A

Yüzbaşı
24 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
377 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Aşılarda kullanılan NÖROTOKSİKLER ve OTİZM
aşı içinde savunma tepkisi oluşturmak amacıyla kullanılan "alüminyum bileşikleri" ve daha birçok zehirli maddenin sinir sistemi üzerindeki zararlı etkisi KANITLANMIŞTIR. Alüminyum bir nörotoksiktir. yani SİNİR SİSTEMİNİ BOZAN BİR ZEHİRDİR. Bu zehirli maddenin lenf sistemi ve dolaşım sistemi aracılığıyla BEYNE gitmesi ve orada birikmesi ile ÇOCUKLARDA OTİZM HASTALIĞI MEYDANA GETİRDİĞİNE İLİŞKİN GÜÇLÜ KANITLAR YAPILAN BİRÇOK ARAŞTIRMAYLA GÖSTERİLMİŞTİR. Özellikle 2018 de Exley ‘ in yaptığı araştırmada 10 adet otizmli çocuğun beyin dokusu incelendi ve tamamında normal limitin çok üzerinde alüminyum tespit edildi.  Çocuklarda artan otizmin aşı kaynaklı olduğu neredeyse kanıtlanmıştır,  makrofajlar( aşının hedefi olan savunma hücreleri)  ile Al moleküllerinin beyne taşınması  çocuk yaşta beyinde bu derece alüminyum birikmesine sebep olmaktadır.  ve otizm, bu alüminyumlu adjuvanın sebep olduğu onlarca " aşı kaynaklı " hastalıktan sadece bir tanesidir.

bu maddenin kullanılması için bir güvenli sınır değeri yoktur, uzun vadeli etkisiyle ilgili üretici firmaların bir güvenlik çalışması yoktur. durumun vahametini anlatabiliyorumdur inşallah.

Bunlardan haberiniz olmadığı için mesajımı silmeniz normaldir, aşağıda bu konuya değinen 10 adet bilimsel makaleden derleme bir yazı hazırladım, lütfen okuyunuz, konunun yeterli sayıda bilimsel araştırmayla ispatlanmış olması sanırım mesajlarımın silinmemesi için yeterli bir sebeptir. bu konuyu medyada örtpas etmeye çalışanlar bugün korona yalanını başımıza saranlardır. el birliğiyle bu gidişata son vermezsek, sadece türkiye olarak değil, bütün insanlık olarak karanlık bir geleceğe gidiyoruz.

aşağıdaki yazıyı dikkatlice okuyunuz, okumadan peşin yargıda bulunmayınız, bunların hepsi akademik makalelerden alıntılardır.
(okuduktan sonra ise halen bunu silinebilir içerik olarak görüyorsanız, beni süresiz olarak banlayabilirsiniz çünkü ban bittiğinde bu konuyla ilgili paylaşıma devam edeceğim)


