E

Teğmen
24 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
357869 Gün Cezalı
356337 gün 1 s. 24 dk.
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
2020 DonanımHaber Hk.
Sanırım 2012 üyesiyim. Yeri geldi güzel konular okuduk güldük, birlikte sevindik, birlikte üzüldük. Destek olduk, dalga geçtik vs. Fakat 2020 yılında Donanımhaber’i dingonun ahırına dönüştürdüğünüz için. Önünüze gelene peşkeş çekip, sırf tıklanma alma uğruna burada insanların dini, ailevi vb. değerlerine küfür eden bir psikolojik sorunlu adamı her seferinde saatler sonra banlayıp sözde iş yapıyorsunuz.

Sayın adminler, lütfen bu işi yapmayacaksanız forumda huzuru sağlayamayacaksanız bırakın gitsin bu işi, söyleyecek çok söz var fakat size ne söylense söylensin sizlerin bir kulağından girip diğerinden çıkacak. Sahip çıkamadığınız siteden de yapamadığınız adminlikten de insanları tiksindirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden son bir ricam beni sınırsız çizmeniz. Bari bunu yapabilecek kadar kendinize güvenin de biz yaptık diyin!

Son olarak;

Kayra umarım TCK 216. Madde gereğince sana gereken yapılır.

ve son sözüm. Kendi adıma şu sitede kimi kırdıysam, kime ters konuştuysam veya kime yanlış bir kelime ettiysem hakkını helal etsin. Benim hakkım burada herkese helal. Kendine iyi bak forum donanımhaber umarım seninle daha güzel bir zamanda tekrar karşılaşabiliriz.
E
6 yıl
2-3 Hafta içinde toplanması beklenen 2864 TL\u0026#39;lik gaming sistem hakkında yardım-soru ve görüşler
Arkadaşlarım,abilerim herkese merhabalar iyi forumlar. Başlıktan da gördüğünüz üzere Hepsiburada'dan toplanacak sistem hakkında öneri ve görüş istiyorum. Başka sitelerden toplamayacağım nedeni ise;hepsiburada'dan İşbank ile anında alışveriş kredisi ile çekip aylık ödeme yapacağım,sizce fiyatlar ucuzlar mı? Şu an Kıbrıs'tayım buraya yollanmıyor zaten,Türkiye'ye gelip toplayıp geri döneceğim fakat uçağa nasıl girer bu cihaz sırf bu yüzden kasayı 2.el veya daha ucuz birşey arıyorum aslında,başına bir olay gelirse üzülmem en azından. Çok karasız kaldım,yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Herkese iyi forumlar.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Edit:Ana kartı yanlış seçmişim MSI B350M Gaming Pro olarak güncellendi sepet tutarı da 2900 TL olarak güncellendi.
E
8 yıl
2009 Macbook Pro
Arkadaşlar herkese merhaba,elime 2009 Model Macbook Pro geçti içinde 10.5.8 var ben usb'den boot edip hangi versiyonu buna sıfırdan kurabilirim içindeki bilgileri falan silmem lazım elimde kendi mac'im için kullandığım sierra var fakat olmaz sanırım buna.Şimdi hangi sürümü indirsem olur Yosemite düşünüyorum ama karasızım yardım edin lütfen.
E
8 yıl
Bilgisayarı Hotspot olarak kullanma problemi
Arkadaşlar herkese merhaba Macbook Air kullanıyorum. MD760 modeli,yurt internetime tek cihaz bağlanıyor benim sorunum şu.

Ben hem bilgisayarı hem telefonu aynı anda wifi'ya bağlamak istiyorum. Connectify falan hepsini WineSkin'le denedim ama olmadı,başka ne gibi çözümler önerebilirsiniz bana?
E
8 yıl
Kilo vermem için neler yapmam lazım?
Arkadaşlar herkese merhaba,19 yaşındayım 1.81 boy 117 kiloyum acilen kilo vermem lazım salona başlayacağım nasıl bir yol izlemem gerekiyor acaba? Beslenme-spor-kullanabileceğim ürün olarak neler var acaba? Küçüklüğümden beri kilolu birisiydim artık bıktım bu durumdan kendimi rahatsız hissediyorum,çevreme de rahatsızlık verdiğimi düşünüyorum kendime çeki düzen verebilmem için ne yapmam lazım? Önerilerinize açığım benim hedefim Ocak ayına kadar 95 kilo olmak ve kaslarımda biraz belirginleştirmek herkese teşekkürler şimdiden.

Edit:İmla
E
8 yıl
Girne Amerikan Üniversitesi LoL Bahar Turnuvası
Arkadaşlar herkese merhaba! Bu sene Girne Amerikan Üniversitesi İlkbahar LoL Turnuvası düzenlenecektir. Eğer takımınız varsa veya Kıbrıs'tan arkadaşlarınız varsa tüm oyuncularımızı davet ediyoruz. Peki neler olacak bu Turnuvada?

-Cosplay Yarışması
-Süpriz Hediyeler
-Ve Canlı Yayınlarımız

Daha detaylı bilgi için:http://www.gau.edu.tr/etkinlik/sosyal-etkinlikler/504/gau-ilkbahar-lol-turnuvasi
buradan etkinliğe girip kayıt olabilirsiniz sorularınızı zevkle cevaplamaya çalışırım,benim ilk konum bu LoL forumunda herkese sevgiler iyi oyunlar.
E
9 yıl
Hangi Mac\u0027i almaliyim?
Arkadaslar iyi gunler-aksamlar hepinize,bu aralar ihtiyacimin artmis olmasi sebebi ile Macbook almaya karar verdim fakat su an guncel surumleri kaldirabilecek 3-4 yil idare edebilecek hangi modelleri secebilirim bir de 1-2 soru sormak istiyorum
1.ogrenci indiriminden lise son ogrencileri faydalanabilir mi?
2.Turkiye mi yoksa Çin'den mi almak daha uygun olur? 2 hafta sonra annem Çin'e gidiyor da ordan alsa 1 yil garanti disinda hangi dezavantajim olur? (Sarj adaptoru sorun degil)

Not:Fiyat araligim 2800-3000 olur anca bir kismini geri odemek uzere ailemden borc alacam cunku birde Macbook Air ve 13 inch olmasi onemli pro veya mini dusunmuyorum

Herkese iyi forumlar simdiden tesekkurler
E
10 yıl
1500-2000 lira arasi laptop onerisi
Arkadaslar Subat tatili veya sonrasi icin onereceginiz laptop var mi fiyati gecmesse sevinirim oyun olarak cok bisey beklemiyorum Euro Truck 2 Farcry3 gta4 pes14 nba2k14 gibi oyunlari acsa yeter onun disinda sunum yapacagim cok isinmayacak yani isinmadan dolayi kapanmamasi tercihim

Herkese Tesekkurler
Iyi forumlar,
E
10 yıl
Diesel saat hakkinda
Iyi forumlar herkese elimde diesel saat var bunun hakkinda bilgi almak istiyorum nedir ne degildir alinir mi satilir mi kullanmaya deger mi resimlerden bilgi verebilirsiniz sevinirim
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
E
11 yıl
ios 6\u0027dan 7\u0027ye
Beyler iphone 4s cihazim var ios 6.0'dayim factory unlock cihazimi wifi uzerinden 7.0'a guncelleyebilir miyim? Bilgisayar yok su an turkcell yedek'ten yalnizca rehber yedegi alinacak
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.