E

Teğmen
22 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
6 yıl
1050 ti hdmi to VGA çevirici sorunu. Çözülmüstür..
Arkadaşlar yeni 1050 ti aldım. Kartın driver ini yüklediğim zaman görüntü gidip geliyor. Win7 ve win10 yükledim sorun aynı. Driver kurulumu yapmadığım zaman sorun yok. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum
E
7 yıl
Efi Shell versiyon 2.31 sorunu
Bilgisayara linux yükledim .Güncelleme yaptıktan sonra restart yapınca böyle bir hata meydana geldi.hdd çalışmıyor ..SSD çalışıyor. Acaba HDD yandimi diye diğer pcye taktım.simdi aynı sorun ondada var.iki bilgisayarda HDD çalışmıyor.pc görmüyor ve HDD de ses falan yok.

Yardım edebilecek biri varmı
< Resime gitmek için tıklayın >
E
8 yıl
SFF kasa için ekran kartı onerisi
arkadaslar sff kasa için ekran kartı arıyorum.ama pıyasadaki bircok kart arka demiri buyuk gelıyor.bildiginiz bir ürün varmı sff kasa için.. resimdeki gibi arka demir uzun olmasın istiyorum..


< Resime gitmek için tıklayın >
E
9 yıl
Renk tercihi
arkadaslar kasayı sıyah renkten beyaza cevırmeyı dusunuyorum.fakat kasanın iç rengi konusunda kararsız kaldım.fluresan boyamı yoksa noral boya kullansam .

iç rengini yeşil fluresan dusundum.sizin fikirleriniz nedir ?
E
10 yıl
yardım
selamlar

arkadaşlar uzun suredır oynamıyordum.hesabımı aktıf etmek ıcın banka kartı ile oyun süresi almak istedim ama bir türlü beceremedim.daha doğrusu kabul etmiyor.ayrıca pandarıa ıcın ne kadar odemem gerekiyor.eger yanlış gormedıysem 15 Euro ..banka kartıyla süre alan varsa yardım rica ediyorum
E
10 yıl
İşlemci çekirdek voltaj sorunu
Arkadaslar işlemcim phenom x2 545.4cekırdegı actıgım zaman voltaj sabıt kalmıyor.dusup cıkıyor.bu yuzden ekran donup kalıyor sebep neolabılır.anakart yetersızmı kalıyor. ankartım gigabyte ga m68m s2p.
E
12 yıl
Battle tag nedir
selamlar

arkadaslar bu battletag olayı nedır ?
E
12 yıl
bu gercekmı
arkadaslar az once ttnetten kullanım mıktarını kontrol ettim karsıma aylık 300gb gıbı rakamlar cıkıyor..nasıl olur bu





< Resime gitmek için tıklayın >
E
13 yıl
Gamermarket.com
Arkadaslar bu siteden catalsysm ve pre paid alıcam.Daha once alısverıs yapan oldumu nasıl bir sitedir..?
E
14 yıl
Hp DV6700 Bluetooth sorunu
Selamlar

Arkadaşlar bilgisayarımdaki Bluetooth sürücüsünü yükleyemiyorum.Daha doğrusu sürücü yükledim ama Bluetooth calısmıyor hata veriyor.Bilgisayarımın markası hp dv6700 .Yardımcı oalbilecek arkadas varsa sımdıden tesekkurler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.