D

Yüzbaşı
08 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
20 üye
Görüntülenme (?)
167 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
4 yıl
Command \u0026 Conquer Remastered Collection
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar sonunda bir çoğumuz için kalbimizde ayrı yeri olan ve strateji türünün doğmasına sebep olan Efsanevi firma Westwood Studios tarafından yapılan Tiberian Dawn ve Red Alert oyunlarının yenilenmiş versiyonlarının yer aldığı Command & Conquer Remastered Collection bizlerle buluştu. Steam ve Origin platformlarındaki yerini alan koleksiyonda iki ana oyunun yanı sıra Covert Operations, Counterstrike ve The Aftermath genişlemeleri de yer alıyor.

Oyunun grafikleri tamamen yenilenmiş durumda. Ek olarak, bu grafiklerin orijinal ve yeni versiyonları arasında gerçek zamanlı geçiş yapma olanağı da sunularak nostalji yaşamamız sağlanmış.

-Yapay zeka ile kalitesi artırılmış sinematikler,
-Harita editörü,
-Özel oyun lobileri ile yenilenmiş çoklu oyuncu,
-Yeniden tasarlanmış kullanıcı arayüzü öne çıkanlarından sadece bazıları.

Ve olmazsa olmaz olan C&C Remastered Collection’ın müzikleri de orijinal müziklerinin geliştiricisi olan Frank Klepacki tarafından yenilenmiş durumda. Modlama desteği de GitHub üzerinden erişilebilen orijinal oyunların kaynak kodu ile sunulmuş durumda.

https://store.steampowered.com/agecheck/app/1213210/https://www.origin.com/irl/en-us/store/command-and-conquer/command-and-conquer-remastered


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


Digital Foundry - Command & Conquer Remastered - One Of The Greatest Remasters Ever Madehttps://www.youtube.com/watch?v=TjZQZgeSMx8
D
9 yıl
Asus Gtx 980 Strix Sıcaklık Problemi
İyi günler arkadaşlar.

Bir hafta önce Asus Gtx 980 Strix aldım. Şükür kartta öyle coil whine sorunu mevcut değil 1000-1500 fps lerde hafiften kasaya yaklaşırsam biraz ses var ki o ses bundan önceki Evga Gtx 780ti Classfield kartımda da mevcuttu. Soruma gelecek olursam kart boşta masaüstünde iken sıcaklık değeri 60 derecede bu durum normal mi sizce fanların dönmemesinden dolayı sıcaklık yüksek ve bu karta zarar verir mi bir de bu gpu-z 0.8.0 sürümünde render testinde hareket eden renklerde kare kare şekiller oluşuyor kartta bir problem olabilir mi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler saygılar...
D
10 yıl
Corsair Obsidian 750D mi yoksa Cooler Master Cosmos SE mi
Selam arkadaşlar haf 942 i satıp bu iki kasadan birini almayı düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
D
10 yıl
ASUS Radeon R9-290X DirectCU II OC mi? yoksa EVGA GTX 780 Ti Classified?
Selam arkadaşlar

Yurtdışıdan arkadaşıma iki karttan birinin siparişini vericem. Kararsız kaldım. Sizce bu iki karttan hangisi alınmalı. Bu arada amd ile nvidia arasında fiyat farkı kapandı gibi.

ASUS Radeon R9-290X DirectCU II OC
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121840

EVGA GTX 780 Ti Classified
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814487007
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.