M

Teğmen
15 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
84 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Bankaların Net Kârı %323 Arttı!
Bankaların geçen sene ilk iki ayda 9,2 milyar TL olan net kârı, bu sene iki ayda 39 milyar TL'ye yükseldi. Yıllık artış oranı %323!

Peki bizim halimize bakalım. Bu zor günlerde sırf ürünleri daha ucuza alabilmek için kredi kartı kampanyaları kovalıyoruz. Ama bankaların kârı ile birlikte cimriliği de aynı oranda artıyor. Minimum alışveriş limitleri arttı ama ödüller aynı. Bir de her ikinci alışverişine bilmem ne saçmalığı çıkardılar yüzde 5 avantaj yakalasak öpüp başımıza koyar olduk.

Bankaların hayır kurumu olmadığını biliyorum ancak halk bu kadar zorluk içindeyken ve bankaların gelirleri bu kadar artmışken çok daha iyi kampanyalar, fırsatlar sunmaları gerekirdi ancak enflasyon zaten koymuşken bir de biz koyalım diyorlar.

Ayrıca iadeleri, kart aidatını geri alabilmek için bilmem neremizi yırtıyoruz şu halimize bak. Ama maalesef bunu hakediyoruz daha çok semer vursunlar halkımız böyle her şeye razı oldukça az bile yapıyorlar ne söylesek boş.
M
2 yıl
Ciceksepeti alt limitsiz 40 tl indirim kodu(Sınırlı sayıda)
Arkadaşlar eski, yeni üyelik farketmeksizin 3W79VUS3D2 kodu 40 tl indirim yapıyor. Alt limit yok ama kupon sınırlı sayıdaymış hemen tükenebilir

Edit: Tükendi
M
3 yıl
Amazon Hediye Kartı ve Axess Kombo
Amazondan 600 TL hediye kartı aldığınızda 40 TL indirim kuponu veriyor. Axess kartınızla Amazon sitesinde 500 TL üstü alışveriş yaparsanız da 50 tl chip para hediyesi var. Başka kampanyanız varsa da chip para kazanabilirsiniz. Hediye kartı 10 yıl boyunca aktif oluyor parçalı alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Yani en kötü 600 TL'ye 90 TL indirim fena değil. Amazon'un 40 TL indirim kuponunu en düşük 50 tl olan siparişlerinizde kullanabilirsiniz.

Not: Ben fırsat paylaşıyorum bana ayar çekmeye çalışan kişi beğenileri alıyor :) Önceden hediye kartı alan kişi de kampanyadan yararlanmış demek ki herkese olabilir Amazon'un keyfine kalmış.
M
6 yıl
Philips 276E9QDSB/01 27\" Full HD LED hakkında
Şu an bu monitör mediamarktten 1044 liraya satın alınabiliyor. Diğer sitelerde fiyatlar çok daha pahalı mesela hepsiburadada 1366 lira.. Özelliklere ve ekrana bakınca fiyatı gayet iyi gibi ama ürün yeni olduğu için hakkında bir yorum yok. Kullanan veya fikri olan cevap yazarsa sevinirim.

Ürün bu https://www.philips.com.tr/c-p/276E9QDSB_01/ultra-genis-renkli-lcd-monitoer/tanitim
M
8 yıl
LENOVO IDEAPAD 700 CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB DDR4-1TB HDD-15.6\"-GTX950M 4GB-W10
Merhaba arkadaşlar bu bilgisayarı yeni gördüm.Acaba yeni mi geldi Türkiyeye fiyat performans olarak gayet iyi görünüyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-700-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ddr4-1tb-hdd-15-6-gtx950m-4gb-w10.html

Güncelleme: Konuyu açtığım zaman fiyatı 3500 tl civari idi şimdi 4800 tl olmuş.
M
9 yıl
İpad video veya dosya indirmek
Arkadaşlar ipad air2 de mailime gelen videoyu bir türlü indiremedim ipade.Drive ve yandex üzerinden de gönderdim ama videoyu kaydedemiyorum bir türlü.Bunun çözümü yok mu?
M
9 yıl
ASUS X550JX-XX171D hakkında
Bu konuyu açıp fiyatı çok uygun değil mi diye pcdepodan link vermiştim fakat sonra pcdepo battı.Neyse ki almamıştım

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x550jx-xx171d-i7-4720hq-4gb-1tb-156-gtx950m-4gb-dos-P84251714?cid=604001&gclid=CLTr4OHU3skCFVQaGwod2mgAJQ bu linkteki fiyat olarak uygun gibi.Ekran kartı olarak bazıları 2 bazıları 4 gb ve linktekinde 4 olduğu yazıyor.Ram miktarına gelirsek 4 gb yetersiz.Buna ram ve ssd ekleme yaparsanız çok daha iyi olur.İleri ki sayfalarda kullanan arkadaşların yorumu var bakabilirsiniz.
M
10 yıl
Lg g2 Deneyimlerim
Mutlaka telefonla ilgili kullanıcıların incelemeleri olmuştur.Fakat ben telefonu alalı yaklaşık 6 ay oldu o yüzden daha uzun bir süreç dahilinde kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim.

