S

Yüzbaşı
24 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
118 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
Format olan bilgisayarı kapadım. Bu bilgisayara herhangi bir hasar verir mi?
Yeni bilgisayarım temiz olsun diye format etmeyi denedim ama %33 de takıldı. Bende güç tuşundan kapattım ve hiç bir değişiklik yapılmadığı yazdı. Sonra bende format etmekten vaz geçtim uğraşmamak için. Ama içime kurt düştü, bu yazılımsal veya fiziksel bir sorun çıkarır mı? Harddisk veya ssd ye zarar vermese bile dosyalar corrupt falan olabilir mi?
S
5 yıl
175cm 68kg
Bunlar benim ölçütlerim. Kas olmadığı için ekstra yağım var, göbek ve baldır kısmında. Eğer kas yapmak istersem önce bu fazla kiloları cardio ile vermem mi gerekir yoksa daha da küçülmek benim için kötü mü olur?
S
5 yıl
Hafızamdan Asya\u0027yı çizdim
S
5 yıl
Why was Eight afraid of Seven?
Çünkü Seven ne yapmaz
S
5 yıl
İnstagram açıklamasında tarih olması ne anlama geliyor?
İlgilendiğim bi kız 14.08 gibi bir tarih koymuş, tanıdıklarımda sevgilisiyle ilk çıktıkları tarih falan olabilir dedi. Böyle bir trend var mı gerçekten?

Öff ne boş işler falan diye boş yapmayın bende sevmiyorum böyle şeylerle uğraşmayı ama kızla ilgili öğrenmem gereken şeyler var edepsiz gibi sevgilisi olan kıza yürümek istemiyorum.
S
6 yıl
Allah insanı bürokrasinin eline düşürmesin
Her birimin ağzından başka laf çıkıyor seni birbirleri arasında paslaşıyorlar.

Yatay geçiş için uğraşıyorum belge alıcağım, öğrenci işleri "fakülte halleder" diyor, fakülte "yabancı dil belgesi alacaksan hazırlık bölümüne git" diyor hazırlık bölümü "onların hepsini öğrenci işlerinin hazırlaması gerek onlara sor" diyor.
Herşey en ince ayrıntısına kadar kurallı onun için imza bunun için mühür, belge istiyorsan 1 gün önceden bildir vs vs
Bitek kendileri uymuyor bu kurallara. Mesai satinde adamın ofisine gidiyorum beyefendi yarım saat erken çıkmış servise yetişeceğim diye. Bende mesainin son dakkası çalışanları falan rahatsız etmem zaten ama 5 tane belge verip çıkacam trafik sana varsa banada var aynı İstanbul'da yaşıyoruz. Yazmışsınız saat 17'ye kadar getirin diye getirdik işte sen nerdesin be adam.
Bu saçma kuralların altında kendimi gerçekten ezilmiş hissediyorum.
S
6 yıl
Taksiye param yetmedi
Taksiye param yetmedi 25 liralık yola 17 verdim. Sen 17 liralık götür ben geri kalanını yürürüm dedim hiç gerek yok falan dedi bende eyvallah dedim helalleştik çıktım.
Evime gelince cebimde ezilip büzülmüş 20 lira buldum şimdi kendimi kötü hissediyorum sizce yarın falan durağına gidip parayı versemmi yoksa 8 lirada hakkımız kalsın diyip salsammı?
S
6 yıl
Vikipediye göre erkek
S
6 yıl
Facebookta bulduğum Mehmet Akif Alakurt(Maraz Ali) fanı Brezilyalılar
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
Buda bunlardan birinin arkadaş listesi yarısı Alakurt profil resimli
S
7 yıl
İmgur yinemi ban yedi?
Site ne normal olarak nede jpglere direkt link olarak açılıyor
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.