H

Yüzbaşı
30 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
2 yıl
Xerox B215 LCD DONUYOR!!
Herkese merhabalar yaklaşık 1 yıl önce Xerox b215 almıştım. Ilk aldığımda gayet etkili çalışıyordu wifiye bağlanmıştı çıktı vs veriyordu. Ancak bir zaman sonra cihaz açıldıktan hemen sonra LCD dokunmatik ekranı tepkisiz olmaya başladı. Cihazı açıyorum test sayfasını veriyor ancak ekranda hiç bir şey yapamıyorum. Kapatma düğmesine basıyorum sadece bir ses geliyor ancak kapanmıyor da. Bildiğiniz LCD ekran tepki vermiyor. Bu arada ekran çalışıyor bazen internet hatasını vs gösteriyor ama benim komutlarımı tınlanmıyor. Anakartına kadar açtım. Pil vardı içinde onu değiştim her şeyi denedim ama bir türlü düzelmedi. Buna benzer sorun yaşayan veya çözümünü bilen var mıdır?
H
2 yıl
Turkcell Superonline fiber altyapı izmir
Herkese selamlar İzmir Bornova'da Atatürk mahallesinde oturuyorum. Caddede yeni binalarda hiçbir internet altyapısı yok. Bu durum yaklaşık 2.5 yıldır böyle zaten telekom elini bile kaldırmıyor. Neyseki 3 hafta önce Turkcell'in fiber hat çekip sokak kapaklarını koyduğunu gördüm. Şuan tam olarak evin önünden kapakları geçiyor. Ancak evlere bağlanması 2-3 ay sürer gibi bir şey söyledi saha çalışanı. Sizce bu süreci hızlandırmak için bir şey yapılabilir mi? Veya bu süreç daha uzar mı? Evin 5 metre önündeki kapaktan hat çekmek çok da zor olmamalı diye düşünüyordum
H
6 yıl
Evin dışındaki hat kablosu
Merhabalar 8 dairelik müstakil evlerde yaşıyoruz site içi internet sistemi bir çok bağlantı noktasında karışmış kablolar. Bunun üzerine Telekomun site dışındaki ana kutusundan direk bir hat çekebilir miyim kendi evime ve bunun için hangi kabloyu kullanmam gerekir bilgisi olan var mıdır??
H
7 yıl
SONY Televizyon ve Kablolu İnternet Sorunu
Arkadaşlar herkese merhaba sony bravia xe8505 televizyonum var. Normalde lan kablosuyla kullanıyordum. Ama dün kablolarda bir değişiklik yaptık kısalttık kabloları çok uzundu diye uçlarını değiştirdim. Şimdi şöyle bir sorun var televizyona lan kablosunu bağladığımda hızı ancak 1.20 mbps alabiliyorum. Ama aynı kabloyu tvden çıkarıp bilgisayarıma bağladığımda ise 8 mbps hız alabiliyorum.Tvyi wifiye bağlayıp hız testi yaptığımızda ise yine 6-7 mbps alabiliyorum.Normalde kablolu da daha hızlıydı şimdi neden böyle düşmüş olabilir bilgisi fikri olan var mı acaba?
H
7 yıl
PS4 SES GELİYOR YARDIM!!!
İyi günler arkadaşlar. 2 senelik ps4'üm bu sene biraz garip davranmaya başladı.CD'li oyun oynuyorum. Sonra kapatıyorum ps'yi biraz süre sonra açılıyor kendiliğinden cdyi çıkarıyor ve cd alma yeri kilitleniyor. Sanki ps4 açılma sesi gibi sesler gelmeye başlıyor dkda bir acaba sorun nedir bilen var mıdır? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
H
8 yıl
KTÜ TIP İLE ALAKALI BÜTÜN BİLGİLER
Gelmeyi düşünen arkadaşlara ktüyle alakalı her türlü bilgiye verebilirim. Aynı zamanda 1 sene Atatürkte okumuşluğum var. Onunla alakalı da aklınızdaki soruları cevaplayabilirim.
