Z

Yarbay
23 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
404 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
3 yıl
SİLİNEBİLİR...
...
Z
5 yıl
ASUS Z370-A İle i5 9600k?
Asus prime Z370-A anakart ile biosa update yaparak veya yapmadan, i5 9600K işlemci kullanabilir miyim ? Bilen arkadaşların yorumlarını rica ederim.
Z
5 yıl
İ5 8600K veya 9600k için anakart ?
Merhaba arkadaşlar.

Bir tanıdığım USA'den geleceği için Amazon.com'dan i5 8600k veya i5 9600k + 16gb 3000 mhz ddr4 ram + 240 gb kingston ssd alacağım. Ancak 8. ve 9.nesil anakart fiyatları tahminimden çok daha fazla uçmuş gibime geldi. Gelecek kişi biraz yaşlı bir tezye olduğu için ve valizinde pek yer olmadığı için anakart vb diğer bileşenleri getirtemiyorum.

600 TL bandında 8600k uyumlu bir anakart mevcut mudur? Sıfır olmasa da 2.elde rahat bulabilir miyim ? 9.nesil için anakartlar 1000 TL civarına çıkacağı için pek düşünmüyorum.

Bu sisteme büyük ihtimalle gtx 1060 6gb ekran kartı girecek. Sıkıntı yaratır mı? Uzman arkadaşların tavsiye ve yorumlarına ihtiyacım var.

Teşekkürler.
Z
6 yıl
Sorunlu Alışverişler - Xbox One Digital Kardeşlik
Öncelikle böyle bir konu varsa admin arkadaşım beni yönlendirip konuyu kilitleyebilir.

Xbox one digital kardeşlik konusunda sorunlu alışverişleri yazarsanız herkese faydası olur.
Z
7 yıl
GAMER\u0027S ROOM (XBOX-PS4-PC)
Merhaba arkadaşlar.

Uzun süre PS4 altında aktif olan grubumuz şimdi ağırlıklı olarak xbox, biraz daha az oranda ps4 ve daha da az oranda PC olmak üzere aktif olarak devam etmektedir.

Daha önce birçok oyun grubu kuruluşunda, oyun turnuvaları organizatörlüğünde (yabancı sitelerde düzenlenen turnuvalar dahil),Gran Turismo 5 oyunu için DH Forum çatısı altında çok sağlam bir turnuva yapımında rol aldım. Önceki kurduğumuz gruplarda en dikkat ettiğimiz nokta "SAYGI" çerçevesinde bir arada olmaktı. Burada amaç elbette oyun ama önceki gruplardaki gibi gerekli ortamlar sağlandığında sağlam dostluklar ortaya çıkabiliyor. İlk kurduğumuz grubun üstünden 9 yıl geçmesine rağmen hala görüştüğüm arkadaşlarım,diğer gruplardan hala görüştüğüm bir çok kardeşim var.

Uzun lafın kısası oyun severler ile aynı çatı altında toplanarak, en başta oyunlardan , teknolojiden ve günlük hayattan her konuyu konuşabileceğimiz bir grup kurmak istedik.





quote:

Kurallar ;

- Grup içinde konsol kıyaslaması yapmak, insanların sevdiği ve oynadığı oyunlarla dalga geçmek, sırf siz sevmiyorsunuz diye bir oyuna "çöp" gibi tabirler kullanmamanızı rica ederiz.


-Tek bir oyun için kesinlikle katılım söz konusu olamaz. Fifa turnuvası var diye gelip "ekle beni turnuvaya" yazan kişileri bırakın eklemeyi cevap bile yazmayız. Her oyunun ana konusuna gidip o oyunu oynamak için 350 kişi bulabiirsiniz.

-Kulüp içerisindeki kişiler birbirlerine karşı saygılı olmak zorundadırlar. Kimse ile dalga geçmeye kalkışmayın.Bir kişi bir oyunu kötü oynuyor diye onu aşağılama hakkını sizi hiçbir şey vermez.

-Sesli iletişim sağladığımız party chat esnasında huzuru bozan,aşağılayıcı kelimeler kullanan,sorun çıkaran kişiler kulüpten atılır. "ya adamı vursana be .... ,pas ver ya ....., senin oynayacağın oyunu... gibi noktalı kısımları parti esnasında küfür ile dolduran adamı bir saniye tutmayız.

