F

Yüzbaşı
26 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
14 yıl
uydunete docsis 1.1 destekli modem kullanan var mı?
baylar, elimde yaklaşık 9 yıl önceki kablonet üyeliğimden kalma Scientific Atlanta dpx100 docsis 1.1 destekli modemim var, tekrar 1 Mbit uydunet e geçmeyi düşünüyorum, acaba bu modem ile bağlanabilirmiyim... docsis 1.1 destekli modem kullananlarınız var mı?
F
14 yıl
Win 7 media center ile %100 uyumlu DVB-S kartlar
piyasad bulavbileceğim ve Win 7 media center ile %100 uyumlu DVB-S kartlar hangileridir? skystar 2.6 var ama malesef win7 media centerda tuneri gormuyor bu sebeple fiyat performans değeri iyi kart tavsiyelerinizi bekliyorum.
F
14 yıl
Skystar 2.6 D ve 32bit Win 7 Media Center
Arkadaşlar
Salonda htpc olarak kullandığım bir bilgisayarım var,üzerinde sistem olarak 32bit win 7 var , ayrıca uydu yayınlarını seyredebilmek için üzerinde skystar2.6D kart var, ama media center bu kartı tanımıyor.... bu konu ile ilgili çözüm önerileri olan arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum, ayrıca eğer doğru dürüst çözümü yoksa uydu izlemek için hangi kartı önerirsiniz? media center ile %100 uyumlu kart tavsiyeleriniz nelerdir?
F
15 yıl
Türkiye\u0027de artık Asrock satılmıyormu?
Baylar, yurtdışı ve askerlik derken yaklaşık 2 yıl piyasadan uzak kaldım, şimdi gelişmeleri yakalamaya çalışıyorum... Merak ettiğim 2 sene önce kalitesi ve fiyatları ile gönlümde taht kuran Asrock anakartlara hiç bir yerde rastlayamıyor oluşum..... Ülkemize getirilmiyormu? Sebep nedir?
F
15 yıl
HD destekli erkan kartları ile P4\u0027te 1080p film izleyebilirmiyim?
Salonumdaki 50'' plazma tv ye evde atıl duran eski P4 3.0 1GB Ram makinama ATI HD 3650 benzeri pir ekran kartı takarsam akıcı bir biçimde Full HD video izleyebilirmyim? hangi noktalarda sorun yaşarım?
F
15 yıl
MOVED: HTPC sistem icin yardım talebi!!!!
F
15 yıl
HTPC sistem icin yardım talebi!!!!
Selamlar, uzun zamandir yurtdışı, askerlik vs derken forumdan ve piyasada oldukça uzak kaldım, açıkçası son 2 senede gelişen teknoloji ile resmen bilgi açısından resmen sıfır noktasına döndüğümü hissetim. Bu sebeple yardımlarınıza şiddetle ihtiyacım var. Fiyat , performans ve sonuç üçgeni içerisinde hareket etmek durumundayım.
Evime plazma tv + HTPC sistem ikilisi kurmak istiyorum, ancak en uygun bileşenler konusunda zorluk çekiyorum. Bu sistemi ayrıca file server ve download makinası olarak kullanmak istediğim için düşük güç tüketimi olan ve ses çıkartmaması için fansız bir makina düşünüyorum. Aslına hayalimdeki anakarta çok yakın bir ürün buldum. Intel Atom 330 işlemcili tümleşik anakart INTEL D945GCLF2. Ürün ile ilgili link aşağıda.

http://www.intel.com/Products/Desktop/Motherboards/D945GCLF2/D945GCLF2-overview.htm

