R

Çavuş
12 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
2 yıl
Bu 2 İşlemci Aynı mı? Uyum sorunu olur mu?
Laptopun işlemcisi ne yaparsam yapıyım artık soğumuyor. 10 seneyi geçti, ben de işlemciyi değiştirmeye karar verdim.

Kullandığım işlemci:
https://ark.intel.com/content/www/tr/tr/ark/products/53469/intel-core-i7-2670qm-processor-6m-cache-up-to-3-10-ghz.html

Yükseltmek istediğim işlemci:
https://ark.intel.com/content/www/tr/tr/ark/products/71459/intel-core-i73630qm-processor-6m-cache-up-to-3-40-ghz.html


Soket tipleri aynı, bu yüzden değiştirmişken biraz iyisi olsun istedim.

Sizlere sormak istediğim soru: Bu 2. işlemciyi alırsam uyum sorunu olur mu?
R
5 yıl
Fren lambası tabelası nerde yaptırabilirim
Mrb. Oto aksesuar dükkanım var, dükkanda satmak için bu tarz fren lambası tabelası nerde yaptırabilirim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
R
6 yıl
En yakın arkadaşımdan yediğim efsane satış
Halısahalar eşini dostunu en iyi tanıyacağın yerdir diye okurdum öyle gülüp geçerdim meğer doğruymuş.

En iyi arkadaşım dediğim insanın yaptığı efsanevi satışı anlatıyorum.

Öncelikle yaklaşık 1 yıldır falan 10günde 1 belirli kişilerle kadro yapıp oyuncuları değiştirip kadrolar kurup halısaha maçı yapıyorduk. Kimse messi ronaldo değil, 40 yaşında adam da var 15 yaşında çocukta var. Ben 27 yaşındayım. Bende şeker var, erken yoruluyorum o yüzden kayele geçiyordum, normalde kaleci para vermez, para da veriyordum. Kalecilik seviyemde şöyle tarif ediyim, karşı takımda sabit kaleci hiçbir zaman olmuyor, sürekli 2-3 gollüğüne değişmeli geçiyorlar bu bile benim olduğum takımı direk öne geçiriyor ve zamanla kaleye geçe geçe ortalama bi halısaha kalecisi kadar olmasada bişeler yapıyordum.

Neyse oynadığımız son maçta en yakın arkadaşım (Organizatör) bizim takıma abisinin arkadaşını aldı, forvette oynuyor. Ortasahadan topu alıp direk kaleye vuruyor, tuhaf tuhaf triplere giriyor. Pozisyon oldu topu kurtardım, degaj yapamadım, sinirlendi topu aldı bizim kaleye vurdu, bişe demedim. Benden büyük evli çocuklu adam. Devam eden dakikalarda bi gol yedim ki yemem çok normal ben prof kaleci değilim. Başladı bağırmaya hakaret etmeye. Dedim kolaysa gel sen yap, her hafta aynı şeyi yapıyorsun. Öyle dememle bi sinirlendi ortasahadan üzerime doğru koşmaya başladı, araya girdiler tuttular falan bişe olmadı yani.

Maçtan sonra o kendi arabasıyla gitti, biz servisle döndük. Servisteyken ben ve diğerleri arkadaşa dedik bidaha alma onu, o da aynen dedi. Almıycam.

Neyse sonraki hafta oldu, birde ne olsun? Abisinin arkadaşını almış, bana haber vermemiş. Yani bu demek oluyorki sen haksızdın, o haklıydı o yüzden seni almadım.

Sonrasında kibar bir dille bu şahısla arkadaşlığımı sonlandırdığımı kendisine bildirdim ve yol verdim.

Nebileyim öyle bi darlandım anlatmak istedim. Böyle yavşak insanlardan uzak durmak her zaman en iyisi.

Edit:
Bişey daha ekliyim, genelde 3 kişi takılırdık. Diğer arkadaşta aynı maçta vardı. Mesela bana yapılanı diğer arkadaşıma yapsaydı ben o halısaha maçında oynamazdım ve kendisini de uyarırdım. Ama diğer arkadaşım bunu yapmadı, gitti oynadı. Tamamen karakter meselesi.

