K

Teğmen
23 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
12 ay
Bluetooth Engelleyici Arıyorum
Forumdaşlar, sitenin sosyal alanlarında bluetooth ile çalışan hoparlörümüz var. Son zamanlarda bazı çocuklar yüksek sesle müzik dinlemek için bu aygıtı kullanıyorlar. Şimdi en fazla 40-50 metre mesafe içerisinde bluetooth engelleyici bir cihazı nerden bulabilirim. Jammer gibi ama sadece bluetooth engelleyecek. Amazon ya da aliexpres gibi sitelerde link paylaşabilecek biri var mı? şimdiden teşekkürler
K
6 yıl
Adres değişikliğ (Alanyada ikamet edenlerden)
Süresi doldu
K
9 yıl
50-60 Bin arası suv tavsiyesi.
Merhaba arkadaşlar 1,6 (vergiden dolayı) lpg uyumlu (yılda 10000 günde ise yaklaşık 40 km araba sürdüğüm için yakıtta ekonomi benim için önemli) mümkünse panaromik tavanlı , manuel vitesli bir suv tavsiye edecek olan var mı? Arabalarla aram iyi değildir. Fazla anlamam. Tavsiye edeceğiniz arabaları araştırıp almayı düşünüyorum. Şimdiki arabam 2008 ford fokus 1,6 dizel. yakıtı ve performansı güzel ama artık değiştirme zamanı geldi. 50-60 Bin liralık hangi arabaları tavsiye edersiniz?
K
9 yıl
Silindin
Sil
K
10 yıl
Fantastik seri
Arkadaşlar öğrencilerime almayı planladığım kitaplar için fantastik konusunu seçtim. Unutulmuş Diyarlar , Kara Kule gibi. Bana seri ve ucuza alabileceğim site ya da ucuza almak için yol gösterecek var mı acaba. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. (temiz ve serinin tamamı olması halinde ikinci el de olabilir)
K
11 yıl
Arabamı çiziklere karşı korumak için kamera tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. Sitenin bahçesine arabamı park ediyorum. Bir kaç günüdür geceleri arabamı çiziyorlar. İstediğim. Mümkünse araba kapalı iken arabanın içerisinden dışarıyı kayıt edecek bir kamere sistemi tavsiyesi.Araba çalışmadığı için 12 saat boyunca kayıt yapabilecek bir kamera sistemi. Olmadı Bahçeyi evimden görmek mümkün olmadığından nasıl dışarıdan kayıt yapacak bir sistem kurabilirim. Elektrik alabilecek kimse yok etrafta. Şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.