H
8 yıl
Tıp Düşünen arkadaşlara !!
İyi akşamlar arkadaşlar 1 yıl Atatürk Üni de 1 yıl Ktü de tıp okumuş (3 ten devam :D) biri olarak bu üniversiteler ile ilgili veya genel olarak tıpla alakalı her türlü sorularınıza cevap verebilirim. Şimdiden kolay gelsin :)
H
9 yıl
Macbook Pro 13\u0027\u0027 Retina alakalı bir sorun YARDIM!!!
İyi günler arkadaşlar macbook pro 13'' retina kullanıyorum.Normalde power tuşuna bastığımızda direkt apple logosu gelir sonra kullanıcı yerine gelirdi ama benimki bir updateden sonra powere bastıktan sonra 15-20 saniye bekliyor ondan sonra apple logosu geliyor.Acaba sorun ne olabilir fikri olan var mıdır ?
H
9 yıl
İPHONE 5 GARİP BİR SORUN
İyi günler arkadaşlar iphone 5'te yaşadığım garip bir sorunu size aktarmak istiyorum belki sizde de oluyordur.Çözümü vardır.Öncelikle garip dememin sebebi nette bununla alakalı bir şey bulamamamdır.Neyse sorun şöyle ki telefonda her zaman olmuyor ama arada telefon rehberine girdiğimde mesajlara girdiğimde veya uygulamaları kapatmak için 2 kez home tuşuna bastığımda telefon 10-15 saniye donuyor sonra kendine geliyor acaba bunun çözümü var mıdır nedir ?
H
9 yıl
TIP İÇİN TERCİH REHBERİ !!
Evet arkadaşlar sonunda lys sonuçları açıklandı.Yavaş yavaş kafanızda bölüm ve üniversiteler beliriyordur.Bu konuyu tıp tercih edecek arkadaşlara tercih konusunda yardım etmek için açıyorum.Tıp eğitimi ile alakalı aklınıza takılan herhangi bir soruyu sorabilirsiniz.Forumdaki tıp okuyan arkadaşlarla size yardımcı olmaya çalışırız.Aynı zamanda farklı üniversitelerden arkadaşlar kendi üniversitelerdeki tıp eğitimi ve üniversite hakkında bilgi verirse tercih yapacak arkadaşlara daha çok yardımcı olabiliriz.Katkı yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.


Ben Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyorum.2.sınıfa geçtim.Derslerle alakalı herhangi bir bilgiyi verebilirim.Üniversiteyi kısaca özetlemek gerekirse sınıf mevcudu genelde 300 kişi olur bunun 210 u Atatürk 30u Erzincan ve 40-50 si üstten kalanlardan oluşur.Amfi büyüktür ve yenidir yer problemi yaşamazsınız.Üniversite köklü olduğu için hocalar da genel olarak iyidir.Lablarda da sıkıntı yoktur.Histolojide yeterli mikroskop var kişi başına bir tane düşer.Anatomi labı 3 yıl önce yenilenmiştir.Maketlerin çoğu yenidir.Ama bir hoca var eski maketlerden de soru sormayı seviyor.Okulun bir tane büyük yemekhanesi vardır ama amfilere biraz uzak olduğu için tıpçılar hemen amfilerin karşısında ziraat fakültesinin yemekhanesinde yer.Yemekler ve fiyatlar (1.90 TL) aynıdır.Entegre eğitim sistemi vardır.7 komite bulunur.Finalsiz geçme olayı uygulanır.Eğer hiç bir komiteden 60'ın altında almazsanız ve 7 komite ortalamanız 70'in üzerindeyse finalsiz geçebilirsiniz.Bu da haziranın başında okulunuz bitmiş oluyor demektir.Şuanlık aklıma gelenler bunlar eğer aklınıza Üniversite ile veya genel olarak tıp eğitimi ile ilgili takılan bir şey olursa PM ile ve ya buraya yazarak bana ulaşabilirsiniz.Tekrardan tercih döneminde başarılar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.