O

Çavuş
20 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
8 yıl
Satılık Th 10 köy
O
8 yıl
Abus Kilit Tavsiyesi
Merhaba motoru bağlamak için güvenilir bir kilite ihtiyacım var bir kaç tane kilit gördüm ama kararsız kaldım. Tavsiyeniz yada öneriniz var mı ?
http://www.feyizoglu.com/1610-110-Key-Combo-Lock-Chain-Zincir_49669.html#0
http://www.feyizoglu.com/8210-110-Iven-Chain-Zincir-Kilit-110-cm-_49525.html#0
http://www.feyizoglu.com/1025-120-Steel-O-Flex-Halat-Kilit-120-cm-_48823.html#0
O
8 yıl
Direksiyon sınavından kaldım, bir sorum var.
1.hakkim olan direksiyon sinavinda kaldiktan sonra, tekrar kursa sinav kaydi talebim olmamasina ve direksiyon egitimi almamama ragmen, kurs otomatik olarak beni yarin ki direksiyon sinavina kayit ettirmis. Ve benden 200 lira talep ediyor. Sinava girsem de, girmesem de bu parayi vermek zorunda oldugumu soyluyor. Bugun ve yarin icin saglik raporu bile almama ragmen bu raporun yarin ki sinav hakkimda bi etkisi olmayacagini, sadece 4 sinav hakkimi, 5e cikartmaya yarayacagini soylediler. Bu 200 lirayi vermek zorunda miyim? Yapabilceklerim neler?
Yalniz A2 ehliyet almak icin.
O
9 yıl
112 level köy 200 tl
112 level isim değiştirme hakkı mevcut. 200 tl
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
O
9 yıl
Direksiyondan gelen gıcırtı sesi
Merhaba,2003 model clio arabamı çalıştırdığım zaman araba resmen ağlıyor, gıııyk diye ses geliyor, bi kaç km de giderken sağ ve sola çevirince ses devam ediyor, daha önce başına gelmiş olan veya tamirinin ne kadar tutacağını bilen var mı ?
O
9 yıl
İphone 5 ekran sorunu
Ekranda sürekli böyle bi bulanıklık var, telefon düşmeden bu hale geldi.Daha önce başına gelmiş olan var mı ?
< Resime gitmek için tıklayın >
O
10 yıl
Servisten bozuk gelen bilgisayar
Merhaba arkadaşlar toshiba dizüstü bilgisayarım var 1.5 senedir kullanıyorum, ilk izmir toshiba servisle tanışmam geçen sene oldu, fan bozulmuştu oyun açtıktan 30 dk sonra bilgisayar kapanıyordu ,aradan 6 ay geçti bilgisayar çok ısınmaya başladı servise verdim ,fan tozlanmış dediler ve normal verdiğim bilgisayar için açılmıyor gibi bişeyler dediler ve 120 lira para istediler onay vermedim tartıştım bilgisayarı normal istiyorum dedim şikayet ettim bişey çıkmadı ,ben yaptım bilgisayarı, geçen hafta yine oyun açınca 30 dk sonra bilgisayar kapandı yine izmir toshiba bilgisayara teknosa aracılığıya verdim ,teknosadaki kız baktı açılıyor bilgisayar kontrol etti gönderdi, 10 iş günü sonrası toshiba servisi beni aradı ve tozdan dedi para istedi, dedim bu nasıl toz felan tartıştım bişey çıkmadı tabiki, teknosaya bilgisayarı almaya gittim orada bilgisayarı açtım bilgisayar açılmadı, bu sefer kabul etmiyorum diyip istanbul toshiba servise gönderdim, kusura bakmayın asıl konuyu açmamdaki sebeb size bu hatayı sormaktı hepsini anlatmam gerekti
< Resime gitmek için tıklayın >
O
10 yıl
araba tavsiyesi
B sınıfı araba almak istiyoruz otomatik vites mümkünse dizel aklımızda olan modeller corsa, mazda 2 , polo yada c3 mazda 2 en uygun duran model gibi sizce en uygun hangisi olabilir ?
O
10 yıl
Seramik maket
Seramik maket yapan daha önce var mı hepsiburadada gördüm ev maketleri vardı fiyatı biraz pahalı ama değer gibiydi yardımcı olabilcek biri varmıdır
O
10 yıl
Direksiyon sınavı
Merhaba arkadaşlar 29 haziranda yazılı sınavına girdim ehliyet için geçtim direksiyon sınavı için 7 aralıkta giricem sınava, sınav nasıl oluyor değişiklik oldumu yada zorlaştımı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.