Muhteşem sayılabilecek bir anakart, işlemcide fan yok, fan kuzey köprüsünde ve hemen hemen alan herkes bunu iptal etmiş, güç tüketimi inanılmaz derecede düşük (CPU TDP = 7W, Anakart TDP 5W), maliyet açısından oldukça başarılı (An itibarı 170 YTL gibi (Buna işlemcisi dahil)) bir anakart. 1G lan ile network server için biçimiş kaftan denebilir. 2 Adet Sata2 portu ile yeni 1,5 Tb Seagate HDD ile 3 TB HDD bağlamak amacındayım. Kısaca HDD+ram+Kasa ile makina işler hale gelecek, öncelikle HTPC kasa düşünmüyorum, bütçe kısıtlı çünkü, Asus Vento M-Atx kasalar gayet yeterli.... Peki sorun nerde diyeksiniz? Sorun bu anakartta intel GMA 950 tümleşik ekran çözümü kullanılmış, DVI çıkış keza yok, sadece VGA ve S-Video bulunuyor... Bu durumda FULL HD desteği olamayacak. Peki aslında bu çok gereklimi? Çünkü Full HD desteği gerektirecek medya pek yok gibi..... 1920X1080 çözünürlük ancak Blue ray ile mümkün görünmekte ve inanıyorum ki bu teknoloji bize 3 sene daha uzak..... Amacım DVD ve Divx seyretmek, uydu vs...... Şimdi bu anakartta sadece vga çıkış olması beni ne derece etkiler? Nasıl bir göüntü alırım? DVD ve Dvix için bu yeterlimi? Anakart ve işlemci konusunda yukarıda saydığım özellikleri gözeterek lütfen bana yardımcı olun.

Öneri, teklif ve düşüncelerinizi bekliyorum.
F
16 yıl
ASUS P5B-DELUXE Anakart 45 nm 4 çekirdekli en yüksek hangi işlemciyi destekliyor?
Arkadaşlar uzun zamandır askerde olduğum için ister istemez bilgi eksikliği oluştu ve şimdilerde piyasada olan quad core işlemciler hakkında çok bilgim yok... Geçen zaman içerisinde bilgisayarım zamanın gerisinde kaldı, şimdilerde fazla masrafa girmeden işlemciden başlayarak tekrar terfilere başlamak ve teknolojiyi yakalamak istiyorum. Bu sebeple sizlere sorarım, ASUS P5B-DELUXE Anakart 45 nm 4 çekirdekli en yüksek hangi işlemciyi destekliyor?
F
17 yıl
YARDIM! En ucuz sıfır notebook tavsiyenize ihtiyacım var... ???
Baylar, sadece ofis işleri (internet- office - msn vs.) için bir laptop alacağım, açıkçası minimum özellikteki herhangi bir cihaz işimi görecektir. Piyasadan uzak kaldım, sizlere zahmet bana enj uygun fiyatlı notebook tavsiyesinde bulunmanız olacaktır. Öyle çift çekirdekmiş, bluetoothmuş ıvırmış zıvırmış bana lazım değil... Bulabilsem sıfır bir celeron M makina tadından yenmez aslında:) Benim halen Acer Travelmate 2350 laptopum var celeron M 1.4 768 ramli, bana fazla fazla yetiyordu ama karım el koydu....... Dediğim gibi nete girsin, word excel msn çalıştırsın, takılmasın yeter bana. Sıfır olmasını garanti vs olaylarından dolayı istiyorum, zaten bulamazsam
http://forum.donanimhaber.com/m_15519322/mpage_1/key_//tm.htm#15519322
bu cihazı almayı düşünüyorum mazhar kardeşimizden, bu cihazla ilgili ayrıca öneri veya düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
F
17 yıl
Bu 2. el sistem kaç YTL eder?
Baylar bu sisteme rica etsem 2. el ederi hakkında beni bilgilendirebilirmisiniz?

P4 2.66 (512/800) CPU
ASUS P4C800 Anakart
1 GB DDR 333 Ram
128 MB FX 5200
40 GB Maxtor HDD
CD-RW
DVD-ROM
ATX Gold Kasa + 300 Watt Güç PSU
Klavye + Mouse
LG 17 Inch 795 FT Plus Flatron Monitor
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.