T

Yarbay
13 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
22 üye
Görüntülenme (?)
203 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
Reise hakaret bir suçtur cezası en ağır şekilde verilmelidir
CeHaPe milletvekilinin bu ülkenin cumhurbaşkanı; gazi başkomutan mareşal Recep Tayyip Erdoğan ' a hakaretten en ağır ceza verilmedilir. kendisini eshefle kınıyorum
T
6 yıl
kim ne derse desin maçın adamı OZZY\u0027DİR
10 numaramız kaptanımız maestro orkestra şefi ozzymiz bu maçın adamıdır.hiç ağlamayın.
T
6 yıl
Reisi Yanlızlaştırmaya Çalışıyorlar
Maduroya suikast düzenlendi.ben bunun reisi yalnızlaştırmaya çalışmak olduğunu düşünüyorum.amaç lider kurdun yandaşlarını yok edip köşeye sıkıştırıp onu altetmek olarak görüyorum.Merak etme REİS yanlız değilsin bu millet her zaman seninle mezara kadar..ulaşamayacaksınız..
T
6 yıl
Ozzy ve Q7
Bu sene bu iki yıldızdan büyük şeyler bekliyorum. ikisi de çok yetenekli ve dünyada mevkilerinin en iyilerinden birisi(türkiyeyi saymıyorum zaten).Bir tarafta BEŞİKTAŞımızın çocuğu genç yetenek Ozzy(benim türkiyede izlediğim en iyi ortasahadır) diğer tarafta portekizin asi çingenesi Q7.Bu sene şampiyonlukta önemli pay sahibi olacaklar bence.Ozzy ve Q7 düşmanı renktaşlarım ağızları açık izleyecekler bu ikiliyi
T
6 yıl
İncecil secim sonu burda olun
Hayava girdiniz iyice hayava girince Reis alir havani.. Ilk tura birakmadan bitircez isi insallah. Reisin lider olmama gibi bi durumu yok zaten.

Milletin bekasini
Tl nin yukselisini
Chpnin yaptigi zulumleri
15 Temmuzu
REIS i
Ummeti
Ulkenin sahlanisini

Hic unutmam annem babam devlet memuru 1 yil maaslarini alamadiklarini bilirim..evimiz sobaliydi yakacak komur bulamazmisiz..2 gun evde aş pismemis aş..siz bunlar ne demek bilirmisiniz..yag kuruklari seker kuyruklari gaz kuyruklari..
Bu yuzden inadina Reis zorla Reis
T
6 yıl
Sizde olmayan ama bizde olan çok şey var
Q7 asi çingenem mesela,ozzy mesela,filozof Şenol GÜNEŞ mesela.hadi lan ordan dediginizi duyar gibiyim sizin boyle topculariniz olsa heyecandan kaleye koyardiniz

Q7 yi anlatmaya gerek yok(ronaldo bile kabul etmis ustunlugunu) ozzy acik ara ligin en zeki futbolcusu.

Seneye havanizi aliriz merak etmeyin
T
6 yıl
Q7 yi yedirmeyiz
Q7 ye sallayan renkdaslarim var nedir sizin derdiniz? Hadi ikiz kardesleri anliyorum hasetlerinden catir catir catliyorlar boyle bir oyunculari olmadigi icin.bu adam ulkeye gelmis tartismasiz en yetenekli oyuncu.adin varligi bile iki oyuncu eksiltiyor. ne alip veremediginiz var asi cingenemle. Fenerin oyunuyla ceza yedigi icin mi fenerasyon yani hersey ortada 2 mac yemesi gerekirken 5 mac yedi.

Son olarak Ayaginin disi kalbimin ici
T
6 yıl
Birlik olmaliyiz
Bu gunlerde milli birlik ve beraberlige onem vermeliyiz..ordumuz afrinde destek olmaliyiz.milli ve yerli olmaliyiz ben osmanliyim..Biz hepimiziz herkez biz biziz biz siziz biz AFRIN iz..
T
6 yıl
Q7\u003eCR7
dedim dedim inanmadınız.gözlerinizle gördünüz artık ligi geçtim dünyada yok bu golü atabilecek adam
T
6 yıl
BEŞİKTAŞ EZİLİR DİYENLER MAÇ SONU GÖRÜŞELİM
en fazla 2 farkla yenebilirler.rövanşta arenada futbol dersi veririz .biz en az onlar kadar kuvvetli bir ekibiz.görüyorum yok 5-1 yok 4-1 yok 9-0 bilmem ne.onlarda olmayıp bizde olan önemli silahlar var. östersunds ve vardarcılar kıskançlıklarından çatlasınlar bizim futbolumuzu tırnaklarını yiyerek izlesinler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.