-Kulübümüze katılan kişilerin headset kullanması zorunludur.İletişim kurmadan multiplayer oyun oynamak gerçekten çok zor ve anlamsız oluyor.

-Kulübe katılan kişi tüm kulüp kullanıcılarını gamertag / psn / steam'den eklemek zorundadır. He eklemezseniz akşamları ben hep tek başıma takılıyorum diye forumda söylenmeyiniz.

-Etkinliklerimize yalnızca kulüp üyeleri katılabilir. Bir numaralı maddede görüldüğü üzere "ekle beni fifa turnuvası için", "bf için ekleyin psn : hedehödöhey" diyen adamlara sessizce küfür ederiz.

-Belirli bir sebepten dolayı bir süre aktif olamayacak kişilerin bizlere haber vermesini rica ederiz.

-Amacımız listemizin kalabalık olması değil , aktif olmasıdır. Bu sebeple "ekle beni" dedikten sonra sırra kadem basan adamlardan iseniz lütfen ama lütfen gelmeyiniz.


Ağırlıklı olarak Xbox'ta olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim.


Kulübe katılmak için PM yoluyla ; İsim , Soyisim , Yaş , gt/psn/steam nicki ve sahip olunan oyunları yazabilirsiniz.



Diğer ayrıntılar ve günlük sohbetler whatsapp grubunda.
Z
8 yıl
Mario Gomez yeniden milli takımda !
Joachim Löw akıllı adammış.
Z
9 yıl
İdeal bir multiplayer FPS oyun nasıl olmalı ?
Oyun dünyasında FPS tarzı oyunlar her zaman sadık bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Bu hayran kitlesinin FPS oyunlarda beğendiği ve beğenmediği özellikler mevcut. Beğenmediği özellikler “ya bu şeyi neden koymuşlar” gibi bir cümle ile hiç istenmeyen bir özellik olabileceği gibi “bu böyle olmasaydı da şöyle olsaydı” denilebilecek , var olması istenilen ama daha iyi olabileceği düşünülen özellikler olabilir.


Biz oyuncular FPS oyunlardan neler isteriz? Var olan onlarca FPS arasındaki en iyi özellikleri alıp karma bir FPS yapsak ortaya nasıl bir oyun çıkar? Bunu hayal ettiniz mi? Biraz Battlefield,biraz Call of Duty,bir tutam Tom Clancy’s serilerinden bir kaç oyun,biraz M.A.G ,2 ölçek Medal of Honor,bir tatlı kaşığı Halo,iki damla Borderlands, biraz da Spec Ops:The Line katıp üzerini simülasyon soslu Operation Flashpoint veya Arma ile kapatıp fırına versek mi?

Ben biraz örnek vereyim. Sizler de düşüncelerinizi yazın isterseniz. Ortaya nasıl bir şey çıkacak konuşalım.

İdeal bir FPS'de Battlefield serisindeki çevre yıkım etkileşiminin daha gelişmiş hali olmalı die düşünüyorum.Call of duty serilerindeki killstreak hediyelerinin bazıları (kesinlikle hepsi değil) kullanılabilir. BF serisindeki gibi herkes her aracı kullanamamalı.America's Army oyunundaki gibi bazı eğitimler vs sonucu o aracı kullanma hakkı elde etmeliyiz ve araca biner binmez müthiş bir usatlıkla kullanamamalıyız. Skill ağacı tarzı bir şey ile artırılabilir yetenekler olmalı.M.A.G oyunundaki gibi kalabalık ve geniş haritalar olmalı.Tom Clancy oyunlarındakine benzer (kısmen uncharted) cover sistemi olmalı.

Sizce?

Not: Tom Clancy's serileri genelde TPS olur . Ancak burada almak istediğimiz esas nokta oyundaki özellikler.

Not 2 : Lütfen battlefield - cod tartışmasına çevirmeyin konuyu.Rica ediyorum.
Z
10 yıl
Silinebilir
Silinebilir.
Z
10 yıl
Beşiktaş\u0027ta oynayabilirlerdi!
Şu sıralar milli takımda boy gösteren pek çok yetenekli Türk oyuncu Beşiktaş formasını giyebilirdi…



Hakan Çalhanoğlu… 2012 yazında Beşiktaş futbol şubesinde fahri olarak göreve başlayan ve bu görevi yalnızca 1.5 ay sürebilen İbrahim Altınsay’ın listesindeki isimlerden sadece biriydi. Altınsay onun için günlerce Almanya’da kalmış, ailesiyle tanışmış, görüşmüş, Hakan’ı Beşiktaş’a getirmek için anlaşmış, o zamanki kulübü Karlsruhe’yle de 1.5 milyon euro bonservis ücreti karşılığında el sıkışmıştı.

