatandaş.. Vatandaşın iddiasına göre CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu cadde üzerinde silahını çekip kendisini ölümle tehdit etti.
Gece saat 23:30 sularında yaşandığı iddia edilen olayda çevredeki güvenlik kameraları da an be an kayıtta. Daha da önemlisi çevredeki güvenlik kameraları tarafından Milletvekili Nurlu’nun silahını çekip mermiyi ağzına vermesinin yer aldığı görüntülerinde emniyetin elinde bulunduğu da öğrenildi.
CHP’li vekilin araç içerisinde yüzüne doğrulttuğunu iddia ettiği silahla bir anda ölümle burun buruna kaldığını iddia eden vatandaş Gürol Hoşgör yaşadığı dehşet dolu anları Manisa Medya TV mikrofonuna anlattı.
Yaşadığı olay karşısında kısa süreli bir şok yaşadığını ifade eden Hoşgör, vakit geçirmeden karakola giderek milletvekili Mazlum Nurlu hakkında şikayetçi olduğunu dile getirdi.
Yaşadığı olayın şokunu atlatmaya çalıştığı saatlerde milletvekili Mazlum Nurlu’nun danışmanı tarafından telefonla arandığını ifade eden Hoşgör, ikinci bir şoku da danışmanın sözleri karşısında yaşadı.
Video linkte

http://www.manisamedyatv.com/vatandasa-silah-ceken-milletvekili-kim/1162/
F
7 yıl
Gebze vodo 19.90 tl
Icinde 40 tl yuklu hat 19.90 tl gebzede daricada olanlar almak isteyenler alabilir resim cekmek aklima gelmedi yeni mah. fatih caddesinde vodafone bayii de kampanya var

Konum atmayi beeremedim lakin resmi ekledim
Dukkan fatih ceddesine köprüden girince 100 ilerde sagda
F
8 yıl
1250 dk-sms 8gb internet 29 tl pttcell
http://www.pttcell.com.tr/kampanya/pttcell-hediye-3gb-kampanyasi

23.06.2016 – 23.08.2016 tarihleri arasında Pttcell Büyük Gurur Tarifesi'ne numara taşıma veya yeni hat tesisi yoluyla gelen müşterilere toplamda 12 fatura dönemi boyunca geçerli olmak üzere her fatura döneminde, tarifesine ek 3 GB hediye internet kullanım hakkı verilecektir. Pttcell faturalı tarifelerinden birine yeni hat tesisi veya numara taşıma ile gelen abonelere sunulan hediye 1 GB internet ile birlikte Büyük Gurur Tarifesi’ne yeni gelen abonelere toplam 4 GB hediye internet sunulmaktadır.
Tahminimce aveaya misilleme yapmislar bu daha avantajli
< Resime gitmek için tıklayın >
F
8 yıl
Vodafone en yeni tarifeler
Gebze eski carsida rastladim
F
8 yıl
Woops 500 dk 1000sms 4+3gb net 25 tl
Woops’lunun İnterneti Uçuruyor! 4.5G’ye şimdiden hazır olmak isteyen Woops’lulara, Woops’tan İnternet Dolu Kampanya!
Şimdi 4 GB cepten internet, her yöne 500 dakika, her yöne 5.000 SMS içeren her şey dahil paket ayda sadece 25 TL! Paketindeki internet hakkını bitirenlere ise ek 2 GB yalnızca 7 TL’ye!
Üstelik bu pakete kayıtlı Woops’lular, dilerlerse Woops'tan Bol İnternetli Geceler Kampanyası’na da katılarak her gece 00:00-06:00 arasında BEDAVA İNTERNET’in keyfini çıkarıyor

http://www.woops.com.tr/her-an-yeni-bir-woops/woopstan-internet-dolu-kampanya-yeni-musteri


Kacmaz bu tarife
F
8 yıl
750 dk 1000 sms 4gb 35 tl
Evet basliktada oldugu gibi turkcell tarife cikarmis bugun bi turkcell bayisi caminda afis gordum ama detay bilmiyorum ilgilenen olursa bayiden sorabilir haberiniz olsun arkadaslar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.