M

Yüzbaşı
19 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
63 üye
Görüntülenme (?)
1584 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Paraf e-ticaret 75 TL paraf para (4-17 ocak)
https://www.paraf.com.tr/content/parafcard/tr/kampanyalar/e-ticaret/paraf-ile-eticaret-alisverisleinizde-75-tl-parafpara.html

4-17 Ocak 2022 tarihleri arasında yurt içi tüm sanal iş yerlerinden yapılacak olan 300 TL ve üzeri her harcamaya 25 TL, toplamda 75 TL ParafPara verilecektir.
Kampanyaya sadece sanal iş yerlerinden yapılan harcamalar dahil olup, fiziki POS’lardan yapılan harcamalar dahil değildir.
Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da ÖDÜL2 yazıp 3404’e SMS gönderilmesi (KKTC için 3444’e) gerekmektedir.
Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur.
Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların ilki kampanyaya dahildir.
Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 75 TL’dir.
Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.
Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.
Paraf, Parafly, Sanal kartlar ve Ek kartlar kampanyaya dahildir.
Parafree, Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 04.03.2022 saat 21:59 olup, kullanılmayan ParafParalar 05.03.2022 tarihinde geri alınacaktır.
Fatura, vergi, mail-order aracılığı ile yapılan işlemler, BES ödemleri ve düzenli ödeme talimatları kampanyaya dahil değildir.
TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
M
4 yıl
Halkbank sanal kart oluşturma sorunu hakkında
İyi günler arkadaşlar,

3 gündür paraf kredi kartım için Sanal kart çıkarmak istiyorum ama hem mobil uygulamada hemde Pcde sürekli sorun yaşıyor ve kart oluşturamıyorum. Mobil uygulamada sistem arızası, Pcde ise lütfen daha sonra deneyin hatası veriyor.

Kaç kez banka ile görüştüm, 2 kez talep açtım, şikayet vara yazdım, Halkbank internet sitesi canlı yardıma yazdım ama bir türlü soruna çözüm bulamadılar. Böyle bir sorun yaşayan var mı acaba?
M
10 yıl
Teknosa trust 1 alana 1 hediye
Teknosada trust marka ürünlerden 1 adet alınca size farklı bir ürünü ücretsiz hediye veriyor. Yalnız aldığınız ürünlerden DÜŞÜK tutarlı olanı hediye ediliyor.

Az önce çanta artı kablosuz mouse olan seti aldım bir başka kablosuz mouse da hediye verdi.

Eğer hediye verilen ürünü beğenmezseniz ürünü tekrar sepete ekle deyin alternatif farklı bir ürün hediye seçeneği daha sunuyor ve hangi hediyeyi beğenecekseniz o ürünü elde edinceye kadar denemeye devam edin

http://www.teknosa.com/arama/?s=TRUST

edit: başlıktaki farklı kelimesi kaldırıldı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.