T

Binbaşı
13 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
7 yıl
Küçük kaza yaptım.
Arkadaşlar herkese iyi geceler iyi forumlar.

Bugün akşam evime dönerken anayolda 120'le gelirken 4 araba ilerimde sağ şeritte bulunan tır selektör yapmama rağmen ( Burda selektör yapma amacım sola geçme ben geliyorum anlamındaydı.) ani bir kararla ve sinyal vermeden sola şeride geçti bende ani ve doğal olarak frene bastım ama mesafe kısaldığı için ya tırcıya arkadan çarpacaktım ya da sağ şeride girip sollayacaktım yani sağdan ve nitekimde öyle yaptım sağ şeride geçtim korna ve selektör yapmama rağmen yine sağa üzerime sürerek aynama çarptı ve camı kırıldı.Allah daha kötüsünden saklasın fakat ben burda sizlere şunu sormak isterim.Kaza yaptıktan sonra müsait bir yerde durduk.Şoförle sakince konuşmaya başladım.Tırcının konuşmaları aynen aktarıyorum adama geçmiş olsun dedim ve olayı konuşmaya başladık en sonunda bana " ölmediğine dua et " diyince bende ki tüm sakinlik gitti ve o sinirle arabayı ileri de müsait bir yer vardı oraya çekmesini söyledim ben o bölgeye girdikten sonra tırcı bi anda şerit değişrirek olay yerinden uzaklaştı ve kaza yerinden kaçtı.Ben takip etmedim bilerek çünkü haklıyken haksız duruma düşmek istemedim.

Gel gelelim asıl soruya ben normalde anlaşacaktım.Ama kaçtığı için şikayet etmek istiyorum.

Benim haklı veya haksız olmam durumunda kaçtığı için haklı olabilir miyim ? Yani ceza almasını istiyorum açıkcası.

Buyrun bu da aynanın son hali ;

< Resime gitmek için tıklayın >
T
8 yıl
Renault Clio RS Trophy 220- REKOR


Renault Clio RS Trophy 220, Nurburgring Pisti’ndeki en hızlı B sınıfı hot hatch olmayı başardı.

En hızlı önden çeker olma rekorunu Honda Civic Type R’dan alamasa da Clio RS 220 Trophy, 8 dakika 23 saniyelik tur zamanıyla en hızlı ufak hatchback olmayı başardı. Test editörü Christian Gebhardt’ın kullandığı Clio RS 220 Trophy, standart Clio RS 200’ün tur zamanını 36 saniye daha geliştirdi.

Tecrübeli pilot Christian Gebhardt; daha önce Mini JCW ile 8:35, yeni Opel Corsa OPC ile 8:40 ve Audi S1 ile de 8:41’lik tur zamanlarını elde etmiş.

B sınıfı en hızlı hatchback rekorunu eline geçiren Renault Clio RS 220 Trophy, geçen sene mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılmıştı. Ateşli Fransız, 1.6 litrelik turbo benzinli motora sahip. Bu motor, 220 hp güç ve 260 Nm (Overboost özelliğiyle 280 Nm) torka sahip ve sadece EDC şanzımanla birlikte sunuluyor. Maalesef ki 1,618 litrelik motor hacmi, Clio RS’in ülkemizde diğer rakiplerine göre bir üst vergi dilimine girmesine sebep oldu.

Videoyu izlemek için tıklayınız
T
9 yıl
Passat’a 5 yıldız
Volkswagen, önümüzdeki sene boyunca Avrupa pazarında 300.000 adet Passat satmayı hedefliyor. Böyle çok sayıda satılacak bir otomobilin Euro NCAP’ten 5 yıldız alması oldukça iyi bir haber.

Yapılan bir dizi test sonrasında Passat oldukça iyi rakamlara imza attı. Yetişkin güvenliğinde %85, çocuk güvenliğinde ise %87 gibi yüksek puanları var. Güvenlik asistanlarında ise bu rakam %76.

ESP’nin yanında şerit uyarı sistemi, otomatik fren sistemi ve çarpışma önleyici sistemlerin de olması, bu değerlere yüksek katkıda bulundu. Yaya güvenliğinde ise rakiplerine göre biraz zayıf kaldı ve %66 aldı.

http://www.youtube.com/watch?v=n9NzAiEu3fw

http://www.youtube.com/watch?v=3vuoBJQiHFE
T
9 yıl
Hyundai i40 -1.6 GDI Prime - Düşünce
Arkadaşlar yakın bir zaman da aracı değiştirmeyi düşünüyoruz piyasada sürekli Passat,Civic,Focus bu tür araçları görmekten sıkıldım diyebilirim farklılık olsun diye araştırdım aynı sınıfta olmayabilir aşağıdaki aracı buldum Hyundai i40 1.6 GDI Prime araç beni benden aldı diyebilirim bu araç hakkında fikri,bilgisi ve düşüncesi olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-batindan-hatasiz-boyasiz-ilk-sahibinden-i40-long-187803490/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-cok-temiz-ilk-sahibinden-i40-hundai-186155954/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-karataslardan-hyundai-i40-1.6-gdi-prime-19.349-km-lpgli-hatasiz-184414091/detay
T
9 yıl
Range Rover ile herkes off-road yapabilecek
Range Rover yeni All-Terrain Progress Control sistemini tanıttı.

