P

Yüzbaşı
11 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
7 yıl
Giriş durumu doğrulanıyor
Evet beyler sorunum bu çıldırmak üzereyim modeme res falan da attım çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim.
P
8 yıl
2500 tl pc toplama
Arkadaşlar iyi günler öncelikle.15 gündür araştırma yapıyorum kendi çapımda ancak işin içinden çıkamadım bilgisayar toplamaktan anlayan değerli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Anakart olarak msi h110m pro-vd düşünüyorum.İşlemci olarak i5-6042p iş görür heralde.Ekran kartı olarak rx470 nitro+oc mı yoksa rx 480 8gb mı almalıyım karar veremedim.Sizden istediğim anakart-ekran kartı-işlemci darboğaz yapar mı cevaplandırmanız ve kasa önerisi yapmanız.Kasa için dış görünüş önemsiz benim için serin tutsun sistemi,uygun fiyatlı olsun(300tl ye kadar) ve güç olarak yeterli olsun.Teşekkürler şimdiden.
P
8 yıl
7.seviye şampiyon hakkında
Arkadaşlar lucian seviye 6 yaptım fakat 2 kere s- almama rağmen imge düşmedi daha sonra.Sans eseri mi düşüyor
P
8 yıl
Chedjou forvet oynasa
Nasıl olur sizce beyler fikirlerinizi alalım.Bence Burak kadar iş yapar üstüne top falan da tutar rakibe baskı da yapar.Burak'ı izliceğime bunu izlerim hem değişiklik olur.Fbjk ilk 2 sırayı bırakmaz gibi duruyor bizde chedjou kaç gol atar diye eğleniriz kendi aramızda fena mı olur.
P
8 yıl
Umuttan sonrası
Evet beyler gördünüz Umut oyundan çıkınca Galatasaray 2 tane gol yedi.Önemini anlayın artık şu adamın.. Şaka şaka Hamza,Umut,Burak,Semih hepsi yolcu yakında inşallah güneşli günler göreceğiz.
P
8 yıl
Gignac hk
Bu adam neden alınmadı ki bonservisi yoktu mexica liginde 11 maçta 10 gol atmış.Süper ligte de iş yapardı baya Avrupa'da da podolski sne yasin gignac iyi iş yapardı.
P
9 yıl
Twitch mi çöktü
Beyler yayın yok gözüküyor sadece bende mi böyle yoksa twitch gg mi
P
9 yıl
Şener Özbayraklı
Sözleşmesinde 5 milyon tl ödenirse serbest kalır maddesi varmış Tarık yerine bu adamı almak çok mu zordu yoksa yeni mi koydular bu maddeyi
P
9 yıl
Twitch hk
Twitch mi çöktü yoksa benim internette mi sıkıntı var
P
10 yıl
Voyboy
Beyler Voyboy S3 sonuna doğru mid lane e geçti bildiğiniz üzere ama şuan oynanan team curse vs curse academy maçında oynamıyor sanırım bi önceki maçta da yoktu ne oldu bileniniz var mı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.