Adjuvan : vücut savunma tepkisini artıran kimyasal maddedir, örnek : alüminyumlu adjuvan : alüminyumla beraber patojene ait proteinler, ve başka diğer proteinler vücuda enjekte edilerek alüminyumun vücutta savunma hücrelerini aşırı uyarmasına sebep oluyor, yani savunma tepkisini artırıyor. Alüminyum bir ağır metaldir, nörotoksiktir.
OSB : Otizm spektrum bozukluğu
CDC : ABD'nin Sağlık ve İnsan Hizmetleri Dairesi'nin, kamu sağlığı ve kamu güvenliğinin sağlanması konusunda çalışan bir birimidir
FDA : Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi
Aşıların içinde bulunan maddeler : Thimerosal , Formaldehid veya Formalin, Monosodyum glütamat, Oktoksinol-9, Polisorbat 80, alüminyumlu adjuvanlar, çeşitli insan ve hayvan hücrelerine ait DNA lar.
_______________________________
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0946672X19305784
Acute exposure and chronic retention of aluminum in three vaccine schedules and effects of genetic and environmental variation
"Bazı aşılarda alüminyum içeriği, bu aşıların bağışıklığı tetiklemesini sağlamak için gerekli olabilirken, enjekte edilen alüminyuma tamamen maruz kalma da önemli bir sağlık meselesidir. "
"Alüminyum bileşikleri çevrede ve gıdada doğal olarak bulunur, ancak sindirilen alüminyumun çok azı bağırsaklardan emilir."
"Hesaplamalarımız , CDC programı için altı aya kadar olan bebeklerin metabolik olarak mevcut alüminyumlarının çoğunu aşılardan aldığını doğrulamaktadır."
"Bireysel aşıların hiçbiri, bir yetişkin için maksimum 850 μg alüminyum kılavuzunu ihlal etmez . Bununla birlikte, tipik olarak 2, 4 ve 6. ayda birlikte verilen çoklu aşılar nedeniyle, CDC programı bir yetişkin kilosunu varsaysa bile bu sınırı ihlal etmektedir . Bu yaşlarda güvenli doz sınırının bir çocuğun kilosuna göre ayarlanması, akut toksisitenin tahmini güvenli sınırını çok aşan dozlarla sonuçlanır."
"Alüminyum içeren aşılar (ACV'ler) ile yoğun bir programda, birikme beklenebilir, bu da kronik hastalık olasılığına ve kronik toksisite nedeniyle bozulmuş nörogelişim olasılığına yol açar"
"Priest denklemini kullanarak vücuttan alüminyumu temizleme süresinin modellenmesi, bu program için bir çocuğun doğumdan 7 aya kadar 149 gün boyunca vücuttaki güvenli alüminyum seviyesinin üzerinde olacağını tahmin ediyor, bu da günlerin yaklaşık% 70'ini oluşturuyor."
"Modellenmiş koşullarımız altında, beklenen en yüksek % alumTox, düşük gelirli annelerden doğanlar veya yetersiz beslenenler gibi genetik veya çevresel detoksifikasyon eksikliği olan düşük vücut ağırlıklı bebeklerde meydana gelecektir"
"Herhangi bir ampirik kanıta dayanmadan, bebeklerin yetişkinlerle aynı oranda temizlendiğini varsayarsak bile, yalnızca aşı dozajının değil, aynı zamanda zamana ne kadar yakın yerleştirildiklerinin ilk aşamada bebekler için alüminyum seviyesini etkileyeceğini düşünmek mantıklıdır."
"Farklı aşılar için alüminyum dozu, zaman içinde nasıl yerleştirildikleri, onları alan çocuğun ağırlığı ve alüminyumu temizleme yeteneğini sınırlayabilen genetik varyantların tümü, daha güvenli bir aşılama programı belirlemede önemli hususlar olarak görünmektedir."
"Aşılardan kaynaklanan alüminyum toksisitesinin, gıdalardaki alüminyum ve içme suyunu tamponlamak için kullanılan alüminyum gibi diğer maruziyetlerden artması beklenebilir. Tamamen kapatılmamış bağırsak bariyerleri veya otoimmün mide ve bağırsak lezyonları olan bireysel bebekler, bir çocuk doktorunun farkında olabileceğinden çok daha yüksek dozlarda alüminyum yaşıyor olabilir."
