S

Yüzbaşı
25 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
85 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
TR Serverı Esnek 5. Aranıyor Seri
Silver-bronz elo 5. arıyoruz. 4 kişiyiz, acı çekiyoruz :( Nickinizi yazarsanız ekleyeyim hemen.
S
9 yıl
Aramada ses gidip gelmiyor, yardım lütfen
Telefonum düşmüştü, ekranı kırıldı. Ekranı yaptırdım ama bu sefer de telefonla konuşamıyorum, ses gitmiyor da gelmiyor da. Fakat ilginç olan şu ki WhatsApp araması veya Skype konuşmalarında hiç sorun yok, gayet normal bir şekilde ses gidip geliyor. Sadece operatör üzerinden konuşamıyorum. Hattımı başka bir telefonda denedim, onda da sorun yok. Telefonculara gittim ama yapamadılar, yardım bekliyorum.
S
9 yıl
Telefon değişimi verilir mi?
Telefonun garantisi haziranda bitiyor. Aşırı derecede çizik var ve ses tuşunun da olduğu yerden telefon çok hafif yamulmuş. Kamerasında toz ve lensde leke var fotoğraflarda videolarda siyah nokta çıkıyor. Kameradan dolayı garantiye yollasam cihaz değişimi verilir mi?

Cihaz iPhone 5

Edit: imla
S
10 yıl
ODTÜ\u0027deyim burda olan varsa tanışalım
Kayda geldim, tanışmak isteyen pm
S
10 yıl
Yayına Bekleriz.
Deneme streami yapıyor arkadaşım, ben de hangoutstan bağlandım, yorumları bekliyorum.

twitch.tv/eneshidayet
S
10 yıl
10 Tane ağrı kesici içtim ne olur ?
Moralim fena bozuk, ben de hep denemek istemiştim ama cesaret edememiştim, moralimin bozuk olmasından gelen cesaretle 10 tane parol içtim bi anda. Neler olur?
S
10 yıl
3150 Solo Top ?
3150 ip'ye kadar olan şampiyonlardan önerebileceğiniz solo top karakteri var mıdır? Mobilde olduğumdan sahip olduklarımı yazamıyorum, öneride bulunursanız var ya da yok derim. Şimdiden teşekkürler
S
11 yıl
iPhone 5 şarj sürem ideal mi ?
< Resime gitmek için tıklayın >

Kullanım süresinin en az 5 saatinde wifi açık, parlaklık 3 saat civarı full kalan sürede ortanın biraz altında, 1 buçuk saat civarı da Temple Run oynandı. Wifi açık olan sürede internette gezildi, WhatsApp ve Facebook Messenger kullanıldı.

Sürem ortalamanın altında mı kalıyor ?
S
11 yıl
Rahatlatan Müzik Türlerì ?
Kardeşlerim, en rahatlatıcı bulduğunuz müzìk türü nedir ? Dinlerken düşünmeye fırsat verebilen müzikler arıyorum. Müzik türünü ve bir iki tane de örnek şarkı ismini yazarsanız çok minnettar olurum.
S
11 yıl
1461 Trabzondaki 1461 ne demek ?
Evet beyler soru açık.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.