1.Knock on yani çift tıklama özelliği çok iyi düşünülmüş.Arkadaki tuşları kullanmaya gerek kalmıyor ayrıca o kadar alışıyorsunuz ki bu özelliğe elinize başka bir telefon aldığınızda ekrana çift tıklıyorsunuz istemsiz bir şekilde :)

2.Telefon gayet stabil ve akıcı.Arka planda 10 tane uygulama açık bile olsa telefonda kasma olmuyor.Eskiden android kullananlar bilir telefonlarda sürekli kasma,donma filan olurdu.Ama bu telefonda böyle bir sorununuz olmayacak.

3.Şarj konusunda da başarılı diyebilirim.Telefon gün boyu elimde olmasına rağmen sarjı rahatlıkla 1 günden fazla gidiyor.Fakat yüksek kalitede oyunları sık oynuyorsanız şarj daha çabuk bitecektir.Ayrıca pilin çıkarılamıyor olması şu ana kadar sorun yaratmadı.

4.Yüksek kalitede oyunları bir süre oynadığınızda telefonda biraz ısınma oluyor.Bunun da gayet normal olduğunu düşünüyorum.

5.Fotoğraf kalitesi beklediğimden kötü ancak ben bu konuda çok iyi olmasını bekliyordum yoksa çekimleri kötü değil tabi ki.Yine de şunu söyleyim ışık iyi durumda olduğunda çok güzel çekiyor.Ön kamerası için de idare eder diyebilirim.

6.Video çekiminden memnun kalacağınıza eminim.FHD (30fps)yi tercih ederseniz daha iyi sonuç alırsınız.

7.Ekran kalitesi mükemmel.Kendi içinde gelen videoları izlediğinizde bunu anlıyorsunuz zaten.Parlaklığı yüzde 60 70 civarında kullanıyorum.Güneş ışığı vurduğunda da herhangi bir sıkıntı yaratmıyor.

8.Ahize sesi ile ilgili boğuk diyenler olmuş fakat bende böyle bir sıkıntı olmadı.Ayrıca ahize sesi gayet yüksek yakınınızda biri varsa o da duyabilir şimdiden uyarayım :) Gürültülü ortamlar için ses iyileştirme özelliği de var.Bir de karşı taraf telefonu açtığında titreme özelliği var yani telefonu sürekli kulağınızda tutmanıza gerek yok.

9.Kablosuz depolama da gayet kullanışlı.Laptop ile çok kolay bağlantısını kurdum yalnız videoları,fotoğrafları atarken biraz yavaş olduğu için kablo yolunu tercih ediyorum.

10.Hoparlör stereo değil mono.Pek yüksek değil diğer özelliklerine göre bu konuda sönük kalmış.Fakat bunun da çözümü var telefonu root ederseniz sesi yükseltebilirsiniz.

11.Yanında gelen kulaklığı kaliteli normalde kulaklıkları erken bozarım fakat bunda sıkıntı çıkmadı.Ses kalitesi de gayet iyi.

12.Miracast özelliğini kullanamadım maalesef son model televizyonum yok :)

13.Akıllı ekran ve akıllı video özelliklerini kullanmıyorum çünkü bu teknoloji henüz çok kullanışlı değil.Ayrıca şarjın da daha çabuk bitmesine neden olacaktır.

14.Bildirim led ışığı da çok güzel.Mesela whatsapptan mesaj geldiğinde farklı renk mail geldiğinde farklı renk yanıyor ya da cevapsız arama olduğunda farklı renk.Siz ışığı gördüğünüzde rengine göre önem derecesini anlıyorsunuz :)

15.Ellerim küçük olmasına rağmen bu telefonu rahatlıkla tek el kullanabiliyorum

16.Telefonu 1 kez düşürdüm o da yakın mesafe idi bir sorun çıkmadı.O yüzden telefon ne kadar sağlam bu konuda tam emin değilim.

17.Android 4.4.2 ile ön dokunmatik tuşlar oyunda veya videoda kayboluyor bu da daha iyi oldu.

18.Telefonu ilk alanlara kılıf ücretsiz idi bende aldım ilk başlarda kullandım sonradan çıkardım çünkü çerçeveleri bu kadar ince bu telefonu kaba gösteriyordu.

19.Hafıza olayına değineyim bende 16 gb olanı var ve bana ayrılan kısım 10 gb.Fazla video çekiyorsanız hafıza çabuk dolabiliyor.Ancak şunu da söyleyeyim telefona otg kablosu ile harici harddisk ya da flash disk bağlamak mümkün.

20.Bir yana kaydır özelliği de bazen çok işimize yarayabiliyor.Çalışan uygulamayı depoluyoruz ve diğer işimize geçebiliyoruz.Sonra depoladığımız işleme tekrar geçiş yapabiliyoruz.Ayrıca 3 tane uygulamayı birden depolama şansımız var.


Arkadaşlar telefonda daha birçok özellik var fakat şimdilik aklıma gelenler bunlar.Kendimce deneyimlerimi aktarmaya çalıştım.Genel olarak telefondan çok memnunum ve bu telefonu tercih edenler de çoğunlukla memnun diyebilirim.Sorusu olan arkadaşlar sorabilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.