"Alüminyum artık multipl skleroz, epilepsi, Parkinson hastalığı, Alzheimer hastalığı ve otizm spektrum bozukluğu dahil olmak üzere çeşitli tanılarla ölen kişilerin beyinlerinde bulunmuştur. Alüminyum; beyni, kemikleri, paratiroidleri, dalağı, böbrekleri ve tabii ki bağışıklık sistemini etkilediği için tüm vücut alüminyum toksisitesi önemlidir"
"Alüminyumun bilinen toksisite mekanizmaları hücre içi olduğundan ve dolayısıyla doku içi olduğundan toksikoloji için çok az yararlı bilgi sunar. Bu nedenle, aşılarla enjekte edilen alüminyumun kronik veya hatta akut toksisitesi düşünüldüğünde hızlı serum veya kan klirensi oranları yanıltıcı bir şekilde güven verici olabilir."
"Alzheimer hastalığında birçok formda rol oynadığından uzun süredir şüphelenilmektedir ve silika yönünden zengin maden sularının yutulmasıyla hastalık semptomlarında azalma gösteren çalışmalarla desteklenmektedir "
"Bizimki de dahil olmak üzere bugüne kadarki tüm analizler, yetişkinlerden alınan alüminyum klirens oranı(hücrelerin alüminyumdan temizlenmesi) verilerini kullanıyor; bu muhtemelen yenidoğan ve bebekler için aşırı iyimser bir alüminyum klirens oranıdır. "
"Alüminyumun çoğu atılımı, alüminyumun böbreğin glomerülleri tarafından kandan süzülmesiyle gerçekleştirilir. Bebeklerde böbrek fonksiyonu tam olarak gelişmemiştir.”
_________________________
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0946672X17308763
(tarih)
"Aluminium in brain tissue in autism"
"Şimdiye kadar, OSB(otizm spektrum bozukluğu ) teşhisi ile ölen donörlerin beyin dokusunda alüminyum olduğuna dair daha önce hiçbir rapor bulunmamaktadır. Otizmde beyin dokusunda alüminyumu ölçtük ve bu dokulardaki alüminyumun yerini belirledik."
"Bu erkek OSB donörlerinde sağlıklı veya hastalıklı dokularda şimdiye kadar ölçülen en yüksek beyin alüminyum içeriği değerlerinden bazılarını, kuru ağırlık olarak 17.10, 18.57 ve 22.11 μg / g değerleri dahil kaydettik. "
"OSB'de beyin dokusunda ilk alüminyum ölçümlerini yaptık ve beyin alüminyum içeriğinin olağanüstü yüksek olduğunu gösterdik"
"Meninksler, vaskülatür, gri ve beyaz cevherdeki iltihaplı hücrelerde alüminyumun varlığı, göze çarpan bir gözlemdir ve OSB etiyolojisinde alüminyumu etkileyebilir."
_______________
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0162013417303380
"Critical analysis of reference studies on the toxicokinetics of aluminum-based adjuvants"
" Referans çalışmalarının hem yetersizliği hem de ciddi zayıflıkları, güvenliğini sağlamak ve Al içeren aşılara popülasyon güvenini yeniden sağlamak için, hem yenidoğan hem de yetişkin maruziyetleri de dahil olmak üzere, Al adjuvan toksikokinetiği ile ilgili yeni deneysel çalışmaların yapılması gerektiğini kuvvetle göstermektedir."
______________
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22235057//
"Aşı kaynaklı olanlar da dahil olmak üzere erken gelişim sırasında bağışıklık zorlukları, beyinde ve bağışıklık fonksiyonunda kalıcı zararlı değişikliklere yol açabilir. Deneysel kanıtlar aynı zamanda iki ila üç immün adjuvanın aynı anda uygulanmasının, otoimmüniteye karşı genetik direncin üstesinden gelebileceğini göstermektedir."

