B

Çavuş
29 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
284 (Bu ay: 7)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
İkinci el pergola (açılır kapanır tavan) aranıyor
Merhaba arkadaşlar

Yeri burası değil galiba biliyorum ama bulamadım açıcak yer dubleks evim için İkinci el pergola (açılır kapanır tavan) arıyprum belediye şart koştu yoksa kapatamıyorum ölçülerim açılır kapanır kısmı 3.80 genişlik 4.60 mtdir bu konuda yardımcı olabilecek varmıdır
B
7 yıl
Whatsapp Web uygulamasında fotoğraf gönderemiyorum
arkadaşlar konu yeri belki burası olmayabilir ama Whatsapp Web uygulamasında fotoğraf gönderemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
B
7 yıl
Akvaryum Balığı Yetiştiriciliği Bilgi Almak İstiyorum
Merhaba arkadaşlar akvaryum balığı yetiştiriciliği yapmak istiyorum ticaretede dökebilirim olayı ancak hangi nadir balıkları yetiştirmek lazım yavrulama süreçleri nasıl veya nerelere pazarlanabilir. Kısaca bu konuda hakkında bilgi verebilecek varsa sevinirim.
B
7 yıl
Nişan İçin Fotoğraf Çekimi Yapılacak( Teklifler bekleniyor.)

Ekim ayında İstanbulda nişanım var ve dış mekan çekimi yaptırmak istiyoruz tabi fiyat araştırması söz konusu bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa paket bilgilerini vs detaylı bir şekilde fiyat bilgisi dahil paylaşabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
B
7 yıl
Alınık Drone(Amatörüm) ve Aksiyon Kamerası Önerileriniz
Alınık Drone(Amatörüm) ve Aksiyon Kamerası Önerileri konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar belirttiğim gibi amatörüm ve çok para vermek istemiyorum tabi kameralı olmasınıda istiyorum ne önerirsiniz. Aynı şekilde aksiyon kamerası arıyorum ucuz ve kaliteli olan varmı :)
B
7 yıl
SATILIK Black Horse Excel Trainer
Servoları, motoru, bakım kitleri ile beraber uçmaya hazırdır. 2 3 kez uçurulmuştur kırım yoktur. Uygun fiyattır. Kumanda fiyata dahil değildir.

Fiyat : 700 TL cüzi pazarlık vardır.
B
8 yıl
ASKERLİK İŞLEMLERİ
Arkadaşlar askerlik işlemleri sağladım kasımda gidiyorum ama bir iş fırsatı çıktı ve tam olarak belli olmadı iki üç hafta sonra belli olur belli olduktan sonra tekrardan askere gitmeyebilir miyim böyle bir işlem sağlanırmı şimdiden teşekkürler
B
8 yıl
ŞEKER HAMURU KURABİYELERİ
ARKADAŞLAR ŞEKER HAMURU İLE KURABİYE YAPTIRIP FORUMLARDA VS SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE ARTIK BUNLARIN CAZİBESİ KALDIMI YANİ SATILIRMI?
B
8 yıl
AMAZONDAN XBOX ALSAM GELİRMİ?
ARKADAŞLAR AMAZONDAN XBOX ALSAM GELİRMİ?
B
9 yıl
TAVSİYE ARKDAŞLAR
MERHABA ARKADAŞLAR

http://www.hizlial.com/hp-250-g3-k7j62es-i5-4210u-17ghz-4gb-500gb-2gb-gt820m-156-freedos-notebook/10600562?pid=10623606

BU LAPTOPU DUSUNUYORUMDA OYUN İÇİN NASILDIR? AYRICA EKRAN KARTI 128 BİT VEYA 256 BİT HANGİSİ BU KONUDA PEK BİLGİM YOK
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.