R

Teğmen
06 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
7 yıl
Yoğun internet kullanımı için sistem tavsiyesi.
Merhaba,

Genellikle sistem tavsiyeleri ve yönlendirme konuları oyun bilgisayarları üzerine olmakta. Bu sebeple aradığımı açıkçası bulamadım. Bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var...

Pc de kesinlikle oyun oynanmayacak. Sadece 10 15 sayfa sürekli açık bazen iki ayrı tarayıcı aynı anda açık olacak. Bu sayfalarda yoğun flash kullanımı bazılarında ses video oynatımı olduğunu varsayabilirsiniz. Sayfalar çok dinamik ve sürekli data çeken sayfalar. Ayrıca pc yi genişletilmiş masaüstü ile yani 2 ayrı ekranla kullanacağım. Ana detaylar bunlar tabi ayrıca ofis programları vs kullanıyor olacağım. Bu şekilde bir kullanımda verimli bir pc oluşturmak için nereden başlamalıyız. Bildiğim ve bugune kadar tecrübe ettiğim kısım ram olmazsa olmazı... Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
R
7 yıl
Pioneer SX-N30 Hakkında
Pioneer SX-N30 Kullanmış olan var mı aramızda. Yamaha Rn 602 ile kıyaslayabilen? Network stereo reciever alacağım bu iki ürün arasında git gel yaşıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum saygılar.
R
7 yıl
Eski sistemi yeni amfi ile birleştirme tavsiyesi.
Merhaba,

Konuları baya gezdim fakat kendi sorumun cevabını bulamadım. Ayrıca bu konularda çok bilgili değilim. Öncelikle maksimum 2000 2500 gibi rakamlara bir A/V amfi aramaktayım. Benim için sinema performansı çok önemli değil fakat bağlantı seçeneklerini çok önemsiyorum. Bilgissayarım playstation vs tüm cihazların kolaylıkla bağlanması önemli. Sürekli müzik dinlerim müzik performansını da tabii ki iyi olmasını isterim.

Bu şartları sağlayacak aynı zamanda şuan eskiden kalma Aiwa NSX-S909 cihazımın hoparlörlerini en azından bir müdded kullanabileceğim bir cihaza ihtiyacım var. Sonrasında zaten kule vs. hoparlorler alacağım. Aiwa ile ilgili şöyle bir durum var. Hoparlorlerde 2 kablo var biri subwoofer biri de normal +- kablolar.

Şuan elimdeki cihazın speclerini bu sitede bulabildim.https://www.cnet.com/products/aiwa-nsx-a909-mini-system/specs/

SPEAKER SYSTEM DETAILS
Speaker Type main channel speaker
Speaker Qty 2
Speaker Form Factor external
Input Impedance 6 Ohm
Connectivity Technology wired
Crossover Channel Qty 4-way

Umarım anlatabilmişimdir. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılar.
R
13 yıl
Stream hızı
arkadaşlar merhaba 10mbps fiber kullanıcısıyım pirelli modem kullanıyorum. Son 2-3 haftadır video stream hızında inanılmaz bir düşüş var sebebini bilen var mı ayrıca modem ayarlarında servis kalitesi ile ilgili bi yer var root menüsünde ordaki ayarlarla ilgili bir öneriniz var mı ?
R
13 yıl
yayının geç gelmesi
Merhaba arkadaşlar

sorunum şu digiturk kullanıyorum kablo tv de var digiturk yayını kablo tv ye göre 4-5 sn kadar geriden geliyor bunu önlemenin bir yolu var mı acaba?
R
14 yıl
Lg 47LD650 görüntü sorunu...
Arkadaşlar tv yeni digiturk ve kablo tv bağlı digi izlerken arkada kablo tv deki kanallardan görüntü alıo alt tarafta iz şeklinde eğer kablo tv kablosunu çıkartırsak hafif bi karıncalık kalıyor dg görüntüsünde.
Başka bir scart ile denedim değişiklik yok 1 ucu scart 1 ucu sarı beyaz kırmızı kablo ile bağladım bu sefer sinyal almadı tv
sizce sorun nedir ?

Teşekkürler
R
14 yıl
Led tavsiyesi 40-42\"
Merhaba,

Başlıkta da yazdığı gibi 40-42 inc boyutlarında led tv aramaktayım ama olayı çözemedim bazıları direk led tv diye geçerken bazıları ise lcd led tv olarak geçiyor. Üretici web sayfalarından baktığım bir kaç tv var bunlar hakkında yorumunuz nedir yada sizin tavsiye edebileceğiniz ürün varmı?
Kullanım olarak ev için normal bir kullanım koşulları geçerli mkv mpeg4 ps3 vs multimedia koşulları çok etken değil seçimde.

Teşekkürler

Sony - KDL-40NX700

Samsung - UE40B8000XW

ilk gözüme çarpanlar bunlar oldu 3d olayı olduğunu öğrendim fakat uzun bi süre bence gerek olmayacağı için o paraları vermeye gerek yok sanırım...
R
14 yıl
Ping sorunu
Merhaba,

Speedtest de test ediyorum bağlantımı her seferinde ping 500 ms civarı bir çok kere denedim sorun neden olabilir. Dns olarak google ve open dns kullanıorum etkisi warmıdır. Birde root menüsünde bulunan servis kalitesi seçeneği hakkında bilginiz var mı?

Teşekkürler
R
15 yıl
Astra Anfi ve hoparlör Tavsiyesi
Merhabalar 2006 Astra H araca kaliteli ve orjinal halinden biraz daha yüksek ses alabilmek için bir kaç takviye yapmayı düşünüyürum. Kafamda bir anfi ve aracın orjinal hoparlörlerini değiştirmek war bass istemiyorum zatn sanırım kaliteli hoparlör takımıyla beni tatmin eder diye düşünüyorum.
Tabi aracın orjinal ünitesini değiştirmeyeceğim bozulsun istemiyorum.
Tavsiyelerinz nedir
Teşekkürler
R
15 yıl
Monitor mu anakartmı sorun ???
Merhabalr şöyle bir sorunum war...
MSI G31M3 anakartım war bildiğiniz gibi on board ekran kartı war
Monitörüm ise hyundai Q770.
Anakartı yeni aldım monitörü bağladım çalışıyordu fakat res attığım zmn makinaya yeniden başlarken monitöre görüntü gelmiyor ve çıt çıt çıt die monitör ses çıkartmaya başlıyor. Power dan kapatıp tekrar açınca düzeliyordu. Şuanda ise o çıt çıt sesini sürekli alıorum ve görüntü alamıorum sebebi sizce nedir ?
Teşekkür ederim...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.