"ABD Gıda ve İlaç İdaresi'ne göre, aşılar için güvenlik değerlendirmeleri genellikle uygun toksisite çalışmalarını içermemiştir çünkü aşılar doğal olarak toksik olarak görülmemiştir. Birlikte ele alındığında, bu gözlemler mevcut çocukluk dönemi aşılama programlarının genel güvenliği hakkında makul endişeler uyandırmaktadır."
"Çocuklarda adjuvan toksisitesini değerlendirirken, birkaç anahtar nokta dikkate alınmalıdır: (i) bebekler ve çocuklar toksikolojik risk açısından "küçük yetişkinler" olarak görülmemelidir çünkü benzersiz fizyolojileri onları toksisiteye karşı çok daha savunmasız hale getirir, yetişkin insanlarda Al aşı adjuvanları, çeşitli ciddi otoimmün ve enflamatuar durumlarla (yani, "ASIA") ilişkilendirilmiştir, ancak çocuklar, yetişkinlere göre aşılardan rutin olarak çok daha yüksek miktarlarda Al'ye maruz kalmaktadır"
"çocuklar rutin olarak yetişkinlere göre çok daha yüksek seviyelerde Al aşı adjuvanlarına maruz kalmaktadır, ancak bu bileşikler hakkında yeterli güvenlik verileri eksiktir. "
"Al adjuvanlar tarafından. Özetle, araştırma kanıtları, mevcut aşılama uygulamaları hakkında artan endişelerin gerçekten de haklı olabileceğini göstermektedir. Çocuklar aşı kaynaklı komplikasyonlar açısından en fazla risk altında olabileceğinden, pediatrik popülasyonda aşıya bağlı olumsuz sağlık etkilerinin titiz bir şekilde değerlendirilmesine acilen ihtiyaç vardır."
__________________________
https://www.longecity.org/forum/topic/61098-vaccine-adjuvants-autoimmunity-and-inflammation//
"Mechanisms of aluminum adjuvant toxicity and autoimmunity in pediatric populations"
bu makaleyi inceleyebilirseniz günlerini ayırın detaylıca inceleyin.
“adjuvanlanmış alüminyum, aşıların sağladığı bağışıklık korumasının altında yatan tepkiyi kolaylaştırmada hayati bir rol oynar. “
Yukarıda alıntı yapılan paragraf, aşıdaki tek proteinlerin, immün koruma için gerekli viral / bakteriyel hedef proteinler olduğunu varsayar. Bu durumda, belirttikleri gibi, alüminyum tarafından uyarılma, immün korumanın oluşturulmasında hayati bir rol oynar. Ancak aşıların gıda proteinleri (ovalbumin, süt, soya, maya, susamdan yağlar, yer fıstığı, balık vb.) kültür ortamı hücre proteinleri (Vero maymun böbrek hücresi proteinleri, buzağı serum proteinleri, WI38) dahil olmak üzere çok sayıda başka protein içerdiği açıktır. / MRC5 fibroblast hücre proteinleri, civciv embriyo hücre kültürü proteinleri vb.)
hedef olmayan viral / bakteriyel proteinler, bunlar da çözünmeyen alüminyum partiküllerinin yüzeyine adsorbe edilir. Daha sonra belirttikleri gibi, alüminyum yardımcı maddeler bağışıklık sistemini TÜM bu proteinlere de daha etkili yanıt vermesi için uyarır. Sonuç, bu proteinlerin herhangi birine veya tümüne karşı antikorların sentezinin yanı sıra hücre aracılı immün yanıtları içeren hedef dışı immün yanıtlardır.
Böyle bir yanıtın sonucu elbette gıda alerjisi, astım, otizm ve otoimmün hastalıkları içerir.
"FDA, aşılardaki alüminyumu diyet alüminyumuyla karşılaştırarak bilimi bir alay konusu yapıyor. Bu durumda, kas içi enjeksiyon yerine alüminyumla adjuvanlanmış aşılarımızı içmeliyiz. ..FDA, güvenlik araştırmaları için gerekli olanları bile belirleyemiyorsa, FDA tarafından onaylanan aşıların güvenli olmasını nasıl bekleyebiliriz? “
"Aşı kaynaklı yan etkilerin en ufak bir belirtisini bile derinlemesine araştırmaları beklenir. Bunun yerine, aşı yapıcıların ve düzenleyicilerin aşı güvenliği sorunlarını gizlemek için işbirliği yaptığını görüyoruz."
_____________________________________________
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0162013411002212?via%3Dihub
"Do aluminum vaccine adjuvants contribute to the rising prevalence of autism?"
"Otizm spektrum bozuklukları (ASD), ciddi çok sistemli gelişimsel bozukluklardır ve acil bir küresel halk sağlığı sorunudur. "
"En yaygın olarak kullanılan aşı adjuvanı olan alüminyum (Al), kanıtlanmış bir nörotoksin ve güçlü bir bağışıklık uyarıcısıdır. Bu nedenle adjuvan Al, nöroimmün bozuklukları indükleme potansiyeline sahiptir."
"Al'a yalnızca birkaç aşıdan maruz kalma, yetişkinlerde bilişsel bozulmaya ve otoimmüniteye yol açabiliyorsa, genellikle Al ile adjuvanlanmış aşı içeren mevcut pediyatrik programların çocuklar için güvenli olup olmadığını sorgulamak mantıksız mıdır?"
"en yüksek OSB prevalansına sahip ülkelerden çocuklar, aşılardan Al'a en yüksek maruziyete sahip gibi görünmektedir; Al yardımcı maddelerine maruziyetteki artış, Amerika Birleşik Devletleri'nde son yirmi yılda gözlemlenen OSB prevalansındaki artışla önemli ölçüde ilişkilidir"
"Çocuklar, Al'a maruz kalmanın ardından komplikasyon riski en fazla olan popülasyonun bir kısmını temsil ettiğinden, Al adjuvan güvenliğinin daha titiz bir şekilde değerlendirilmesi gerekli görünmektedir."
____________________________________________
https://www.researchgate.net/publication/312762919_Autism_Spectrum_Disorders_and_Aluminum_Vaccine_Adjuvants
"Autism Spectrum Disorders and Aluminum Vaccine Adjuvants"
"Araştırma verileri, Al içeren aşıların artan otizm insidansına katkıda bulunan bir etiyolojik faktör olabileceğini düşündürmektedir."
__________________
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1286011516000254
"Aluminum adjuvants of vaccines injected into the muscle: Normal fate, pathology and associated disease"
"Güvenlik endişeleri büyük ölçüde bu adjuvanın doğasında var olan uzun biyopersistans süresine bağlıdır ve bu, kuvvetli hücresel alım yoluyla interstisyel sıvıdan hızlı geri çekilmesiyle ilişkili olabilir; ve adjuvan partiküllerinin lenfoid organlarda ve beyinde göç etme ve yavaşça birikme kapasitesi.... gibi  yeni tartışmalar, uzun vadeli alüminyum adjuvan farmakokinetiği ve güvenliğinin ciddi şekilde yeniden değerlendirilmesinin gerektiğini kuvvetle göstermektedir."
_____________________
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844020306848
"Imaging of aluminium and amyloid β in neurodegenerative disease"


