V

Yarbay
21 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
30 üye
Görüntülenme (?)
90 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
V
8 yıl
satılık epiphone les paul 100 ebony ve marshall amfi
epiphone les paul 100 elektro gitarımı ve marshall MG15CF amfimi kullanmadığım için satıyorum, heves edip 1-2 kere elime aldım ve hiç kullanmadım tertemiz sıfır gibi duruyor.

ikisi beraber satılıktır 1150 lira istiyorum.
V
9 yıl
İcloud Yedekleme Engelli Listesi
Arkadalar bir sorum olacak, icloud yedeklemeyle engelliler listesi de yedekleniyor mu acaba? Ya da itunes yedeklemesiyle de geri getirebilir miyz engelliler lsitesini acaba?
V
9 yıl
Pioneer VSX-D711-K Modeli için reset atma
Arkadaşlar merhaba, başlıkta yazdığım model ev anfisi için hard reset atmam gerekli ayarlarını fabrika ayarlarına geri döndürmek istiyorum. Kitapçığından baktım bulamadım var mıdır bilen acaba?
V
12 yıl
off
off
V
12 yıl
silinebilir
silinebilir
V
12 yıl
Tuborg GoldFest ile ilgili meraklıar bir girip bakabilir mi lütfen
V
12 yıl
macbook pro format sorunu
macbook pro ya yeni harddisk taktım 500 gb 7200 rpm bu harddisk ntfs formatında ama orjinal leopard dvd sinden format atamıyorum bir türlü resimdeki gibi bir hata veriyor. menüden nereyi seçicem bir türlü bulamadım harddisk i formatlamak için ? yardımlarınızı bekliyorum iyi günler

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

partition seçemiyorum nasıl seçicez ? birde harddiskin modelini yazan bölüm neden kırmızı ? bir sorun mu var acaba ?
V
12 yıl
@aktaserdem follow me gençler :D
V
12 yıl
iphone 4 internet paylasim sorunu
arkadaslar merhaba ip4 umde ios5 cikmadan once betasini kullanmistim 7.surume kadar ve telefonun baska cihazlara intenet paylastirma muhAbbeti sorunsuz calisiyordu ayalarda wifi nin altindaki sekmeyi diyorum yani anliyicaginiz. her neyse telin home tusu bozuldu bende garantiye gonderdim genpanin merkezine etiler e goturmustum daha sonra cihazi teslim aldim ve ios5 full u kurmuslardi bu sefer internet paylastirma muhabbeti ayarlar da gozukmuyor ios 5.0.1 i bekliyim belki ozaman duzelir dedim smdi gene duzelmedi cildiricam ! acaba donanimsal bir sorunmudur bu yardimci olursaniz cok sevinirim arkadaslar tesekkurler ;)
V
13 yıl
3gs 4.3.3 baseband 05.16.02 yardım lütfen
kuzenimin telefonuna jb yapıcam yalnız ilk defa ypıcam redsnow ile yapmayı düşünüyorum redsnow 0.9.6rc16 ve 3gs 4.3.3 ü indirdim peki önce jailbreak yapmam gerekiyor mu ? yoksa redwnow la birliktemi gelicek jailbreak yardımcı olursanız çok sevinirim. bunun dışında farklı bir unlock tavsiyesi olan varsa yazabilir mi lütfen teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.