Çok sevdiğim bir laf vardır: "İnce düşünene kalın girer." tam benim duruma uyuyor.
R
6 yıl
Mangalda Kokoreç Tavsiyesi Olan Var mı ?
Arkadaşlarla mangalda kokoreç yapacaz.
Kargoyla gönderen bikaç site var ama tadı nasıldır bilemiyoruz. Daha önce alıp beğenmiş tavsiye edebilecek var mı ?
R
6 yıl
Arkadaşını tanımak istiyorsan borç ver, ya da borçlan
Olay kısaca şöyle oldu, arkadaşımın bana 300tl borcu vardı yaklaşık 5 aylık borç. 1 kere bile ver diye hatırlatmadım çünkü ne zaman istemeyi düşünsem sanki içine doğmuş gibi sürekli borçlandım para lazım, faturalarım birikti falan diyordu.

Sonrasında beraber ortak bir iş yaptık, para vermeden borcunu kapattı, üstüne ben 150tl borçlu oldum. Sonra dedi ki en geç 1 hafta içinde öde para lazım, ben de dedim param yok şuan en erken 1 ay sonra verebilirim, orasını ben bilmem ayarlamaya çalış dedi.
Param var verebilecek gücüm de var fakat bu şekilde yaptığı için hemen vermek gelmiyor içimden.

Ortak girdiğimiz işi de ben ayarladım sermayeyi de ben koydum, adam sıfır sermayeyle girdi, 5 aylık borcunu borcunu ödedi üstüne alacaklı çıktı, parayı da hemen istiyor. Üstelik çok yakın arkadaşım, bütün dertlerimi paylaştığım arkadaşım.

Ben de bu hareketinden dolayı kendisinden uzak durmaya başladım, şimdi napım gidip verim mi parasını yoksa 5 ay sonra mı veriyim.


R
6 yıl
Arkadaşlarınıza verdiğiniz borçları alabiliyor musunuz ?
Genelde arkadaşlarım arasında parası en çok olan benim, hiçbirinde kredi kartı yok bişe alınacaksa ben alıyorum, sonra paralarını veriyorlar. Geçen sene arkadaşıma 100liraya otobüs bileti aldık, parasını veririm dedi hâla vermedi :/ Ortalama 2-3 günde bir görüştüğüm samimi arkadaşım, istemeyi de beceremiyorum, daha önce 1-2 arkadaşımdan borcunu istediğim için aram açılmıştı, yine aynısı olmasından korkuyorum.

Borcu vermek dert, almak apayrı bi dert, şuan arkadaşlarımdan toplamda 450tl alacağım var ama hiçbirine ver diyemiyorum Onların vermesini beklemekten başka bişey gelmiyor elimden.
R
6 yıl
Superonline LoL Sorunu
1 haftadır falan her gece mutlaka oyunda 1dklık kopma oluyor, işte o anlardan birisi, ama bu sefer şans bizden yana oldu.

Ben soraka oynuyordum, twitchi duvara vurdukları anda bağlantı gitti.
Videoyu izlemek için tıklayınız
R
6 yıl
.........
.........
R
7 yıl
Saçmalık değil mi ? Adam feedliyor afk kalıyor 2mizden de aynı puan eksiliyor
Dereceli oyunda adam giriyor 2-3defa ölünce umudu kesip çıkıyor oyundan, sonra haliyle yeniliyoruz tabi. Herkesten aynı puan gidiyor, bu saçmalık değil mi?
Dün ticket attım puanı geri istedim, sizce verirler mi ?
R
7 yıl
Twitchte farklı yayın açınca önceki yayının başlığı kalıyor
Farklı yayın açtığımda önceki yayının başlığından devam ediyor, başlık değiştirme yeri gelmiyor, 1-2 kere geldi ama nasıl geldi bilmiyorum. Standart ayarı nedir bunun bilen var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.