"Son araştırmalar, insan beyin dokusunda alüminyum varlığını doğruladı. Kantitatif analizler, ailesel Alzheimer hastalığı, kongofilik amiloid anjiyopati, epilepsi ve otizm dahil olmak üzere bir dizi nörodejeneratif hastalıkta beyin alüminyum içeriğinin arttığını göstermektedir."

Reconsideration of the immunotherapeutic pediatric safe dose levels of aluminum
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0946672X17300950?via%3Dihub
“Alüminyumun aşı dozlarına ilişkin güvenlik çıkarımları, yalnızca yetişkin fare ve sıçanların diyete maruz kalma çalışmalarına dayanmaktadır.”
“Yaşamın 1. gününde bebekler, vücut ağırlığı başına doz ayarlandığında izin verilenden 17 kat daha fazla alüminyum alırlar.”
“FDA düzenlemeleri, ilaçlardaki bileşen bileşenlerin güvenlik testini gerektirir (21 CFR 610.15). Yabancı proteinler haricinde, aşılar veya aşı programları için bileşen güvenlik testi gerekmez. Aşılarda alüminyum dozajı, güvenlik bilimine değil, antikor titrelerinin üretimine dayanır.” (sadece etkililik test ediliyor)
“Şu anda, Al'nin güvenlik çalışmalarına dayanan herhangi bir aşı ürününde Al'in değerlerini spesifik olarak tanımlayan bilinen veya yayınlanmış hiçbir çalışma bulunmamaktadır.”
“Sonuçlarımız, özellikle planlanan her aşı aralığında biriken vücut yükü dikkate alındığında doğumdan 36 aya kadar artmış nörotoksisite riskini öngörmektedir.”

@Ed Wood @XanthiN @powerstorm
A
4 yıl
Dünya doktorlar birliği : Koronavirüs meselesi gerçek değil
https://twitter.com/ensonhaber/status/1318218525966819330
Tüm mesele korona reklami yaparak korona aşilarini milyonlara uygulamak. Genetik prensiple çalişan bu aşilar, hicbir hastaliği onlemeyecegi gibi tamamen gen manipulasyonu icin hazirlanmiş urunlerdir.
A
4 yıl
29 temmuzda \u0027vaka sayısı\u0027 nın \u0027hasta sayısı\u0027 olarak değiştirilmesi
29 temmuza kadar tabloda 'vaka sayısı' nı görüyordunuz BU TESTİ POZİTİF ÇIKANLAR ı ifade ediyordu
29 temmuzdan sonra bunu 'hasta sayısı ' olarak değiştirdiler. bu da SEMPTOMU OLAN VE TESTİ POZİTİF OLAN KİŞİ anlamına geliyor

< Resime gitmek için tıklayın >

bakan bu değişikliği oldukça sessiz birşekilde yaptırarak (ben duymadım hicbi duyuru) bütün ağustos boyunca insanların hasta sayısını vaka sayısı gibi algılayıp, verilere güveninin sarsılmasına BİLEREK izin vermiştir.

100 bin tane test yapıp birkac binden daha fazla semptomsuz kişi bulunması ise mümkündür ve normaldir. çünkü pcr testlerini yüksek döngüyle çalıştırıyolar, yani pozitif bulmak zor değil. sağlıklı bir insandaki VİRÜS KALINTISINI BULACAK HASSASİYETTE çalıştırıyorlar testleri. bu da bilerek yapılıyor. KORKU yaymak için.
binlerce kişinin semptomsuz olarak pozitif olması ise gayet normaldir. influenza testi yapsanız o da binlerce kişide pozitif çıkar !

bakan bu güvensizliğin oluşmasına bilerek izin verdiğini düşünüyorum. kovid, bir aldatmacadır, KORONA AŞILARINDAN UZAK DURUNUZ
A
4 yıl
Enfeksiyon sebepli vefat sayısı GEÇEN YIL İLE AYNI
14.30 - 16.40 dakikaları arası.
Videoyu izlemek için tıklayınız


bakan diyorki;
2019 yılı ilk 8 ayı toplam ölüm sayısı 297.275
2020 yılı ilk 8 ayı toplam ölüm sayısı 309.632

