C

Yarbay
08 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
25 üye
Görüntülenme (?)
365 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
6 ay
Başvuru iptali
Arkadaşlar evraklar gelmedi şuan,başvurumu iptal edebilir miyim e devlette abonelik gözüküyor ama başlangıç tarihi falan boş imza atmadığım için
C
6 ay
Mevduat faizi
Arkadaşlar merhaba,elimize bir miktar para geçecek birkaç aylığına faize koymayı düşünüyoruz.En fazla faiz veren banka hangisi ve sizce özel bankalara yatırmak sorun çıkartır mı ?
C
6 ay
Vekalet ile arsa satışı
Arkadaşlar merhaba,benim annemler 3 kardeş içlerinden 1 kardeş tarlayı ekmesi için başkasına kiralıyor ve aldığı paradan 1 kuruş dağıtmıyor
Annemler kendi haklarını satmak isteyince kendisi satamazsınız deyip imzaya gelmem diyor bu yüzden ne kadar müşteri bulduysak kimse yanaşmadı
Birkaç gün önce benim dedemi tanıdığını söyleyen bizim burası küçük bir ilçe sayılır büyük ihtiimal gerçekten tanıyor ve o sorun çıkartan kardeşi de tanıyormuş bize anlattı
Vekalet vererek satın almak istiyor teyzemin ve annemin haklarını,eğer satmak istemeyen kardeşi ikna edemezse dava yoluyla devlete satıp alacakmış
Bizim korkumuz şu bu işlem böyle olabiliyor mu yani biz vekalet vererek bu işi tamamlayabilir miyiz daha sonra bir sorun çıkar mı ? Dolandırılmakta istemiyoruz
C
6 ay
İpad mi ipad air mı ?
Arkadaşlar merhaba ben mühendislik okuyorum ve bizim birkaç dersimizde sorular çok uzun oluyor yani o soruyu çizmek bile bi zaman alıyor dolayısıyla en azından iPad ve kalemini alarak kopyala yapıştır üzerinden devam etmeyi düşünüyorum.Hem arkadaşlarımla da devamlı iletişim halinde oluyorum anlamadığım noktalarda bu açıdan da faydası olur diye düşündüm.
Sizce iPad 9 nesil ve Apple pencil 1.nesil yeterli mi ? Yoksa sırf Apple pencil 2 için iPad Air mi alsam ?
C
8 ay
29\u0027a tecil
Arkadaşlar merhaba benim tecilim 28 yaşında bitiiyor gözüküyor fakat ben şuan lisans okuyorum ve 29 yaşımın sonunda bitecek okul yani 1 sene daha tecil ettirmem gerekiyor.İnternette 29 son diye görüyorum.Ben nasıl uzatabilirim ?
C
8 ay
Disk klonlama
Arkadaşlar merhaba, ben laptopuma ek 970 EVO Plus SSD taktım. Benim halihazırda içinde var olan Kingston SSD var. Ben şimdi disk klonlama yapsam sorun çıkar mı? Format mı atmalıyım? Bazı konular gördüm format atarken sorun çekenler olmuş 970 EVO Plus'ta. Klonlama sorun çıkarmaz ise en garantisi o gibi duruyor.Önerilerinizi bekliyorum.
C
11 ay
Laptop M2 SSD vidası dönmüyor
Arkadaşlar merhaba ben M2 SSD aldım fakat laptopumda boşta olan SSD yuvasının vidası dönmüyor her türlü tornavidayı denedim.Servise göndermekten başka çare var mı ? Bir de tahmini ücret kaç çıkar sizce ? İşin ilginci hali hazırda takılı olan SSD nin de vidası hiçbir türlü dönmüyor.Bakımdan daha yeni aldım laptopu yine göndermek istemiyorum ama galiba yapacak birşey yok ?
C
11 ay
Laptop bataryasını soketten çıkarmak
Arkadaşlar merhaba laptopuma SSD ekleyeceğim fakat takmadan önce batarya ile anakartın ilişkisini kesmek gerekiyormuş.Msi laptopumda bataryanın kablosu anakartın soketine girmiş.Önceden PS4 deki güç ünitesinin.kablosu da böyleydi ona benzettim.Direk o sokete bağlı olan kabloyu çekiştire.çekiştire çıkarsam bir problem olur mu yoksa kenarlardan bir şey ile ittirmek mi gerekiyor ? Öyleyse evdeki hangi aletle bu kabloyu soketten çıkartabiliriz ?
C
11 ay
MSI laptopa ssd alacağım yardım
Merhaba arkadaşlar MSI laptopum var.Kendi içinde 512 GB kingston ssd sı var fakat bir ssd daha alacağım çünkü oyunları silip yeniden yüklemekten bıktım.Kingston nv2 1tb almayı düşünüyorum fakat dram falan yokmuş bu oyunlarda sıkıntı yaşatır mı ? Laptopumda 16 GB DDR4 ram var.Ssd önerilerinizi de bekliyorum.
C
2 yıl
i7 10875h yayın ve oyun ?
Arkadaşlar rtx 2070 ve i7 10875h li msi laptopum var.Ben bunla hem yayın hem oyun açabilir miyim ? Valorant gibi oyunlar için.Valorant hafif gibi gözüküyor ama çok işlemci yiyor o yüzden sormak istedim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.