P

Yüzbaşı
22 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
112 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
P
3 hafta
Desteğe ihtiyacım var konu dışı ahalisi
Arkadaşlar merhaba. Üniversite bitirme projesi ödevim için ''Sosyal medyanın yeme içme alışkanlıkları üzerindeki etkisi'' ni araştırıyorum. Ödevim için gerekli verileri anket yaparak toplamam gerekiyor. Biliyorum anket doldurmak oldukça sıkıcı ancak mecbur kaldım. 5 dakikanızı bile almayacak bir anketi doldurarak yardımcı olmak isterseniz google form linkini bırakıyorum. Vaktini ayıran tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar

Dipnot: Bu konularda daha iyi fikri,tecrübesi olan varsa dinlenemeye hazırım.


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0XM6VJcxivDF_rbpBz4BHceEhB5ynZnFP7lH7kGWX1GLMXg/viewform?usp=send_form
P
2 yıl
Hisseli arsa satışında hissedarların anlaşamaması
Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında fikir almak istiyorum. Yaklaşık 10 hissedarı bir arsamız var. Hepsinin hisse oranı farklı ancak totalde hissenin yarısından fazlası bizim. Bu arsa uzun yıllardır atıl vaziyette duruyor. Oldukça merkezi konumda ve değerli bir arsa. Geçtiğimiz gün bütün hissedarlarla konuşup satışı konusunda anlaştık. Emlakçıdan fiyat aldık ancak son gün bir kişi caydı. Şimdi merak ettiğim çoğunluk satılması konusunda mutabık. Böyle bir durumda satmak istemeyen hissedarı bu ortaklıktan çıkarmanın bir yolu var mı?

Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla ortaklığın giderilmesi konusunda bir dava açabiliyorum ancak o zamanda söz konusu arsanın tamamını değerinin çok altında satıp herkese dağıtıyor.Bu konuda ne yapabiliriz bir fikir veya yardımda bulunursanız çok sevinirim.herkese iyi forumlar.

Not: Bu arsanın üstünde 2 ev var bilmiyorum sonuca etkisi olur mu
P
4 yıl
Kredili ev satışı
Arkadaşlar öncelikle merhaba konuyu doğru yere açıp açmadığım konusunda fikrim yok hatam varsa affola.

Yakın zamanda evimi satıcam fakat daha önce hiç ev satışı vs yapmadım bu konularda epey cahilim.Evi alacak olan arkadaş kredi kullanıp alıcak.Tapuya gelene kadarki işlemleri az çok ögrendim fakat tapuda işler nasıl oluyor ? Sanırım bankanın avukatı geliyormuş birkaç imza işi oluyormuş.Para tapuyu devretmeden geçmiyecek anladığım kadarıyla.Tapuyu devrettikten sonra parayı nasıl alıcam veya bankanın avukatı tapu dairesine geldiginde neye dikkat edicem bilen birisi yardımcı olur tecrübelerini aktarırsa çok mutlu olurum.İlk defa ev satışı yapıcam epey stresliyim yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
P
4 yıl
Silinebilir
.
P
5 yıl
46/2-C ceza
Arkadaşlar merhaba bu sabah ceza sorgulamak için siteye girdim ve 235 lira ceza yedigimi gördüm.Biraz araştırdım bu madde tehlikeli şerit degiştirdigim için yazılmış.Cezanın yazıldığı saat 8 ve ceza yazılan yer evime 10-15 dk mesafede..ben zaten sabah 8 de çıkan bir insanım o saatte orda bulundugumu bile düşünmüyorum.Onuda geçtim ben boş yolda otoparka girerken bile sinyal veririm nasıl yedim o cezayı aklım almıyor..Bu cezaya itiraz etsem bir sonuç çıkar mı ? bu konuda tecrübesi olan varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim..
P
9 yıl
Silinebilir
Silinebilir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.