B

Teğmen
16 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
İnstagram Hikaye Problemi
Arkadaşlar mi8 lite kullanıyorum. Bu telefonla instagrama video şeklinde hikaye atamıyorum çünkü videonun kalitesini bozup çok düşük fps şeklinde atıyor. Çözümünü bilen varsa yardım etsin lütfen
B
4 yıl
Easytronic 5 ve 6 vitesleri geç atma sorunu
Hafif yukarı meyilli bile olsa araba 5 ve 6 vitese dizel olmasına rağmen 3500d/dk önce atmıyor. Düz yolda bir sıkıntı yaşamıyorum.
B
5 yıl
A7 2018 vs P Smart 2019 Hangisi?
Arkadaşlar bu iki telefonu düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla iki telefonda da OİS yok. Hangisi alınmalı ve nedenlerini söyler misiniz
B
5 yıl
Samsung A7(2018) vs Huawei P Smart 2019 hangisi alınmalı?
Arkadaşlar bu iki telefonu düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla iki telefonda da OİS yok. Hangisi alınmalı ve nedenlerini söyler misiniz?
B
5 yıl
Dizüstünde Oyun
Arkadaşlar dell inspron 5547 dizüstüm var. 8gb ram vardı elime ram geçti ve 12 yükselttim şöyle ki
*i5 4210u işlemci
*12 gb ddr3 ram
*2 gb amd r7 m260 ekran kartı
*1 tb hdd olan bilgisayarımda ets 2 oyununu (20-35fps) bile orta ayarlarda zor oynuyorum. Pek anlamadığım için sizlere sormak istedim. Bir sorun mu var yoksa gideri bu mudur?
B
6 yıl
2011 OPEL İNSİGNİA 2.0 CDTI A/T İÇİN DÜŞÜNCELERİNİZ ?
Arkadaşlar araç almayı düşünüyoruz. İnsignia'da sevdiğim bir model ama hiç tecrübem olmadı. Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar özellikle motor ve şanzıman konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
B
8 yıl
49 binde 110 luk 2. Defa baskıyı yedik
Arkadaşlar 2009 model Connect 110ps glx aracımız var. Gaziosmanpaşada oturuyoruz ve buralar hep rampa,dik meyilli vs. 23 24 bin km civarı memleketten gelirken baş gösteren debriyaj kaçırmasını servisin fahiş fiyat isteği üzerine dısarda 350 tl gibi bir rakama yaptırdık.Konuya gelecek olursak araba 49 binde ve son zamanlarda 3 vitesten itibaren kaçırmaya başladı ve sinir bozucu bir durum. Oturduğumuz yer bayır ve geri geri park ederken hep yarım debriyaj ile park etmek zorundayız. Tavsiyeleriniz nedir? Satmayı düsünmeye başladık maalesef
B
9 yıl
PRİZ Tavsiyesi
Arkadaslar komple prizleri degistiricez. Sizce fiyatı uygun olan yerler nereler? Yazım hataları icin kusura bakmayin :)
B
9 yıl
Ekran Kartları Arası Geçiş...!
Arkadaşlar şimdi dxdiagtan aldığım ss'leri attım. Ekran sekmesinde inteli gösteriyor. Oluşturucu kısmında da bilgisayarımdaki ekran kartını gösteriyor. Sıkıntım şöyle; ben bu ekran kartlarından hangisini kullanıyorum? Eğer inteli kullanıyorsam esas ekran kartımı nasıl kullanabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
Ekran Dalgalanması
Arkadaşlar bilgisayarımda 256 MB HD2400 ATI ekran kartı vardı. Kuzenim yeni bilgisayar aldığı için kendi bilgisayarındaki 512 MB SAPPHİRE ATI HD 2400 Pro ekran kartını bana verdi.Fakat eski ekran kartım takılı iken monitörde dalgalanma kesinlikle yoktu.Bu 512 mb'lık ekran kartını taktıktan sonra bilgisayarı açmamdan 10 dk sonra gittikçe şiddetlenen dalgalanma oluyor.Eski ekran kartımı takıyorum sorun yok.Bunu takıyorum bir süre sonra tekrar dalgalanma başlıyor.Diğer konular eskidiği için yeni konu açtım yardımlarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.