2019 yılı ilk 8 ayında enfeksiyon hastalıklarından ölüm sayısı 8072
2020 yılı ilk 8 ayı için bu sayı 7491.
A
4 yıl
İSVEÇTE 0-65 YAŞ ARASI FAZLADAN BİR ÖLÜM YOK
HİÇ BİR SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VE ZORUNLU MASKE UYGULAMASI YAPMAYAN İSVEÇTE, 0-65 YAŞ ARASI FAZLADAN BİR ÖLÜM YOK
< Resime gitmek için tıklayın >

65 yaş üstü fazladan vefat varmı var evet, ama bunun gerçekten korona kaynaklı olup olmadığını bilmiyoruz, yukarıdaki tablo toplam ölümleri gösteriyor, ölüm sebepleri kovid olmayabilir, marttaki aşırı korona propagandası bir çok ülkede başka sebepli ölümleri de artırdı.
https://twitter.com/robottomedia/status/1306569311952277505?s=20

korona , sözde önlem uygulamış veya uygulamamış HİÇ BİR ÜLKEDE BEKLENMEDİK, AŞIRI BİR ÖLÜM MEYDANA GETİRMEDİ.

TV FİŞİNİ ÇEKİN
A
4 yıl
pandemiden haberi olmayan 1 MİLYAR ÇİNLİ
tırnak içinde yazdıklarım tarık bilen isimli çinde yaşayan türk bir youtube çu ya ait videolardan konuyla ilgili aldığım notlardır.kendi sözleridir. gerisi ise alıntılarıma istinaden yazdığım kendi notlarımdır.

not: HUBEİ çin'in 33 eyaletinden biridir. nüfusu 58,5 milyondur. vuhan ise HUBEİ eyaletine bağlı 11 milyonluk bir şehirdir.


ÇİN YENİ YILI BU SENE 25 OCAKMIŞ.
bunlar zaten 24 ocak - 3 mart arasında 40 günü bulabilen bir tatil yapıyorlarmış. yurtiçine ve yurtdışına doğru milyonlarca insan hareketliliği.https://www.milliyet.com.tr/dunya/40-gunluk-yeni-yil-tatili-basladi-2183581

"Dünyanın en kalabalık ülkesi Çin’de Bahar Bayramı dolayısıyla, köylerden ve kasabalardan şehir merkezlerine çalışmaya gelen yüz milyonlarca kişi, ailelerini ziyaret amacıyla memleketlerine gitmeye başlıyor. kırsal kesimden şehirlere gelen göçmen işçiler, evlerine dönmek için çeşitli toplu taşıma araçları ile aktarma yapıyor."


daha öncesinde wuhanda hastalık ve ölüm bildirimi yapılmış olduğu halde, zaten 24 ocak öncesinde gidecekleri yerlere gitmişler.
KARANTİNA HUBEİ EYALETİNDEKİ WUHAN ŞEHRİNDE YAPILDI SADECE O DA YENİ YIL TATİLİ OLAN ŞUBAT-MART AYINDA BİRAZ UZATILMIŞ ŞEKİLDE OLDU .25 MARTTA SEYAHAT YASAĞI KALDIRILDI WUHANDA.

-23 Ocak sabah saat 2'de yetkililer, Wuhan sakinlerine sabah 10'dan itibaren otobüsler, demiryolları, uçuşlar ve feribot hizmetleri dahil tüm toplu taşıma araçlarının askıya alınacağını bildiren bir bildirim yayınladı.
-Bildirim Wuhan'dan bir çıkışa neden oldu. Saat 10: 00'daki karantinadan önce yaklaşık 300.000 kişinin Wuhan'ı trenle terk ettiği bildirildi. (wuhan nüfusu 11,08 milyon) 23 Ocak öğleden sonra, yetkililer Wuhan'dan ayrılan bazı ana otoyolları kapatmaya başladı. (wuhanlıları da memleketlerine gönderdikten sonra karantina başlıyor)
-24 Ocak, Hubei'de vilayet düzeyinde 8 şehire ek olarak 4 şehir daha karantinaya alındı.

31 ocak - "ÇİN YENİYILI SEBEBİYLE MARKETLER KAPALI OLMASINA RAĞMEN, HER MAHALLE İÇİN 2 TANE AÇILDI" diyor. sokaklar dükkanlar boş kapalı ama bunun sebebi korona değil çin yeni yılı diyor. 4 senedir bunu gözlemliyorum zaten diyor. (tarık bilen yer: ZHEJİANG))
4 şubatta hubei dışında en çok vaka görülen eyalet olan zhejiang'da (tarık bilenin ikamet ettiği) bazı ilçelere giriş çıkışlar yasaklanıyor. halen doğru dürüst bir karantina yok . ulaşım otobüs taksi yok. 22 şubata kadar günde bir kez aileden birkaç kişinin dışarı çıkmasına izin verilecek şekilde bir karantina uygulanıyor. 22 şubat tarihinde bu da bitiyor.
16 şubat tarihinde otobüs taksiler açılıyor.


