E

Yarbay
06 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
360 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
geçen yıl
Windows 11 İlginç Konum Sorunu
Arkadaşlar daha anlaşılır olması için Youtube'a video yükledim.


https://www.youtube.com/watch?v=hfvCz-fV9gY

Özetle; Eğer bir kereliğine Edge'den veya Microsoft'un haritalar uygulamasından konum bulamazsam, Chrome veya diğer browserlar konum bulamıyor.

Hangi sürüm w11 olursa olsun hepsinde aynı sizlerde durum nedir
E
geçen yıl
Windows 11 Hizmetlerde Açıklaması Olmayan 3 Tane Servis Hk.
Arkadaşlar, sistemi yeni kurdum, hizmetlerde gezinirken tesadüfen açıklaması olmayan 3 tane servis gördüm. Bu bir problem midir? Sizde nasıl gözüküyor?

(Servisler Microsoft Servisleri olarak gözüküyor msconfig de.)

Windows 11 Lisanslı
22H2
22621.755


< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
E
2 yıl
Google Translate Veri Paylaşıyor
​Google translate neden sürekli veri gönderip duruyor? Fikri olan var mı?  Kamera girişi geliştirin kısmı kapalı. Ayarlardan kapatılacak başka yer yok. Sizde de öyle mi?

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
E
2 yıl
Taotronics 79 Pro Kullanıcı Deneyimi
7 Günlük Kullanıcı Deneyimim:

Malesef son kullanıcının dikkat etmeyeceği, gözünden rahatça kaçabileceği ciddi sorunları var bu kulaklığın. Meraklısına söylüyorum. Direk anlamazsınız kullanınca. 

Kaliteli formatta veya normal farketmez bir süre sonra stereo dengesi bozuluyor. Düzeltmek için bir kere veya bir kaç kere bağlantıyı kesip yeniden eşleştirmek gerekiyor. Nedir bu dengesizlik peki; Mesela sağ sol stereo testlerinde, örneğin sağ sesi kulaklıktan tam vermesi gerekirken, sesi hem sağ hem solda (solda 3 tık daha az) vermesi gibi. 

Aramalarda tek kulaklık bağlantısı kopabiliyor. Tam arama yapıyorsunuz karşı taraf açıyor kulaklıkların biri hemen disconnected oluyor. Sürekli olmasa da bu, en kritik anda olunca sinir bozuyor. 

Ayrıca müzik dinlerken kulaklıkların birinde bir süre sonra frekans kaybı oluyor. Müzik kulağınız varsa ayar olursunuz. Yani mesela sağ kulaklıkta birden kalite kaybı oluşuyor gibi. Yine bunu düzeltmek için yeniden eşleştirmek veya sıfırlayıp eşleştirmek gerekebiliyor

Şarj süreleri kulaklığın ve kabın yazıldığı gibi kesinlikle değil. Kutunun şarjı da kulaklığın şarjı da olması gerektiği gibi değil. 

Şimdi gelelim diğer özelliklere;
Diyelim ki yukarıdaki ciddi sorunları ben görmedim ya da görmezdem geldim. 

Bu sıkıntılar yok diyelim; 

Kulaklığın müzik ses kalitesi, bass kalitesi ve ses yüksekliği gayet tatmin edici. Gerçekten fiyatına göre (537Tl'ye aldım) başarılı. Müzik, film izlemek için çok iyi. (Birden stereo dengesi bozulmaz veya kulaklıkların birinde frekans kalite kaybı olmazsa tadından yenmez.)

Mikrofon ile konuşurken gelen ses kalitesi 5 üzerinden 4, Giden ses kalitesi şu an için şikayet almadım normal sessiz ortamlarda konuşuyorum (çok gürültülü ortamlarda henüz test edemedim) 

Arada YouTube'da stereo testi yapın. sağ veya sol kulaklık dengesiz olabilir. Ses hangi tarafta ise sadece o taraftan gelmeli. Bu sorun kulaklıkları kutusuna koyup bir süre kullanmayıp tekrar kullanınca veya sadece tekini kullanıp sonradan ikisini de kullanınca olabiliyor. Bunu her seferinde kontrol etmek sıkıcı. Bu sorunlar olmasa ses kalitesi ve seviyesi fiyatına göre çok başarılı. 

Kullanıp denediğim cihazlar; Huawei Mate 10 Pro ve Xiaomi Mi 10t pro da denedim. 

Son olarak mağazadan (hepsiburada) kıllandım. Umarım kısa süre kullanılmış veya iade ürünleri çakmıyorlardır bize.
E
6 yıl
WhatsApp ı açınca mesajların ard arda gelmesi
Arkadaşlar son bir aydır whatsapp mesajları sadece açtığım zaman ard arda gelir oldu. Hem wifi de hem mobilde oluyor. Güç tasarrufu fln açık değil. Arka planda manuel olarak sürekli çalışır durumda. Pil optimizasyonu da whatsapp için devre dışı. Uygulamayı silip yüklesemde aynı. Bir kere facebook uygulamasında 2 kere de messenger lite uygulamasında aynen böyle oldu. Whatsapp sürekli oluyor kafasına göre takılıyor. Çözemedim. Deneyimli arkadaşlar varsa bilgi almak isterim. B142 Huawei Mate 10 pro.
E
8 yıl
X-FI XTREME GAMER\u0027de Logitech G51 için Crossover Frequency AYARI NE OLMALI ?
Net bir bilgiye ulaşamadım.