Fakat belli çevreler tarafından o zaman henüz 18 yaşında olan Hakan için, “Bu kadar genç oyuncuya bu kadar para verilir mi?” diye aklı karıştırılan başkan ve futbol şubesinden bir türlü resmi teklif gelmeyince, bir hafta içinde Hamburg 2.5 milyon euro’ya Hakan’ı transfer ediyordu.

Çok değil, birkaç ay içinde ne kaçırdığının farkına varan Beşiktaş yönetimi Hakan için ara transfer döneminde Hamburg’un kapısını çaldığındaysa 7 milyon euro’luk bir taleple karşılaşıyordu. Bu sezon Hamburg’ta bilhassa attığı olağanüstü frikik golleriyle Avrupa’nın en büyük kulüplerinin transfer listelerine girmeyi de başaran Hakan, önümüzdeki sezon büyük ihtimalle Bayer Leverkusen’in en kilit isimlerinden biri olacak. İşte o Hakan, dün Dublin’de ay-yıldızlı formayı giyiyordu.



İshak Doğan… Altıntop kardeşleri de yetiştiren Wattenscheid altyapısından çıkıp, ardından bir süre Arminia Bielefeld ikinci takımında da forma giyip, Ankaragücü’ne transfer olan ve kulübün maddi krize girip ligden düştüğü sıkıntılı 2011-2012 sezonunun ikinci yarısında forma şansı bulmaya başlayıp dikkatleri üzerine çeken 1990 doğumlu sol bek… Altınsay’ın 2012 yazında Beşiktaş yönetime alınmasını rapor edip aldıramadığı ve sonunda Karabükspor’un 700 bin euro karşılığında renklerine bağladığı İshak’ı da tıpkı Hakan gibi Beşiktaş yönetimi sonraki transfer dönemlerinde almak istedi. Ama ona biçilen son fiyat da 4 milyon euro’ydu. Ve son gelen haberlere göre 5+3 yabancı kuralından sonra yerli isimlere yönelen Galatasaray’da Mancini’nin Alex Telles’e alternatif olarak alınmasını istediği söyleniyor. Dün o da Dublin’deki maçtaydı.

Ahmet İlhan Özek… Tıpkı İshak gibi 2011-2012 sezonunda forma giymeye başlayıp futboldan anlayan gözlerin dikkatini çekmeyi başaran başka bir oyuncu. Yine tıpkı İshak’ın kulübü Ankaragücü gibi o sezon küme düşen başka bir takım olan Manisaspor’da oynayan Ahmet İlhan da Altınsay’ın Beşiktaş yönetimini almaya ikna edemediği isimlerden. Ve evet, Hakan ve İshak’ta olduğu gibi onu da daha sonra almak istedi Beşiktaş yönetimi… Fakat 2012 yazında bedavaya alınabilecekken artık onun da fiyatı birkaç milyon eurocuk olmuştu. Dün Dublin’de attığı ilk milli golünden sonra muhtemelen fiyatına birkaç milyoncuk daha eklenmiştir.

Ve Oğuzhan Özyakup… Dün Dublin’de forma giyen Altınsay’ın listesindeki isimlerden neyse ki sonu mutlu sonla biten tek isim… Beşiktaş’ın geleceğe umutla bakması için elindeki en büyük sebep… 500 bin euro’ya Arsenal’den kopartılan nam-ı diğer “oz büyücüsü”nün namına yakışır bir şekilde geçtiğimiz sezonun ikinci haftasında Erciyes deplasmanında Hugo Almeida’ya yaptığı o büyülü asistin kopyasını çıkarmayı başardığı dün akşamdan sonra muhtemelen onun da fiyatına birkaç milyon eurocuk eklenmiştir.



