U

Teğmen
17 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
179 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
U
6 yıl
Görüntü gidiyor ses geliyor, ÇÖZÜLDÜ
Selamlar,

3-4 gün önce yeni sistemimi kurdum. Düne kadar hiçbir sıkıntı yoktu.Gayet rahat oyun oynayıp işlerimi halledebiliyordum.Dün akşam reset attıktan sonra oyunu açmaya çalıştım, anında ekran gitti.Ses gelmeye devam ediyordu ama görüntü yoktu.Sonra ses de gitti.Reset atınca tekrar açılıyor ama hiçbir oyuna giremiyorum.Sisteme format attım, biosu sıfırladım sonuç yine aynı.(Biosun pilini çıkarıp taktım).Driverlar güncel en güncel sürümdeler.Ekran kartının eski driverını da denedim sonuç aynı.Parçaları çıkarıp taktım yine aynı.

Oyun açmadığım anlarda da görüntü gitmeye başladı.Problem ne olabilir? Bu arada görüntü gittiğinde fanlar aşırı çalışmaya başlıyor(ısı olmadığı taktirde).


Sistem bilgileri;

Msi R9 390
Msi B350M Mortar
AMD Ryzen 1600
DDR4 8GB 3000MHz Ram
COOLER MASTER RS-650 GX 80PLUS 650W Güç Kaynağı

Sorun çözüldü, problem PSU ın pinlerinden kaynaklıymış.
U
7 yıl
Paypaldan para bozumu yapan var mı?
Merhaba ,Paypalda 150$ bakiyem var, uygun miktarda komisyon ile parayı enpara-finansbank hesabıma aktarabilecek olan var mı?
U
7 yıl
Msi Afterburner Donma Sorunu
Selamlar,

Bilgisayarımda daha önce Msi Afterburner yüklüydü ve çalışmaktaydı, yalnız şimdi açılmıyor, açmaya çalıştığım anda bilgisayar tamamen donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum.Windows 7 yüklüydü bütün eski yeni driverları yükledim ( hem ekran kartının hem de AfterBurner'ın driverlarını) ama sonuç aynı, en eskisinde de program açılmıyor en yenisinde de açılmıyor sürekli donuyor.

Bilgisayarıma dün format attım Windows 10 Pro yükledim, sonuç hala aynı

Sizce nedeni ne olabilir?
U
7 yıl
Msi R9 390 - Darboğaz mı yapıyor?
Selamlar,

Sistem;

Anakart : Asus P8B75-M
Ram : 8 Gb
İşlemci : İ5-3470
Ekran Kartı : MSI R9 390 8GB
Power : COOLER MASTER RS-650 GX 80PLUS


Dün epeyce araştırdım, çoğu kişi benimki gibi bir sistemde darboğaz yapmayacağı kanaatinde yorum yazmış.Bazı oyunlarda yapabilir denmiş.Bugüne kadar açtığım oyunların yarısı 60FPS bile görmüyor, takılıyor.Kullandığım çözünürlük 1920x1080

Kasan oyunlar ;

Gta V : 35-40 Fps - Full ayarlar - Ayarları düşürsem dahi bir şey farketmiyor.
Rainbow Six Siege : 60FPS üzerinde olmasına rağmen droplar oluyor
Grav : 30 Fps
For Honor : +60 Fps - droplar oluyor
Planetside 2 : 30 Fps

Sistemimde önceden 750Ti vardı, yukarda saydığım oyunlarda "For Honor" hariç ayarları düşürünce +60 fps alıp akıcı şekilde oynayabiliyordum.Ama R9 390'da ayarları düşürsem dahi bir şey farketmiyor.

Ek bilgi olarak : 2 monitör kullanıyorum, tek monitör kullanıp fps artışı olacak mı diye baktım, olmadı.Monitörümü çevirici ile ekran kartına bağlıyorum.Normal portlarında Vga yeri yok.


Kartın boştaki hali ;

< Resime gitmek için tıklayın >


Sonuç olarak kartın darboğaz yapıp yapmadığını anlayamadım Power yetiyor, işlemci çok kötü değil, anakarttan kaynaklanıyor olabilir mi?

Teşekkürler.
U
10 yıl
Satılık Rhino Prime Gövdesi
Kilit
U
11 yıl
Paypal \"Bu İşlem Tamamlanamadı...\" Sorunu
Sorun büyük ihtimal kredi kartınızdan kaynaklanıyor veya Paypal hesabınızın limitini kısıtlamıştır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.