Logitech G51 e bağlı X-FI XTREME GAMER ses kartım var

Ekte eklediğim resimdeki ayarlar Logitech G51 için ne olmalı ?
Resimdekiler doğru mu ?
Anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkür ederim.

http://www.cnet.com/products/logitech-g51-speaker-system-for-pc-wired-series/specs/

Frequency Response
36 - 20000 Hz
•Signal-To-Noise Ratio
94 dB
•Total Harmonic Distortion
10%
•Crossover Frequency
150Hz


< Resime gitmek için tıklayın >
E
8 yıl
o\u0027juvi Parfümlerinden Kullanan Var Mı ?
Hiç bir yerde kullanıcı yorumu karşılaştırma vs bulamadım.
İçinizden deneyen oldu mu hiç acaba ?

http://www.ojuvi.com.tr/

EDP parfümler
E
8 yıl
Ultra Tab 8W Yeni Sitesinde Olmayan Sürücüleri Buldum
Arkadaşlar Hometech in sitesinde hala bazı eski driverlar var. Yine didik didik sürücüleri kontrol ederken iki adet yeni sürücü buldum.

Bunları HP nin İngilizce sitesinden aratarak en son tarihli Windows 10 sürücülerini rahatlıkla yükleyebilirsiniz

Aratmanız gereken sürücü isimleri :

Realtek RTL8723BS Wireless LAN 802.11n SDIO
Realtek Bluetooth UART Bus Driver


Hp nin sitesinde yeni sürücüleri var ancak Hometech sallamıyor şu sürücü olayını zaten sensör sorunundan da bir haberler.

Sürücülerimizin güncel versiyonlarını buldukça paylaşacağım. Bunları kurmanızı tavsiye ediyorum.
E
10 yıl
İlk Türk IOS Çocuk Oyunu Çıktı !
‘Evin Küçük Yardımcısı’

İlk türk ios çocuk oyunu çıktı.

Barıs Dalkıran ve Volkan İşcen ilk Türk ios çocuk oyununu yaptılar!

Oyunu appstore'dan ücretsiz indirebilir, hem oyunun yapımcılarına destek olmuş olursunuz hem de çocuğunuz oynayıp eğlenir

Amac; Cocuklarin ebeveynleriyle birlikte takim olarak ev islerini yapmaları ve oynayarak bu isleri ogrenmeleridir.

Hedef kitle 2-6 yas arasi cocuklar olsa da, konuyla alakasi olmayanlar bile denemek ve destek olmak icin oyunumuzu indirebilirler.

Maalesef ulkemizde bu tarz isler cok cok nadir ve zor cikiyor. O yuzden hepinizden 2 dakikanizi ayirip oyunu indirmenizi ve/veya paylasmanizi rica ediyorum. Hizli bi indirme sayisi yurtdisi appstore'larin da ilgisini cekmemizi saglayacaktir.

Sevgiler, teşekkürler..

[simage480https://mini.donanimhaber.com/images/upfiles/145524/b468d0e3-4e57-4c3c-8604-7e1b710c8f04.jpg" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >
[simage480https://mini.donanimhaber.com/images/upfiles/145524/4c3d9510-8798-4665-ba47-51736859a666.jpg" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >

https://itunes.apple.com/us/app/little-helper-house-kitchen/id836691308?mt=8
E
10 yıl
Lumia 920 Orjinal Kasa Bulamıyorum
Arkadaşlar İstanbul İçi Orjinal Lumia 920 Full Beyaz Kasa arıyorum ancak piyasada (akilliphone vs gibi sitelerde) aa kalite çıkıyor. Uyumsuzluk sorunu yaşıyorum başıma geldi.
Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır acaba birebir orjinal bulabileceğim bir yer ?? Cevaplarınız için teşekkürler..

AA KALİTE NASIL ANLAŞILIR: Orjinal olmayan bir lumia 920 kasasında sim girişi dardır. Sonradan alacağınız veya orjinal kasanızdaki sim kart kapağı yuvaya girmez törpülemek zorunda kalırsınız. Orjinal Lumia 920 full kasasının içindeki parçalar bellidir. AA kalitede olanlarda wifi kısmı ve heat spreader (ısı dağıtıcı) kısmı yoktur. Ayrıca soldaki antendeki ve sağdaki tuşların olduğu kısımlarda toplamda 12 adet klips vardır telefonunuzu içine koyayım derken bir türlü sokamazsınız çünkü bu lanet klipslere oturmazlar orjinal kasanızdakiler duruyorsa onları hassasça söküp bunlara takmanız lazım o zaman oturur ama yine de tam oturmaz. Malesef piyasada bazı beyinsiz satıcılar ezberden orjinaldir diye her yerde ilanlarda vslerde satıyorlar.. Bilginiz olsun, olmalı başınıza gelmesin..



Edit:İlave
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.