ÇİNİN HUBEİ EYALETİNİN DIŞINDAKİ HATTA BU EYELETTEKİ WUHAN HARİCİ DİĞER ŞEHİRLERDE BİLE VAKA VE ÖLÜMLER OLMASINA RAĞMEN DOĞRU DÜRÜST BİR SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BİLE UYGULANMIYOR KAPILARA KAYNAK YAPMAK ŞÖYLE DURSUN !
Sokaklarda tek tük insan var evet. çünkü zaten şehir merkezleri boşalmış millet kırsala gitmiş. kalanların ise korkudan çıkmaması çok normal, çıksada gidilecek bir yer yok zaten. Şubatın sonuna doğru dönmeye başlamışlar ve şehirlerde hareketlilik başlamış.

25 şubatta bazı okullar eğitime online başlamış. bazıları dönem için kapatmış
23 martta hubeideki birçok hastanede hastalar taburcu edilmiş.

25 martta bazı okullar derse başlamış.....

15 haziranda bir videosunu da izledim, (2. dalga dürtmesi gelmiş çine)
- pekinde görülen yeni vakalar nedeniyle çıkan bölgelerdeki okullar kapatılmış. yani o zamana kadar okullar açık.
17 haziranda pekindeki okulların tümü eğitimi durdurmuş. (eğitim yılı da bitmişti zaten)
bu tarihten sonra da hayat normal akışında.
YENİ BİR ÇİN YENİYILI TATİLİNDE GÖRÜŞMEK ÜZERE ÇOCUKLAR
_______________________________


25 ocak bunların yeni yılı. yeni yıldan önce vuhanlılar da dahil olmak üzere bütün eyaletlerdeki işçiler evli evine köylü köyüne dağıldıktan sonra, 24 ocakta ne hikmetse vuhanı karantinaya almaya karar veriyorlar. tatil başlıyor, karantina başlıyor.
yurtiçinde ve YURTDIŞINDA tatilde olan çinliler, keyif yaparken. ülkelerinde sembolik bir pandemi yaşanıyor. KİMİN UMRUNDAYDI ?
25 ocak - 25 şubat arası dünyayı gezdikten sonra çinliler ülkelerine dönmeye başladıklarında ne hikmetse, pandemi bitiyor.
martta pandemi hastaneleri boşalmaya başlıyor. okul iş açılıyor. TATİL DÖNÜŞÜ PANDEMİ BİTİYOR.


ŞİMDİ SORUYORUM BEN SANA . NERDE O KAPIYA KAYNAK YAPILAN, İNSANLARI AYLARCA EVE TIKAN ÇİN.? VUHAN DIŞINDA DOĞRU DÜRÜST KARANTİNA YAPAN BİR ŞEHİRLERİ BİLE YOK. ADAMLAR TATİLE ÇIKINCA PANDEMİ BAŞLIYOR SÖZDE, DÖNÜNCE DE BİTİYOR.
VUHANIN NÜFUSU ÇİNİN %1 'İ BİLE DEĞİL. VUHAN DIŞINDA PANDEMİDEN HABERİ OLAN BİR EYALETLERİ YOK.

Madem aslında var da gizliyorlarsa, pandemi hastanelerini niye kapattılar. ? çinin yarı nüfusu niye kırılmadı hastalıktan ?
çinde toplam ölü sayısı 4000 küsür. bunun belki 50 katı insan pnömoniden ölmüştür zaten çinde. fakat. bunların hiçbirisi ayrı bir korona muamelesi görmedi."wuhandaki" pandemi hastaneleri kapatıldı. normal hastanelerinde tedavi gördüler. mevcut hastaneleri yeterli olduki pandemi hastanelerini kapatabildiler.