Tabii Beşiktaş’ın iki yıl önce bu zamanlar kaçırdığı oyuncular yalnızca bunlardan ibaret değil. Yine İbrahim Altınsay’ın Bucaspor yönetimiyle 1.5 milyon euro’ya el sıkıştığı ve yine aynı çevrelerin, “Bu kadar genç oyuncuya bu kadar para verilmez” diyerek engel olduğu, yöneticilerinse Altınsay’a güvenmek yerine rakip takımların futbol yorumcularından oyuncu için referans istemesi üzerine birkaç gün içinde Fenerbahçe’ye transfer olan Salih Uçan… (Burada birkaç saniye soluklanıp -çay içenler varsa çaylarını da yudumlayabilirler- evrenin bir yerlerinde orta sahasında Oğuzhan Özyakup-Salih Uçan-Hakan Çalhanoğlu üçlüsünün oynadığı paralel bir Beşiktaş olduğunu düşünebiliriz)

Ya da şu sıralarda ülkesine Brezilya’da kupa kaldırtmaya hazırlanan ve birkaç ay içinde de Manchester United’ı geri döndürtmeye çalışacak olan van Gaal’le teknik direktörlük için prensipte anlaşan Altınsay’ın, kasa boş olduğu için Hollandalı teknik adamdan rica ettiği “ucuz transfer listesi”nde adı ilk sıralarda yazan ve Ajax’tan bonservisini aldığı için Beşiktaş’a imza atmaya hazır olan Nicolas Lodeiro… (Evet evet, birkaç ay önce yönetimin borsaya bildirip alamadığı Lodeiro)

Tabii tüm bunları yazarken insan düşünmeden de edemiyor. Bir hafta önce gazetelere, televizyonlara, “Keşke Fernandes’i satsaydım” diyerek bir pişmanlığını dile getiren Fikret Orman, dün akşam Hakan’ı, İshak’ı ve Ahmet İlhan’ı izlerken de pişman olup, içinden “Keşke İbrahim Ağbi’yi dinleseydim” demiş midir?

Peki Altınsay için “komisyon alıyor” iddialarını ortaya atanlar şimdi ne yapıyorlardır acaba? Razvan Rat’ın yerine 1.1 milyon euro bonservis ödenip getirilen ve aylardır kadro dışı olan Gökhan Süzen’in ya da yine 1.1 milyon euro’ya kiralanıp Instagram’da çok güzel performanslar gösterip ülkemizden ayrılan Dentinho’nun ya da teknik kadro istememesine rağmen 1.5 milyon euro’ya ne diye transfer edildiği hâlen belli olamayıp takım kaptanıyla kavga ettiği için 8 aydır kadro dışı olan Sezer’in ya da sezon başı ameliyat olmasına rağmen transfer edilip devre arasında Karabükspor’a kiralanan ve Beşiktaş’a attığı gol sonrasında kendisiyle birlikte akrabalarının da saha içinde takla attığı Eneramo’nun ya da Dany’nin -onun pek yoruma ihtiyacı yok gibi sanki- attıkları imzalar hâlâ sıcak. Fazla uzaklaşmış olamazlar.

Yazı @ Onur Özgen

Kaynak : FourFourTwo
Z
10 yıl
GRID Autosport (2014) [ANA KONU]
< Resime gitmek için tıklayın >

Steam Linki:http://store.steampowered.com/app/255220
_______________________________________________________________


Codemasters beklendiği gibi GRID serisinin yeni oyununu duyurdu. GRID: Autosport adlı oyun Playstation 3, Xbox 360 ve PC için piyasaya çıkacak. Oyunun 27 Haziran'da Avrupa'da raflardaki yerini alacağı da açıklandı.

Yeni nesil konsollara gelmeyecek gibi görünen oyun Grid: Autosport'ta oyuncular 22 farklı mekanda yarışma şansı yakalayacaklar. Süper modifiye arabalardan tutun da prototip araçlara kadar 100'den fazla aracın emrimizde olacağı söyleniyor. Oyunun kariyer modunda ise profesyonel yarışçılarla takım arkadaşı olacak ve sponsor bulup ünlü bir yarışçı olmaya çalışacağız.

Ayrıca oyuncuların haftalık yarışlara da katılabileceği oyunun çıkış tarihinin bu kadar erken olması sevindirici. Bakalım Codemasters, GRID 2'de yaşattığı hayalkırıklığını unutturabilecek mi

Kaynak : BSC

Videoyu izlemek için tıklayınız
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.