M

Yüzbaşı
23 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
Garip bir durum, imei kayıtlarına göre imha edişmiş bir iPhone kullanıyormuşum !
Tam 1 yıldır kullandığım ancak dünden beri bazı sorunlar çıkaran iPhone 6S cihazımı teknik servise götürdüğümde imei kayıtlarına göre cihazın 31.10.2016 tarihinde imha edilecek bir cihaz olarak servisten kayıt girildiği, bu cihaz yerine yeni bir cihaz verildiği bilgisine ulaştım. Yani 1 yıldır kullandığım telefon son 2 aydır gayrimeşru (!) olarak kullanıyormuşum !

Apple yetkili servisi mesai saatleri dışında olduğundan ulaşamadım, yarın ilk işim arayıp durumu iletmek olacak.

İşin beni daha da kıllandıran tarafı işyerime gelip cihazın faturasını kontrol ettiğimde faturada imei numarasını bulamadım. Normalde büyük teknoloji marketlerin böyle fatura kestiğini görmedim. Daha önce bir çok kez telefon aldım benzeri yerlerden hepsinde de fatura üzerinde imei no'yu kontrol ederdim bu sefer kontrol etmemişim sanırım.

Apple böyle bir hatayı nasıl cevaplayacak bilmiyorum ama sorunum çözülmezse hem cihazı aldığım yer ile hem de apple ile mahkemelik oluruz gibi geliyor bana.

Düzenleme : imla hatası.
M
9 yıl
Ofis Muhasebe + e-ticaret kullanımı için sistem tavsiyesi
Yeni açtığım iş yerinde ofis programları + muhasebe paket prog. ve e-ticaret sitesini yönetmek için sistem tavsiye edebilir misiniz ?
M
9 yıl
Satılık 2011 Bravo Sports Style
Aracım çok temizdir, binicisine gitmesini isterim.

İlan detayı için :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-bravo-multijet-sports-style-95.600km-208032573/detay
M
10 yıl
iOS6 - Kişisel erişim noktası aniden kayboldu
iphone 5 (ios6) kullanıcısıyım. Tel.bilgisayara usb üzerinden bağlı iken kişisel erişim nok. açık internet paylaştırıyordum aniden bağlantı gitti ve telefondaki "Kişisel Erişim Noktası" menüsü de kayboldu. Nasıl çözülür bu sorun arkadaşlar?
< Resime gitmek için tıklayın >
M
13 yıl
Mini Usb Flash Bellek?
Şu boyutta flash bellek arıyorum, ulusal tekno market zincirlerinde bulamıyorum, nerde bulabilirim arkadaşlar?


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

(resimler hardwaremania.com sitesinden alıntıdır)
M
13 yıl
Avea Faturalı Aylık 1GB İnt. Paketi 29 TL, Kazıklandım mı??
Faturasız hattımda her 1GB'a 9TL ödüyordum. Faturasız hatta TL kredim olmayınca, dün faturalı hattımdan alayım dedim ama 1GB 29TL imiş!!! İPTAL ettirsem, kullandığım kadarını mı yansıtırlar yoksa giden gitti mi arkadaşlar. Bir de fatura kesim tarihim 22.10.2011. 1GB paket için dün sms ile talepte bulunmuştum. 30 gün mü geçerli fatura kesim tarihine mi kadar geçerli? Gelen smsde yazan şu : Kalan internet 22/10/2011 1024 MB . Herhalde farkında olmadan avea ya kazıklattım kendimi.
M
13 yıl
Otomobil satışları düşüyor. Kriz mi geliyor?
Otomobil Distribütörleri Derneği verileri herşeyi söylüyor aslında. 0cak2010 satışı ile Ocak2011 satışları arasında %150 artış gerçekleşirken Ağu2010 ve Ağu2011 arasında 4000 civarında fark var. Yani % -10 değişim var. Zaten tem2010 ve tem2011 değişimi %5 idi. Otomobil satışları giderek düşüyor. Nedenleri nedir derseniz:

1. Fiyatlar inanılmaz arttı. 40bin-50bin aralığında alınabilen bir otomobil 48bin-60bin aralığında artık.
2. Aralık ayındaki yılsonu indirimi beklentisi. (1.maddenin de ayrı bir etkisi var bu madde üzerinde)
3. Hükumetin ekonomik krizle ilgili yorumu.
4. Gerçekten de hissedilmeye başlayan küçülme.
5. Kurların inanılmaz yükselmesi.
6. En az etkisi olan bu olsa gerek : yakıt fiyatlarının "yok artık" denecek seviyeye yükselmesi.

ODD raporlarının pdf linkleri : Ağustos2010 ve Ağustos2011

bu da ODD raporlarının jpeg hali.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
13 yıl
Kredi Kartı\u0027na Yatırılan Fazla Para
Kredi kartımın bu ayki ekstresi 453TL imiş aptal bankamatik bu tutarı kalan taksitleri de ekleyerek 693TL olarak gösterince ben de 700TL yatırdım. eve gelip maile baktığımda fazladan 247 TL yatırdığımı anladım. Şimdi bu parayı ben nasıl geri alabilirim. Nakit olarak çeksem cingöz banka bunu eksi bakiyeden almaz nakit avans olarak değerlendirir kendi paramın faizini ister benden. Büyük ihtimal geri alabileceğimi düşünmüyorum ama varsa bir yolu söylerseniz sevinirim.
M
13 yıl
Ofis Kullanımı için PC (1000TL)
Tamamen ofis ihtiyaçları (işyeri takip prog. , excel, word işlemleri için) için kullanılacak, (harici ekran kartı vb. gerekmiyor) mümkün olduğu kadar büyük monitörlü bir sistem toplamayı düşünüyoruz. Uzun zamandır pc bileşenlerini takip etmediğim için uygun bir kombinasyon oluşturamadım. Özellikle kasa, anakart, işlemci , ram (xp kurulacağı için 2gb yeterli olur gibi geliyor bana malum xp 2gb'dan fazla desteklemiyor) konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
M
13 yıl
Ipod Touch için stereo bluetooth kulaklık?
Ipod Touch (2G) de kullanılabilecek kaliteli stereo bluetooth kulaklığa ihtiyacım var. hepsiburada.com sitesinde bluezen kulaklıklar var ama kullananlar pek memnun değil, onun dışında tavsiye edebileceğiniz bir kulaklık var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.