Range Rover her zaman üstün off-road yetenekleri ile diğer rakiplerinin önde olmayı başaran ve standartları belirleyen marka konumunu korumaya devam ediyor. Senelerdir çok tecrübeli olmayan sürücülerin bile zorlu şartlar altında ilerlemesini sağlayan Terrain Response çekiş kontrol sistemine getirilen yeni özellik ise seviyeyi bir üst çıtaya çıkarıyor. All-Terrain Progress Control adlı özellik bir nevi arazi cruise control sistemi gibi çalışıyor ve tecrübesiz sürücülerin bile zorlanmadan off-road deneyimi yaşamalarına olanak tanıyor. 1 ile 30km/s hız aralığında çalışan sistem konsoldaki bir düğme ile aktive ediliyor ve otomobilin sabit bir hız ile arazide takılmadan ilerlemesini sağlıyor. Bu sayede sürücü çevredeki engellere yada uygun bir rota çizmeye daha fazla odaklanabiliyor. Sistemin temel avantajı ise tecrübesiz off-road sürücülerinin gaza fazla yüklenmesi ile oluşan patinaja düşme problemini ortadan kaldırıp daima maksimum yol tutuşunu kullanıcısına sunması.


http://www.youtube.com/watch?v=npGglaDtTDY
T
9 yıl
Yol Veren Sürücüye Nasıl Teşekkkür Edeceğini Bilen Yayalar
T
9 yıl
Dacia Duster Oroch Konsept - PickUp
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


http://www.youtube.com/watch?v=QSTeCkwLWnY


Yeni bir konsept olan Dacia Duster Oroch, Brezilya Sao Paulo Motor Show’da tanıtıldı.

Oroch konsepti dışında saten beyazı bir renk ve iç mekanında turuncu şeritlerle detaylandırılmış trim parçaları ve koltukları ile göze çarpıyor. Konseptte panoramik cam tavan, koruma barları ve 18 inçlik jantlar kullanılmış.

5 kişilik iç mekan, üretim modeli ile büyük benzerlikler taşıyor. Fakat turuncu detayları ve özel siyah iç mekanı ile üretim modelinden ayrılıyor. Konseptte ayrıca C sütunlarına yerleştirilmiş iki kamera 140 derecelik görüş açısı sağlıyor ve konsoldaki multimedia ekrandan izlenip, yönleri kontrol edilebiliyor.
T
10 yıl
T50 RAM Sorunu
Arkadaşlar merhaba,
10 günlük T50 kullanıcısıyım benim sorunum şu şekilde istemediğim halde uygulamalar açık oluyor en basit örneği el feneri kendi kendine açılıyor bunu durdurmanın bir yolu yok mudur acaba ? Whatsapp girmeden bildirim gelmiyor.

Örnek boş hali bu ;

< Resime gitmek için tıklayın >

Burda da önce ki fotoğraf çekildikten 4 dakika sonrası ;

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Sıkıntı bu arkadaşlar bunlar gelince RAM tüketimi % 85'in üzerine çıkıyor.
T
10 yıl
DCI Motor
Merhaba arkadaşlar,elimizde 1.5 DCI 65 HP 2004 Kasa Kangoo mevcut bu aracın vites kullanımını hala anlayabilmiş değilim sürekli benzinli kullandığım için alışamadım ,bu aracın devirleri ve vites nasıl kullanılmalı örneğin 4.vites 60 veya 5.vites 80 civarı mı yakıt tasarrufu için.

Kısaca DCI Motoru nasıl kullanıyorsunuz ?
T
10 yıl
Elemantry Os Sorun - Acil
Arkadaşlar merhabalar ilk önce normalde acil kelimesini yazmam başlığa fakat bu sefer gerçekten acil bir durum.Elemantry OS'u kurdum bilgisayara disk kısmını tamamen temizledim sonra kuruluma geçtim fakat kullanıcı bilgilerini girmeye geldiğin de bekliyor şuan 30 dakika oldu.Resimler aşağıda.

Yardımınız için teşekkür ederim.


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.