MADEM BU VİRÜS ÇİNDE ÇIKTI VE DÜNYAYA YAYILDIYSA OCAK ŞUBAT DA NİYE YAYILMADI ? NEDEN 12 MARTTA WHO'NUN PANDEMİ İLANIYLA HER YERDE BİR VAKA VE ÖLÜM PATLAMASI YAŞANMIŞ OLUYOR? HORTLADIMI BU VİRÜS ?
BU ÇİNLİLER FETHİYEYE GELİP PARAŞÜTLE ATLAMADILARMI ? PAMUKKALEYİ GEZMEDİLERMİ ? İSTANBULA GİTMEDİLERMİ OCAK ŞUBAT MARTTA ? BU VİRÜS 11 MARTA KADAR NEYİ BEKLEDİ ?

Turkiyede ise bahar dönemi koca okullar kapandı işyerleri aylarca kapandı. TEMMUZA KADAR TURİZM ÇALIŞMADI. ne için biliyomusunuz?
WHO'nun ortaya attığı koca bir yalan için.

who nun ve aşı şirketlerinin planları var. herşey onların çizelgesine göre işliyor. virüs bu yüzden kafasına göre yayılamıyor :) yaşadığımız şeyin bir virüs veya bir pandemiyle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur. bilim yerde sürünüyor. önlem adı altında hiç bir bilimselliği olmayan uygulamalar halka zorla dayatılıyor. bunların hepsi korku atmosferini beslemek içindir. 6 aydır bu pandemi muhabbetinin uzamasının sebebi nedir ? çünkü bitirme zamanı gelmedi henüz. ne zaman ocakta o aşılar piyasa çıkacak. ve tüm insanların olması istenecek. o zaman bitirilecek.
bu kadar zamandır bu kadar şeyi boşuna yaşatmadılar. sonunda size sunacakları aşıların basit normal aşılar olduğunu düşünmeyiniz. bir çözüm olacağını da düşünmeyiniz . olayın bu aşılarla yakından ilgili olduğunu unutmayınız. lütfen artık tv nin alet olduğu korku propagandasının farkına varınız.
A
4 yıl
Derya Unutmaz : \"AŞI SERTİFİKANIZ OLMADAN SEYEHAT EDEMEYECEKSİNİZ\"
ortada ne aşı var, ne bişey, ama planlar hazır, projeler hazır ne de olsa ?

derya unutmaz kovid aşıları için şunları söylüyor : "BELLİ ÜLKELER BUNU ZORUNLU YAPACAKLAR,VEYAHUTTA SEYEHATLERDE AŞI SERTİFİKANIZ OLMADAN SEYEHAT EDEMEYECEKSİNİZ Kİ BU BAZI HASTALIKLAR İÇİN ŞUAN SÖZ KONUSU "
11.45 - 11.55
Videoyu izlemek için tıklayınız
bi de şuan bazı hastalıklar için söz konusuymuş. bak sen şu işe..

hes uygulamasından alışığız zaten . uyar bize. zorunlu maske uygulamasını, zorunlu karantinaları eleştirmediğimiz gibi tabikide zorunlu aşı uygulamalarını da eleştirmeyiz. DSÖ ne derse onu yaparız, çünkü dsö(WHO) tüm dünyanın iyiliğini düşünen, hep doğru söz söylemiş yüksek derece güvenilir bir kurumdur. sorun yok.
A
8 yıl
Eskişehir- Adobe Fireworks - Yardım
merhaba, 64 bit bilgisayarıma 32 bit Adobe Fireworks yükledim. çünkü 64 bitlik crakle çalışmadı. neyse programın düzgün çalışmadığını düşünüyorum acaba bundanmı kaynaklanıyor merak ediyorum. mesela. şöyle
bütün renk seçenekleri seçili olduğu halde. boya racım boyama yapmıyor. işlem olarak algılıyor ,, yani. "geri" tuşu çalışıyor ama. boyamıyor bir türlü.
ben de ya program bozuk çalışıyor yada ben farketmeden bir ayarla oynadım falan diye düşündüm bu seferde. programın ayarlarını nasıl sıfırlayacam onu aramaya başladım lakin bulmak ne mümkün!

derken işte bi logo yapacam yapamıyorum. yardım almam gerekiyor. yok mu yardımedecek biri bana
A
9 yıl
e kayıt hakkında
arkdşlar e kaydı yaparken bir link açmamı istedi o link açılmadı, ama o linki okumamız ve onaylamamız gerekiyordu , demek istediğim e kayıtta ekstra birşeyler yapılıyomu , ekstra
bir belge lazımmı, ben internete girdim çat çut yaptım hemen çıktıyı da aldım iş bittimi şimdi
A
9 yıl
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (antalya)
akdeniz üni müh fakültesinde okuyan yokmu aramızda, hiç yorum bulamadım müh fakültesi konusnda
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.